- Aşk İlişkileri konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılSanaldan bulma şansın yüksek ama istemiyorsun. Kitap kafelere gidip sosyalleşerek bulma ihtimalin var. Ya da tur programlarına katılabilirsin sosyalleşmiş olursun. Arkadaşlarınla birlikte ortak arkadaşların olursa buda bir ihtimal.
06 Yorumla
Soran+1 yılSorun da sosyalleşmek istememem deniycem ama teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Rica ederim neden sosyalleşmek istemiyorsun ve sanala ön yargılısın peki?
Soran+1 yılSosyalleşmek bana daha cazip geldi şu an dediklerinizi okuyunca denemeye çalışacağım
- +1 yıl
Umarım bu sorununu çözebilirsin
Soran+1 yılÖyle umuyorum teşekkürler 😊
- +1 yıl
Rica ederim 😇
En İyi Cevaplar
+1 yılSabah aynı soruyu bende soracaktım yemin ederim. Bende nasıl bulacağım diye çok dertliyim... Devirde kötü, sanaldan kimseye güvemem. Rabbim kalbi güzel insanlar ile bir eylesin inşallah hem seni hem beni hem cümlemizi.
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin inşallah 💜
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHepimiz için hayat çoktan ağlarını ördü yani senin için biri varsa ufukta bekliyordur. Böyleleri beklemediğin bir anda çıkar karşına. Umursamadığın hatta istemediğin anda. Bilesin.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence seni beğenen birileri olur sadece bu işler bekleyerek veya aceleye getirecek şeyler değil. Annen bulur. Arkadaş çevrenden bulup tanıştıran olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılBeğenen oluyor görücü olarak ben aşık olmak istiyorum 🥺
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, olay tam bir dram! 🌹Benim adım Aşkını Arayan Afet, evet, ben de flörtözlüğümle nam salmış bir kadınım ve gel bu konuda biraz fikir veriyim! İlk olarak sanal alemden korkmanı anlıyorum ama işin gerçeği, günümüzde aşk dediğin sanalda da başlıyor, gerçekte de. En iyisi, yine sanal dünyanın güzelliklerinden yararlanıp, güvenilir platformlarda yeni insanlarla tanışmak olabilir. Online etkinlikler, kurslar ya da hobiler etrafında toplanan sohbet grupları harika başlangıç noktaları. Yani kısaca, hayatının aşkını ararken, bilgisayardan birazcık olsa da umut kesme. Her şeyin bir zamanı var; belki de senin masalın, bir "enter"a basmaktan başlıyor! 😉💕
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGüven keskin bir bıçak gibidir ayarlamayı yapmazsanız acıtır yıllarca birlikte olduğunuz tanıyorum dediğiniz birisi dahi caninizi acıtabilir Serdar çalışıyor olmanıza gerek yok kafeteryalar açık kütüphanelere ya da sosyal etkinliklere vs katılabilirsiniz muhakkak boş zamanınız oluyordur yaşadığınız yerin neresi bilmiyorum ama belediyelerin düzenlediği kurslar vs de var eğlence nasıl gidebilirsiniz orada tanışabilirsiniz atanmış olsam doğru düzgün mesleğim olsan buradakiler gibi ben de tanışalım derdim ama işinde gücünde aklı başında kadın benim gibisini kabul etmez muhtemelen umarım aradığınızı bulursunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok kibarsiniz güzel kalbiniz yeterli elimden geldiğince sosyalleşmeye çalışacağım Allah sizin de gönlünüze göre versin 🌼
- Aşk İlişkileri konusunda 702 cevap paylaştı.
+1 yılKısmetse gelir hint'ten Yemen'den, kısmet değilse ne gelir elden" diye bir söz vardır.
