2,5 3 senelik sevgiliyiz ona karşı bazı çok büyük hatalarım oldu canına neredeyse maal oluyordum. Ailesi durumu biliyor ona ve ailesine karşı durumu nasıl toparlayabilirim
Biran öncede toparlamam lazımmı yoksa biraz zaman mı geçmesi gerekli?
2,5 3 senelik sevgiliyiz ona karşı bazı çok büyük hatalarım oldu canına neredeyse maal oluyordum. Ailesi durumu biliyor ona ve ailesine karşı durumu nasıl toparlayabilirim
Biran öncede toparlamam lazımmı yoksa biraz zaman mı geçmesi gerekli?
Sevgi ve güveni geri kazanmak, zaman alıcı bir süreç olabilir, ancak çaba göstererek ilişkinizi düzeltebilirsiniz. İşte bu konuda düşünmeniz gereken bazı adımlar:
Sonuç olarak, sevgi ve güveni geri kazanmak sabır, samimiyet ve çaba gerektiren bir süreçtir. Partnerinizle açık ve anlayışlı bir iletişim kurarak ilişkinizi yeniden inşa etmeye çalışmak önemlidir.
Cevap
3Cevap
Bence özür dile ondan sürekli.
Ne gibi hatalar ama bunu belitmen lazım sen olayı diyosun hani ama bu zehir yılanmı ısırdı yemektenmi zehirlendin falan neyden kaynak verdini demen lazım
Canına neredeyse maal olacak şekilde hatalar yaptıysan umarım af etmez, o af etsede ailesi unutmuyacağı için ona geçmiş olsun sanada iyi olmuş👍
Bardak çatlamamış kırılmış saklasanda acıtır sadece
hediyeler al gezelim falan de ama kızın insafına kalmış tabii
Her şeyi berbat edip sonra toplamaya çalışmak çok boş bir çaba hiçbir şey hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak boşuna çabalama
Ona hediye falan al kusurlarini görmezden gel kavgadan kaç sakin davran ilgi ver öyle kazanırsın güvenini bence
araba kazası falan mı
Ya yine yaparsan kıza neler yaptın
Konu ne? Anlamadim ki!
İnşallah seni affetmez
Git özür dile
Onu rahat bırakarak
Ayrilcam dedinde intihar ederimmi dedii
Bak bu cok zor iste
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?