Sevgilimin güvenini yeniden nasıl kazanabilirim?

sevgilimle mutluyduk hemde çokkk sıkta olmasa konuştğum arkadaşm vardı benimle konuşmak istedğimi söyledi gittim sevgilime haber vermeden bana beni sevdiğini söyleynce çok sasırdm hemen geri döndüm bunu sevgilim öğrendi o gün konuştk hallettik ama ondan sonra hep nerdesin kiminle konuşysun gibilernden sorular sormaya başladı hergün uzatmym olayın üstünden 8 ay geçti şimdi yine aklına gelmiş kuruntu yapması meşhurdur üstne ailesiyle tartışmış işten çıkmış banada uzatmyalm ayrılalm die mesj attı megerse bunun telefnuna sürekli mesj geliyomus kızlardan buda okumadan siliyomus yanı cevp vermymus babası görmüşş benim için o kızı nasıl aldatrsın demiş kavga etmişler oda madem bana inanmysunuz semadanda ayrılırım demiş (adım sema) 1 haftadır yüzügünü takmıyo ve her kavga ettiğimizde çıkarıyo o lanet yüzügü! hep triplerde hep isyanlarda dün onlara gittim annesyle oturduk konuştuk 1 saat sonra bu geldi kapıyı ben açtım sevindi gördüğüne ama şımarmym diye belli etmedi ymek yedik yüzüme bakmadı arada gizli gizli baktğnı gördüm tabi hep duraga o bırakırdı beni yarıyolda kardeşini yolladı yanıma neysee sorum su o yüzügü parmagına nasıl taktırabilirim ? güvenini bidaha nasıl kazanabilirim?
Sevgilimin güvenini yeniden nasıl kazanabilirim?