Esime tokat attim, simdi esimin güvenini ve sevgisini nasil geri kazanabilirim?

Biz yaklaşık 5 senelik beraberliğimiz ardından 6 ay önce evlendik. Bu zamana kadar da hiçbir zaman bu kadar şiddetli bir tartışma yaşamamıştık. Annemle karım anlaşamıyorlar gerek annem karıma laf atıyor, gerek karım anneme laf atıyor. İkisini de bu konuda uyardım sürekli hiçbir zaman tek taraflı davranmadım karımı da anneme ezdirmedim, annemi de karıma ezdirmedim. Bazen bu durum yüzünden ikisine de sert çıkıştığım da olmuştur. Ama olmadı yani karım biraz sussa sonra tekrarlamaya başladı annem de aynı şekilde. Dizginleyemedim ikisini de. 2 hafta önce annem akşam çaya gelmişti bize, karım çayları verirken karıma saçma sapan bi şey söyledi şok oldum, bi anda ortam kızıştı bağırış çağırış kıyamet koptu evde sonra ben anneme anne sen gitsen iyi olur dedim o da bunun için beni mi kovuyorsun senin gibi bir oğlum yok artık falan diye ağlaya ağlaya gitti evden. Annem gittikten sonra ben de karıma anneme söylediği cümleyi söyleyip bunu dememeliydin dedim. Bana da bağırdı baya ben de ona yükseldim birbirimize girdik bardaklar falan kırıldı. Ben de yeter deyip kolunu sımsıkı sıkıp tokat attım bi anda. Duraksadı o an elini yanağına götürdü gözleri doldu özür dilerim dedi sadece başka hiçbir şey demedi. Odaya gitti çıkmadı, konuşmadı benimle. Ben de ortalığı toparlayıp yanına gittim. Özür dilerim vurmamalıydım dedim sarıldım. Sorun yok dedi buruk bir ses tonuyla. Sonra konusu bi daha açılmadı. Ama o günden sonra bazı şeyler de yolunda değil. Sanki ne istesem korkuyla yapıyor gibi. Normalde tepki vereceği şeylere vermiyor. Normal davranmaya çalışıyor ama korktuğunu anlayabiliyorum. Aile geleneğimizdir bayramlarda hep bir arada oluruz biz. Dün de teyzemlerde toplandık yemekte. Kardeşimle eşi de geldi, Allah bozmasın gerçekten de çok mutlu gözüküyorlardı. Karımın içli içli baktığını gördüm sonra göz göze gelince yaş düştü gözünden. Çok üzüldüm gerçekten çok üzüldüm. Onu çok seviyorum neden böyle bir şey yaptım anlamıyorum. Anneme bile gitmedim bayramlaşmaya o cümlelerin üstüne karımı ezip gidemem diye düşündüm. Aile yemeğinde de bayramlaşmadım annemle. O zaten konuşmuyor benimle orada da konuşmadı. Bir çiçek çikolatayla kırgınlığının geçmeyeceğini biliyorum, ne yapabilirim eşimin güvenini tekrar kazanıp kırgınlığını geçirmek için?
Esime tokat attim, simdi esimin güvenini ve sevgisini nasil geri kazanabilirim?