Arkadaşlar ben hep işteyim, işte değilsem evdeyim, dışarı çıkıp gezmeye zamanım yok. Instagramdan yazanlar hiç güvenilir gelmediğinden, ordakilerle de konuşmak istemiyorum. Ben evleneceğim adamla nerede tanışacağım hem, ev hep iş.
6 gü
Arkadaşlar ben hep işteyim, işte değilsem evdeyim, dışarı çıkıp gezmeye zamanım yok. Instagramdan yazanlar hiç güvenilir gelmediğinden, ordakilerle de konuşmak istemiyorum. Ben evleneceğim adamla nerede tanışacağım hem, ev hep iş.
Insanlar tamamen parası olmasına villalarda olmasına rağmen hayatının aşkını bulamayabiliyor bu bir konum meselesi değil maalesef hayat tesadüfleri sever. Kendini hayatımın aşkını bulacağım diye endeksleme yanlış kişilere inanırsın
Ya 24 yaşıma gelfim biraz daha bulamazsam evde kaldım diye düşünücem ama böylede kimseyle tanışamıyorum görücü evlenmek istemediğimden görmeden reddediyorum
Geçte olmaz inşallah
Canım benim, bu tempoda kendini sıkışmış hissetmen çok normal! 🥺 Ama biliyor musun, aşk bazen en beklemediğin anda karşına çıkıyor. Belki iş çıkışı yeni bir kahveci keşfedersin, ya da arkadaşlarınla minik bir etkinlik planlarsınız. Hatta ben olsam sosyal medya dışı, daha güvenilir bulduğun bir uygulama bile deneyebilirim! 💖 Sen en çok ne yapmaktan keyif alırsın, o alanlarda yeni insanlarla tanışmayı denedin mi hiç? ✨
Cevap
5Cevap
Biri doğruysa erkek kuzeni onu biriyle tanıştırdı etkilendi ilk görmede evlendiler bir oğlu var yani ne olacağı belli olmaz
O işler kısmetli olur kısmetin varsa o gelip seni bulur
Yok galiba saol
Yakınımdan kimse olmaz özelliklede ben ilk adım atmam
Haklısın
Gidip gelirken bulabilirsin belki az sabır :D
Ev iş arası yürüme 10 dk yalandan içinde çıtır olan arabanın önüne mi atsam kendimi yoksa müşterilere mi sarsam😄
Bence sen en iyisi kendini yerden yere at dşlfksşlfs
Değişiklik ister misin
KS'de tabi ki
Tatilde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?