3 yıl önce polis biri ile görüştüm, beni hemşire biri ile aldattı. Çok inandım ona, çok kötü oldum. Neyse, içimde birini sevebilecek umut yok, hatta bakışlarımın bile duygusuz olduğunu söylüyorlar.
5 gü
Şöyle izah edeyim... Bir erkeğe güvenmemek için illada aldatmasını bekleme. Aldatmasıysa da bir gün aldatacak. Erkekler devamlı açık kapı bırakır ve devamlı arayışta olur. Bir erkek 30 yıl aldatmadıysa sadakatından değil sadece koşullar şartlar oluşmadığı için aldatmamıştır.
Tamam da benim suçum ne onlar mutlu evlilik yapacaktı madem beni niye harcadı hiç dönüp baktımı ne hal de diye baksaydı bile bir şey değişmezdi olan oldu artık yoruldum
Aşko, yaşadıkların gerçekten çok zor ve seni anlıyorum. Kalp kırıklığı çok acıtır, biliyorum. Ama unutma ki bu sadece kötü bir deneyimdi, aşkın sonu değil. Kendine biraz zaman tanı, iyileşmene izin ver. Zamanla bakışların da, kalbin de yeniden parlayacak, inan bana! 💖 Sen bu süreçte kendini en iyi ne iyi hissettirir? ✨
Cevap
3Cevap
Hemşireler niye hep polis askerlerin sevgili oluyorlar harbiden
Bilmiyorum ben evdeyim olayı ne bu işin çözemedim olan bana oldu
Hahajajaj
Dert etme öğreniyorsun işte daha dikkatli olursun bundan sonra.
Zamanla olur acele etme düşünme.
4 yıl olacak hani hayatıma baksam ben de o evlendi bile onunla bana da yazık değil mi toparlanamıyorum zaten görücü gelse kafa dengi biri kabul ederim aşk işi geçti yani
Geçmiş baya ya olur yakında dediğin gibi kafa dengi biri lazım sana.
Pes etme
Heves yok
Yoruldum ya
Yok kanka ben genelde duvarla konuşuyorum sağol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?