Şöyle bir düşün; kadın Almanya da adam adana da bunlar birbirini bir düğünde görüp aşık olup evleniyorlar. Yani kaderinde olan kişi senin ayaklarına kadar gelir , hiç beklemediğin bir an da mekanda, orada burada karşına çıkar.. çokta sorun etmemek lazım hayatı biraz akışa bırakmak en iyisi
42 Yorumla
Soran+1 yılYaa ne güzel yazmışsınız teşekkür ederim ❤️
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılAy işte benim konum :) Ben de evden çalışıyorum. Önceleri bildiğin asosyal bir tip olarak takılıyordum. Ama zamanla denge kurmayı başardım şimdi evden çalışsam da dışarıda vakit geçirmeye de zaman ayırabiliyorum. Biraz iş disiplini, müşteri ilişkileri dengesi ve iyi planlamayla sıkıntı çözüldü diyebilirim çiçeğim :)
Sanaldan kimseye güvenilmeyeceği de aşikar :)
22 Yorumla
Soran+1 yıl❤️❤️
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evden çalıştığına göre bilgisayar üzerinden yürütülen bir iştir diye düşünüyorum. Al laptopu yanına at kendini dışarıya. Hem gez, hem çalış. Şahsen ben öyle yapıyorum :)
Ha hayatının aşkını bulma konusuna gelince, o konuda bişey diyemem :D
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet bilgisayar üzeri işim ev ortamı daha rahat diye hiç düşünemedim. öyle yapmayı denerim teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvden çalışma durumunu biliyorum, h. sonlari dışarı çıkıp ortam yapabilirsin belki ama ikamet yerine bağlı bir durum.
12 Yorumla
Soran+1 yılPek arkadaş ortamım yok sosyal anksiyetemi yeneyecegim inşallah 🌼
- +1 yıl
Yenersin yaa nerede yaşıyorsun ki?
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bunu Allah bilir. Rabb' im gönlüne göre versin inşallah.
22 Yorumla
Soran+1 yılYaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🤗
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. bende öyleyim. son 1 ayda 2 defa dışarı çıktım. herkes anlamaz bu derdi
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet sadece evden çalışanlar anlar bu durumu 😊
Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı. Merhabalar canım bende de Anksiyete var yaşım 31 bende maddi imkansızlıklar dan dolayı toplum içinde olamıyorum birini bulmak tan ziyade sosyal olmak iyi şeyler katıyor insana. Fırsat buldukça kendini dışarı atman iyi olacaktır
29 Yorumla
Soran+1 yılSanırım evet teşekkür ederim öyle yapmaya çalışacağım ❤️
Soran+1 yılSizde çok sağ olun ❤️
Soran+1 yılHasta değilim?
Soran+1 yılGerçi bu hastalıktan da beter bir durum 🙂
+1 yılSanaldan bulacaksın mecburen. Bizim gibi evden çalışanların çok fazla dışarıya çıkmadıkları için genel problemi bu. Fakat daha temkinli yaklaşmak gerektiğini unutmamak gerekiyor.
12 Yorumla- +1 yıl
ne isi yapiyosunuz
- +1 yıl
Yazılım işi neden sordunuz
Mutlaka dışarı çıkıyorsundur. Onun seni bulmasını bekle baktın ki yaşın ilerledi o da seni bulmadı , görücü usulü evlenirsin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Dışarı niye çıkamıyorsun 🤔 izin günün yok mu, benim mesleğim yok dışarı yine de çıkarım tek başıma olsam bile kendini eve kapatma
şu an da çıkmıyorum 3 aydan beridir önümde önemli sınavlar var E-kpss ve YKS00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. valla ben artik kararttim gozumu sanaldan saldiriyorum bildigin tanismak icin ama henuz gorusebildigim biri olmadi 😄😄 disardan calisinca da degisen bisey olmuyo merak etme. olmayinca olmuyo iste. artik her seyi deniyorum ben. ekle beni mesela 😂
00 Yorumla
+1 yılSanaldakilere ians vermeyi denemelisin. Ve sonra da iş bitimlerinde belki bir şeylerniçmeye giderek tanıyabilirsin
15 Yorumla- +1 yıl
Biraz düşündüm de gizli olarak soruyu sormuşsun. Böyle yaparsan da kimse seninle iletişim kuramaz ki jsgdmdhd
Soran+1 yılburada kalıcı değilim çünkü sorumu sorup magarama çekilecem😄 bir kaç fikir aldım
- +1 yıl
Mağarana çekilmeden önce biraz daha burada kalmalısın bence
Soran+1 yılOlabilir bakalım 😊
- +1 yıl
Dediğim gibi hala gizli profilsin. İstersen mesaj at. Daha kolay sohbet ederiz
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kendini eve çok kapatirsan az insan görürsün, bazen dışarda olmak lazım gezersin görürsün yeni kişilerle tanisirsin. her şey insana bağlıdır çabalamak lazım. Önyargılı olmayacağız ama hemen herkese de guvenmeyecegiz.
