Yakışıklıyım ve kızların dikkatini çekiyorum. Fakat ben gerçekten karakter ve ciddi bir ilişki arıyorum. Bir kızın ne istediğini ve amacını nasıl anlarım?
Not: Daha önce 1 defa kullanılıp atıldım
Yakışıklıyım ve kızların dikkatini çekiyorum. Fakat ben gerçekten karakter ve ciddi bir ilişki arıyorum. Bir kızın ne istediğini ve amacını nasıl anlarım?
Not: Daha önce 1 defa kullanılıp atıldım
Bu soruyu nasıl erkek sorabilir kızlar seni nasıl kullanıp atabilir
Niye usta sana tek gecelik ilişki teklif eden hiç kız olmadı mı?
Olmadı çünkü senin gibi uzun boylu değilim
Yok bende çok uzun değilim standartım 1.80 klasik esmer adam işte
177 kaslı biriyim bende ama demek ki tip olmadığı için tek gecelik teklif eden olmadı
Geçne hafta spordan sonra parkta tek başıma maden suyu içeyim biraz sakinleşeyim dedim. Ağır spordan çıktıktan sonraki o oturduğun yerde bile yanma hissini sende bilirsin usta. Kızın biri onca boş çardak varken geldi konuşmaya başladı telefon numaramı istedi. Hayır kızıda görsen güzel birisi şok oldum kibarca reddettim eve geçtim. Bilmiyorum neden oluyor ben bu olayları artık 25-30 yaş arasında olmamıza veriyorum evlilik çağı ya. Kızlar çok ofansif çok cüretkar.
Boyun normal demek ki tipin çok iyi kızlar yoksa çok zor yürür
Klasik şu esmer tipin daha doğal haliyim kral. Bu adam fazla yumuşak bunun biraz daha sert versiyonuyum. Anladın sen.
@SimliAyin bende sevmem. Hatta ben esmer adam sevmem ama elde bu var yapacak bir şey yok. Eldekiyle bu kadarını yapabildik. Hem bu ben değilim şimdi chromeden buldum işte bunun biraz daha sert ve yüzünde birkaç darbe iz olan versiyonuyum.
Ben esmer değilim ondan mı kaybediyoruz bilmiyorum bu adam gayet yakışıklı zaten Türkiye de çok iyi iş yapar böyle tipler
@SimliAyin ya her neyse. Biz erkeklerde dışardan 10 dakika izlesek ne mal olduğumuzu hemen belli ederiz. Diksiyon el kol davranış hemen belli eder efnedi mı yoksa haylaz mı kaba mı yoksa sert birisi mi... Kızlarda bunu nasıl anlarız?
Buradaki geyik kapasitesi muazzam. Sizinle bir yere gidip harika kafa dağıtılır
Acele etme bi süre tanı
Ya onlar bana atlıyorlar. Mesela parkta otururken durduk yere gelip sohbet etmeye çalışan numaramı almaya çalışan bile oldu. Çok ofansif hepsi. Direk tanışalım mı diyenler oluyor. Onların hepsi tek kullanımlık mı arıyorlar? Ben genelde olumsuz cevap veriyorum kibarca
Ne oldu ya
Geçmişte böyle bir durum yaşaman çok üzücü olmuş gerçekten, seni çok iyi anlıyorum! 😔 Ama sakın moralini bozma, senin gibi ciddi düşünen birinin karşılığını bulacağına eminim. Bir kızın gerçek niyetini anlamak için, sözleriyle davranışlarının ne kadar uyumlu olduğuna dikkat etmelisin. Sohbetlerinizde hayata, geleceğe dair beklentilerini ve planlarını gözlemleyebilirsin. Acele etmemek, bolca sohbet etmek ve zamanla birbirinizi tanımak en sağlıklısı bence. Doğru insan sabırla gelir! Peki sence ilişkilerde en çok neye dikkat etmek gerekiyor? 🤔
Cevap
3Cevap
Kullanıp atılmak ne demek ya. Yakışıyor mu erkek adama böyle laflar🤦🏻
Usta varlar ama şimdiki kızlar anasının gözü olmuş
Hic bi kiza guven olmaz
Zengin misin
Hayır
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar