Sevgilimle başka bir çocuğun mesajına cevap verdiğim için ayrılmıştık ve 5-6 gün ayrı kaldık sürekli yazdım aradım yanına gittim barışmak için ve beni 5 günün sonunda affetti ama bu kadar kısa bir sürede nasıl bana olan güvenini topladı asla anlamıyorum yani onun pesınden koştuğum için mi sevdıgı ıcın mı affetti bilmiyorum ama güvenini kazanmam lazım çünkü başkasına cevap verdıgımı görünce yüzünü görmeniz lazımdı samimi bir halim yoktu mesajlarına cevap verdim ve toplasanız 5-6 mesajdı sonra kestim zaten konuşmayı ama ayrılmak için buluştuğumuzda bana sana olan güvenim zedelendi ve asla geri gelmez demişti ama beş gün sonra affetti benim güvenini kazanmam lazım sizce güvenini kazanmak için ne yapmalıyım
Instagram Snapchat gibi uygulamalardan tüm erkekleri çıkardım instagram şifremi vermeyi teklif ettim ama kabul etmedi gerek yok dedi bu şekilde kazanamazsın güvenimi dedi güvenini nasıl kazanacağım uzun oldu kusura bakmayın
Instagram Snapchat gibi uygulamalardan tüm erkekleri çıkardım instagram şifremi vermeyi teklif ettim ama kabul etmedi gerek yok dedi bu şekilde kazanamazsın güvenimi dedi güvenini nasıl kazanacağım uzun oldu kusura bakmayın
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sevgilinizin güvenini kazanmak için çeşitli yöntemler bulunmaktadır. İşte bazı öneriler:
Zaman alacağını bilin: Güveni kaybetmek bir saniye, kazanmak bir ömür sürebilir. Sabırlı olmalısınız. Sizi ittiğinde ya da geri çevirdiğinde sinirlenmemeli ya da vazgeçmemelisiniz.
Hatanızı kabul edin: Hatanızı kabul edin. Üste çıkmaya çalışmayın. Haklıymışsınız gibi davranmayın.
Neyi neden ve ne düşünerek yaptığınızı açıklayın: Yaptığınız hatanın altında yatan nedenleri iyi düşünün. Yalan mı söylediniz? Neden o yalanı söylediğinizi bilsin.
İçten bir özür konuşması yapın: Sevdiğinizi karşınıza alın ve ona gerçek hislerinizi anlatın. Ne kadar pişman ve üzgün olduğunuzu bilsin.
Ona güvenin: Ona karşı her zaman dürüst olun.
Açık iletişim kurun: İletişim, her türlü ilişki sorununu çözmenin anahtarıdır.
Tutarlı ve güvenilir olun: Tutarlı ve güvenilir olun.
Sevginizi ve ilginizi gösterin: Sevginizi ve ilginizi gösterin.
Onunla vakit geçirin: Onunla vakit geçirin.
Kendiniz olun
Bu öneriler genel olup, kişinin kişisel durumuna ve ihtiyaçlarına bağlı olarak değişebilir. Kendinize iyi bakın! 😊
Hiç birwey
Nasıl hiçbir şey başkasıyla konuştuğumu gördü ve sana olan güvenim gitti dedi güvenini kazanmak için bir şeyler yapmam gerekmez mi
Kazanamazsin
Onu diyorum
O zaman benimle neden varışt
Sevsitiginiz için opabilirmi
şu an sevmiyor mu yani beni
Hayir sevmiyor ihtiyaçlarını karsiliyor
Aramızda cinsel anlamda bir şey geçmedi
Peki
Kazanamzsin