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız iyi ki yazdım buraya iyi geldi bana sanırım artık insan içine karışmam gerekiyor birini bulmak için değil kendimi mutlu etmek için 😊
Soran+1 yıl🌼🤗
Evden ne iş yapıyorsunuz acaba bende homeofffce iş bakiyorum
24 Yorumla
Soran+1 yılSanal asistanim 😊
Soran+1 yıl5 yıldır kurumsal bir şirkette çalışıyorum bir arkadaş vasıtasiyla girmiştim bir aylık eğitim almıştım hatırlamıyorum detayları maalesef
+1 yılArada dışarı çık dolaş insanları gözlemle ama acele et zira karşına çıkan çoğu erkek sapık çıkacak o Allah'ın emri efendi erkekte çekinir, utanır vs. Yani dikkatli ol
00 Yorumla
+1 yılPizzanızı getirdim hanfendi
00 Yorumla
+1 yılİstersen bana bir şans ver hayatının ebedi aşkı ben olabilirim hemen yargılama sadece bir şans ver konuşalım istemezsen gene engelle
017 Yorumla
Soran+1 yıl👀👀👀
- +1 yıl
Yani bu ne oluyor
Soran+1 yılYani bu hayır oluyor 😂
- +1 yıl
Ama neden hayır belki de istediğin gibi biriyim kaçan balık hep büyük olur
- +1 yıl
😂😂😂😂
Soran+1 yılBen balık mıyım 😂
- +1 yıl
Benim balık kaçan kısmet büyük olur ya hani bak bir şans vercen alt tarafı da
- +1 yıl
Evet sen palamutsun 😂
Soran+1 yılSus hamsi😂
- +1 yıl
Vay ak kız erkek arkadaş bulma tavsiyesi ararkan deniz deryası oldu ya 😂
Soran+1 yılDefol git burdan senin gibi ezik erkekleri kim ne yapsın
- +1 yıl
Senin gibi egolu lanet olası bir kız neden evde kalmış belli de oluyor
Soran+1 yılEgom sadece senin gibi terbiyesiz eziklere hadi git başka yerde oyna
Soran+1 yılAbazan evde kalmış erkek kurusu o😂 engelledim etiket de atamıyorum
- +1 yıl
Lanet olsun sana birini sevmek ya da sevilmek ne zamandan beri abazlık oldu acaba
- +1 yıl
😂😂😂muhabbete bak ya
+1 yılOfisten çalışanlar olarak biz de bulamıyoruz canım merak etme
20 Yorumla
+1 yılHayatının aşkını ille de işe giderek mi bulacaksın? Her şeyin bir zamanı var bırak zamana :)
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın ama dışardakilerde sanal kullanıyor unutma değişen pek bişey yok sadece sanalda elemen çok olacaktır çeşit çok olduğu için 😀
00 Yorumla
+1 yılSanaldan uzun süredir tanıdığın insanlara güvenebilirsin bence o da zaman kaybı işte yaş geldiyse bence hobi edin kurslara git
00 Yorumlabende böyleyim ama kadere inanıyorum. yani evde sonsuza kadarda oturim yine hayatımın aşkı gelir
10 Yorumla
+1 yılEvden çalışan birisi bence her yerde çalışır ne iş yapıyorsun ki git bi kafeye otur orada çalış
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Sanalda görüşüp konuşup denesen eğer tipin değilse sallarsın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. Aradıgında gelmez, hic aklında yokken yanlıs zamanda gelir
00 Yorumla
+1 yılBu nasip işi dışarıya çıksan boynuna evli kız var alın mı yazacaksın sanki😀
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılIṣini değiṣtireceksin o halde
ya da hafta sonları yeni insanlarla tanıṣacaksın
02 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu benim 1 sene önceki halim evden çalışmak iyidir ama insanı asosyal yapıyor bir yerden sonra dışarı bile çıkmak istemiyorsun bu bir yerden sonra bunalıma sokuyor
00 Yorumla
+1 yılne isi yapiyosunuz bende cok istiyorum evden calismak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılhibrit çalışmak için yöneticilerini ikna et 🤣
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılben de öyleyim yapıcak bir şey yok. egzersiz yap ara ara.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılAnnene de en iyi adayi o bulur yoksa biz kizlar boyle cok bekar kalicaz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. O zaman dışarı çıkacaksın 7/24 çalışmıyorsun ya
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Ben de evdeyim dışarı çıkmıyorum aşkı bulamadan hiç sevgilim olmadan yaşlanıyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılHayatımızın aşkını evde bekliyoruz 😐😐
Soran+1 yılTeşekkür ederim inşallah sizde🌼
- Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı.
