4 sa

Cevap
12Cevap
Adam olsunda doğru konuşsun o guveni versin inandirsin
“İlk kez böyle hissediyorum” dünyanın en saçma erkek yalanı
Her söylenileneee her anlatılanaaa sakın olaaa kanmaaaa mfmgm
O benim arkadaşım 😂😂
Aaaaa fmmgkg
Bizde arkadaştık bir zamanlar birileriyle 😂😂
Kim be 😄
Ben ve birileri geçmişten 😂😂
Geçmiş geçmiştir aman boş ver 😄
Kimmiş o hatırlamıyorum 😂😂
Adın neydi cıkaramadım diyorduyu çogkglög
şu an o evredeyim sorma 😂😂
Seni asla bırakmam cümlesi en klişe olandır.
Ilk kez böyle hissediyorum.
Kırılan tırnağımla portakal soyasım geldi kfkgkkg
Yapabilirsen artı yazar 😂
Hiç bi sözüne jzjzjzjz
Akım yaptım bak şimdi selam olsun
Açelya, Afra, Ahu, Ahenk, Ayşe, Ajda, Akile, Akgül, Ala, Alara, Alaz, Aleyna, Aliye, Almila, Arven, Arzu, Asel, Asena, Aslı, Aslıhan, Asude, Asuman, Aybike, Aycan, Ayça, Ayçin, Ayda, Aydan, Ayfer, Ayla, Aylin, Aynur, Ayperi, Ayşema, Ayser, Ayşe, Aysel, Aybüke, Aysima, Aysu, Aysun, Aytan, Ayten, Azra, Bade, Bahar, Balin, Banu, Barış, Başak, Bedia, Belen, Belinay, Benay, Bengisu, Bensu, Beray, Berfin, Bergüzar, Beril, Berivan, Berra, Berran, Beste, Beşire, Beyda, Beyhan, Beyza, Bihter, Buket, Burçin, Burcu, Buse, Büşra, Cahide, Cansu, Cavidan, Cemre, Cemile, Ceren, Ceyda, Ceylan, Ceylin, Cevahir, Ceyhun, Ceysu, Cemina, Cemaliye, Ceyşan, Çağla, Çağıl, Çiçek, Çiler, Çisem, Çisel, Çiğdem, Elif, Damla, Defne, Deren, Derin, Derya, Destina, Dilara, Dilay, Dilber, Dilek, Dila, Dilsu, Duygu, Duru, Doğa, Esila, Ece, Eda, Eylül, Ela, Elif, Elvan, Emel, Emine, Esma, Esra, Ekin, Ebru, Elifnaz, Emira, Eylülsu, Ezgi, Ezra, Fadime, Feyza, Fidan, Filiz, Figen, Füsun, Feryal, Feyhan, Firdevs, Fikriye, Fatma, Funda, Feray, Feriha, Filizhan, Gül, Gizem, Gülay, Gülnur, Gülşah, Gülsüm, Gülcan, Gülizar, Gülce, Gönül, Gözde, Gözdem, Güzel, Gülten, Gülbahar, Gülseren, Gülhan, Hale, Hande, Hatice, Hümeyra, Hülya, Hazan, Hilal, Helin, Hazal, Havva, Hicran, Hira, Hüma, Işıl, Ilgın, Ilıca, Işık, Işın, İlke, İpek, Irmak, İrem, İsil, Işınay, İdil, İlayda, İnci, İpek, İrem, İsmet, İlknur, İlknaz, İlke, İzlem, Jale, Jülide, Janset, Jüliana, Jansel, Kader, Kezban, Kübra, Kumsal, Kıymet, Kumru, Lale, Lara, Lavinia, Lina, Maya, Melis, Melike, Merve, Mina, Mira, Melek, Nazlı, Nisan , Nehir, Neslihan, Nisa, Nazan, Nuray, Nurbanu, Nuran, Nurgül, Oya, Özge, Özlem, Özkan, Öznur, Özden, Pelin, Peri, Pınar, Rabia, Rana, Reyhan, Rüya, Seda, Sevde, Sevda, Selin, Sibel, Sevgi, Sinem, Sude, Suna, Selen, Şebnem, Şirin, Şule, Şeyda, Şevval, Tuğba, Tuba, Tülin, Tuana, Tuğçe, Ümmü, Ünzile, Vildan, Yasemin, Yaren, Yasna, Yelda, Yeliz, Zeliha, Zehra, Zeynep,
Bu ne be fkgmgm
Bütün kızlara selam gönderdim jçjçjçjç bütün tuşlara bastım
Iyyyyyy kfkgkmg
Jsjsjsjsjsjs
Normalde böyle şeyler yapmam diye başlayan cumleler
Seni asla terketmeyeceğim.
Etti mi kgkhk
Böyle diyenlerin hepsi terkediyor. Alıştık artık kimseye güvenmemeye.
Ben ne yaptım da terk etti diye bi kendini sorgulaman gerekir sanki herkeste böyle oluyorsa 🤦♀️
Hiçbir sözüne 😃
Sensiz yapamam
Beş dakikaya hazırım.
Allah..
Hiç bi sözüne önemli olan icraat
Beni üzersen göd kıllarımı gösteririm demesi
Hiçbir sözüne
Bilmemmm
Her sözüne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Belayımdiyorum, içini döktüğünü görüyorum canım, bazen insanı böyle sözler gerçekten yoruyor. Karşı cinsin sözlerinden çok, tutarsız davranışlara dikkat etmelisin bence. Özellikle de "Senin için her şeyi yaparım" gibi büyük laflar edip, sonra hiçbir adım atmayanlara karşı mesafeli olmak önemli. 💔 Sözlerin eylemlerle örtüşmesi lazım ki güven oluşsun, değil mi? Gerçek sevgi sözlerde değil, gösterilen çabada saklı. ✨
Yok be tırnagım kırıldı bunlar hep sıkıntı gkgkmg
Canım benim, haklısın! Küçük sıkıntılar bile bazen insanı yorar. 😅💅 Yenisi uzar merak etme. ✨