İlişkide netlik ve uzlaşma için ne yapmalı, mesafeli davranan kızı üstüme gitmeden nasıl anlayabilirim?

Çok uzun uzadı anlatmak istemiyorum

Bir kız ile anlaşamadım iki üç gün date yaptık dateden sonra ben biraz acele ettim diye wpde sen tecrübesizsin dedi geçti ve görüldü yaptı sonra peşinden koştum tartışmalar yaşandı

Bana ilk günlerde wp hikayelerine sırf sohbet açmak için güzel güzel yazan kız artık hikayelere olumsuz yönde yazmaya başladı ben o sıra mutlu olduğundan dolayı ilk başta anlamamıştım

Ama tartışmalarda ben dediğin gibi yavaş davranayim dedikçe o bunu sürekli bana karşı kullandı işte sen şöylesin beni hayatının merkezine koyuyorsun senin hiç olmamış daha önce sevgilin ilişkin dedi

Tamam olmadı ben kabul ediyorum zaten de neden uzlaşamıyoruz acaba altdan almak yerine tamam bildiğin gibi olsun benimle konuşma o zaman diye restleşsemiydim

Sonra bilmiyorum ama beni baştan beri istemedi galiba yoksa olurduk biz sayede çok iyiydik sarıldık o bana ben ona güzel şeyler söyledim

Galiba sanalda iyi yazamıyorum ondan oluyor ama ilk onla tanisirken wpden yazdım gece 3 lere kadar konuşmuştuk ama ben ilk arkadaşca yaklaşmiştim

her şey başta çok güzeldi kız benden ben ondan hoşlanıyordum sonra gereksiz yere beni bir kenara attı orada dur acı da çekme dedi nasıl yapacaktım peşinden koşmadan sevmiştim ben

Şu sıralar durgunuz konuşmuyoruz aradan bir 15 gün geçti hala bakıyor beni görünce arkadan sağdan soldan ben bakmıyorum bitirmek istiyorum kafamda sadece üzülüyorum

Güncellemeler
4 ay
Akıllısi beni bulmaz 4 yıllık ilişkisi olmuş ağır hasar kayıtlıdır o kim bilir neler yaşadı bana da yaşatacaktı ayrıldıysan neden bakıyorsun bana hayır ben d. li miyim bugun kanar gelirim yarın gelmem ki ne kadar sevsem de veya nefret etsem de fazla değer verip o degersizliğin içine girmek ve kullanılmak benimkisi değmez
İlişkide netlik ve uzlaşma için ne yapmalı, mesafeli davranan kızı üstüme gitmeden nasıl anlayabilirim?