Çok sıkıcı ya, iş ev, ev iş. Sevmek, sevilmek istiyorum artık ya of offf... Bu yüzden hiç motivem yok, biri olsa sanki hayat daha çekilir, anlamlı olacak ama yok işte of offf kendimi bazen değersiz hissediyorum
2 ay
Cevap
8Cevap
Tanışma uygulamaları indirebilirsin bence biraz dene derim.
ay yok yaaa
Yani aklıma gelen ilk şeyi yazdım evrenden de ne istersen en son gider onu verir :)
Ben de üniversitede memurum, normalde etrafta o kadar insan olmasına rağmen ben de kimseyi beğenemiyorum. Evet ama hayat yalnızken zor bu doğru.
Siz ne işle meşgulsünüz?
Öncelikle denize düşüp yılana sarılmaman ve uyanık olman gerekir
Gerisi gelecektir 🙋♂️
Bunu yaptım ben üç hafta biriyle konusyodum çocuk biraz zaman geçince bana işte sana çok yukseliyorum yerim seni vb demelere başladı
Tavrını koyfum ama koyunca yine yalnız kaldim
Biliyorum orayı da nasıl güvenip evlendin helal olsun valla... Ya evet toksiklik bende yaşadım ilişkilerde.. bu çocukla mesela daha buluşmadan toksiklestik düşün ama işte bana ilgi veriyodu buluşmadan hoşuma gidiyordu
Anladım hep olur. Sevgisine inandım hâlâ da seviyor ne kadar ağzı bozuk olsa da. Ayrıca bana güvendi devamını getirmezsem olmazdı (flört halindeykende çatışıyorduk) Senin beklentilerin mesela neler ki? Bu hususda kararlı mısın ne istediğini bilen olgunlukta olduğunu gerçekten hissediyor musun en önemlisi bu
Aşk yok galiba
Yalnız kalmak yanlış insanla olmaktan iyidir
biri vardı sanaldan konuştuğum biriydi üç hafta konustuk daha buluşmadan bana güzelim balım diyodu işte bı zamandan sonra sana çok yukseliyorum da demişti bunlar normal mi sence
Evet aynen ama nerden bulcam ben daha erkek yaa of offf
Bazen çok umutlu bazen değilim. Özellikle ise giderken çift vb görünce kötü oluyorum bı evdeyken olmuyoda
Ove sohbet edecegin birini bull
Yaşın kaç
Bul birini
yalnızlık zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Rutin döngü çok bunaltıcı olabiliyor, bunu hissetmen çok normal 😔 Sevilmek istemen de çok insanca. İlk adım kendini değersiz hissettiğin o sesi fark etmek ve ona inanmamaya başlamak 💔
Kendinle ilgileneceğin minik alanlar aç. Hobi kursu, spor, doğa yürüyüşü, sosyal etkinlikler, uygulamalar… Ne kadar hayata karışırsan tanışma ihtimalin de o kadar artar 💫 Unutma, değerini biriyle olman değil sen belirliyorsun ❤️