+1 yılReelden bulmak güvenilir anlamına gelmez ama
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısıniz sanaldan daha samimidir en azından diye düşünüyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılSelam nasilsin tatlim ben hayatinin askiyim geldim beyaaz atimla. Digidik digidik diye 😂
06 Yorumla
Soran+1 yılAhahajaj
Cevap sahibi+1 yılOoo soran naber askim 🥰
Soran+1 yılBirinin yorumuna cevap verirken yanlışlıkla soruyu güncellemişim utancımdan uygulamadan çıkış yaptım shsjsjsj
Cevap sahibi+1 yılAhahaha amaaan sende nolucak sankii
Soran+1 yılDaha ne olsun 95 erkek yazmış baktım bildirim üzerine bildirim geliyor gizli üye olduğum hâlde yerin dibine girdim çok utandım 🙂
Cevap sahibi+1 yılAhaha ya alemsin. İsmin ne
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de öyleyim evden çalışıyorum, yazılım mühendisiyim. Gel tanışalım :)
02 Yorumla
Soran+1 yılOldu ikimiz eve tıkılıp kalalım 🙂
Cevap sahibi+1 yılHahaha neden tıkılıp kalalım evden çalışıyoruz diye evde yaşayacak halimiz yok 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeşke bende senim gibi olsaydım, huzurun yerinde evden çalışıyorsun allah aşkına daha aşka gerek var mı sence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBol bol dua edeceksin. Bu seneyi kaçırdın seneye leylekler gelirken sana bırakır 🤣🤣🤣
06 Yorumla
Soran+1 yılNiye ya daha bu senenin bitmesine var belki olur 😂😂
Cevap sahibi+1 yılLeylekler geldi geç kaldın 🤔
Soran+1 yıl😪😪
Cevap sahibi+1 yılİşin sakasi bende seninle aynı durumdayım. Home ofis çalışırkn asosyal oldum.
Soran+1 yılAlıştın mi birakamiuorsun evi ah ah😪
Cevap sahibi+1 yılValla ben bırakırım da işte yalnız olunca canım sıkılıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorunuzu ve tüm yorumları okudum. Burcunuz ne merak ettim 😊
04 Yorumla
Soran+1 yılBalık burcuyum 😊
Cevap sahibi+1 yılDuygusal bir burç. Ama sevdiği zaman tam seven ve çok iyi kalpli bir burç. Daha önce sevgiliniz olmamış. Bu hem iyi hem kötü aslında. İnşallah karşınıza çıkan kişi en az sizin kadar iyi olur. Ve sizin onu sevdiğiniz gibi o da sizi sever 😊
Soruya gelecek olursak sosyal medyaya güvenmeyin. Neredeyse herkes kendisini olmadığı biri gibi tanıtıyor çünkü. Özelikle bu sitedekiler de psikolojik olarak sıkıntı çeken insanlar. Mutlu insanlar genelde bu siteye girmez. Girenler de kısa süreli girip çıkar. Bence yine çevreden tanımaya çalışın. Görücü usulü de olsa belki sevebileceğiniz biri karşınıza çıkabilir. O yüzden hemen kestirip atmamanızı tavsiye ederim. Ve kim olursa olsun muhakkak ailesinin nasıl biri olduğunu öğrenin. Ailesi iyi değilse sevdiğiniz kişinin de huyları iyi olmayabilir muhtemelen çünkü. Ve son olarak her insan evlenecek diye bir şey yok. Her insan aşık olmayabiliyor. Ya da doğru kişi karşısına çıkmayabiliyor. O yüzden en iyisi hayırlısını isteyip beklemek. Hayırlısı olmayacaksa hiç olmasın daha iyi bence.
Soran+1 yılBurcumun özelliklerini taşıyorum evet 😊, sosyal medyaya asla inanmıyorum herkes kendini olduğundan farklı gösterme çabasında , bu sitede pek sağlıklı değil dediğiniz gibi mutsuz insanlar kullanıyor çoğunlukla , bir iki muhabbet edebilmek için buda üzücü bir durum. Güzel dileklerinize ve ilginize teşekkürler 😊
Cevap sahibi+1 yıl😊
+1 yılhayatının aşkı elbet bir gün senin karşına çıkar bunun için acele etme günümüzde artık doğru insanı bulmak bi o kadar zorlaştı.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet maalesef birine güvenmek artık o kadar zor ki kendi kabuğuna çekilmek daha cazip geliyor
- Aşk İlişkileri konusunda 684 cevap paylaştı.
+1 yılBende seninle aynı durumdayım gerçi benim güvenim kalmadığı için vazgeçtim hayatımın aşkını aramaktan :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana biri sapık dedi başkası dalga geçti o yüzden artık bıraktım canı cehenneme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe iş yapıyorsunuz? İşten sonra çıkıp gezmiyor musunuz hiç?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDışarda nerede bulunur ki düzgün biri nerede olmak gerekiyor fikir veren var mı
03 Yorumla- +1 yıl
Düzgün insan bulmak çok zor artık
Cevap sahibi+1 yıl@Mr_shakespeare erkeklerin hepsi düzgünüm diyor
- +1 yıl
İnsan oğlu kendini iyi görmekten alamıyor. Kadınlar farklı mi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke ben de evden çıkmadan çalışabilsem en çok istediğim şey ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende evden çalışabileceğim bir iş arıyorum bana yardımcı olur musunuz sizin mesleğiniz ne
00 Yorumla
+1 yılİyide toplumun %80 i dijital de 😂😂😂 yoksa geriye ofis arkadaşları ya da mahalle ya da aile çevresi kalıyor 😅
010 Yorumla
Soran+1 yıl%20 lik şansım var hadi yine iyiyim 😂
- +1 yıl
Oha şükürcülükte yeni level 😂 son zamanlarda market çalışanları herkesle flortlesiyor markettemi işe yaramadı 😂😅
Soran+1 yılDışarı çıkarken kimsenin yüzüne bakmıyorum 😂
- +1 yıl
Oha niye kızım korkma yemezler boy kaç senin? 😅
Soran+1 yılBilmiyorum öyle alıştirdim kendimi kimseye bakmayınca daha rahat oluyorum boy 1.58
- +1 yıl
Ortalama türk erkeği 170 lerde normal bakmaman. Hmmmm lan oha ben 190 im beni hiç görmezsin 😅😂
Soran+1 yıl😒😒😒
- +1 yıl
Gel gel ekle beni muhabbete devam edelim sardı senin muhabbet sen ne iş ile meşgulsun?
Soran+1 yılYok uğur böceği ben uyucam🤫😄
- +1 yıl
İyi geceler ozaman 👌
+1 yılBilgisayardan calisiyorsaniz bilgisayari alip starbucksta falan calisin acik alanda calisin kutuphane olabilie oyle artik daha ihtimali var bulmanizin
00 Yorumla
+1 yılBu tür işler asosyalliğe iter. Kendine iş bakmalısın. Gençsin sakın evde oturma
01 Yorumla
Soran+1 yılİşim çok rahat ondan bırakmak istemedim ama beni kötü etkiledi sosyalleşmeye çalışacağım
+1 yılMerak etme bulursun bulursun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Sosyal medyadan
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılarada kafede takıl derim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. o zaman pek mümkün değil
10 Yorumla
+1 yılBirgün gelip ayağına takılır.
10 Yorumla
+1 yılHayatımın askı die bısı kalmadı. Dert etme yani
10 Yorumla
+1 yılevden çalışmayanlar bile sosyal medyadan buluyor :)
00 Yorumla
+1 yılSen kariyerinde başarılı olmaya bak nasip işi illaki çıkar birisi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Dene bakalım ne olacak
17 Yorumla
Soran+1 yılYaşınız 47 ama 🙄
Soran+1 yılYok yaşla ilgisi yok ben istemiyorum sadece teşekkür ederim 😊
Soran+1 yılİyi geceler 🤗
- Devamını Gör (89)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri