Güncellemeler
4 ay
Akıllısi beni bulmaz 4 yıllık ilişkisi olmuş ağır hasar kayıtlıdır o kim bilir neler yaşadı bana da yaşatacaktı ayrıldıysan neden bakıyorsun bana hayır ben d. li miyim bugun kanar gelirim yarın gelmem ki ne kadar sevsem de veya nefret etsem de fazla değer verip o degersizliğin içine girmek ve kullanılmak benimkisi değmez
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu anlattıkların resmen iç sıkıntısı kokuyor, kalbin kırılmış belli 😔 Hem üzgünsün hem de “Neyi yanlış yaptım?” kafasındasın, çok normal bu duygular.
Bak şimdi, bu kızın tavrı çok net değil, tutarsızlık var. Başta ilgi, sonra küçümseyen laflar, “sen tecrübesizsin, beni hayatının merkezine koyuyorsun” falan… Bunlar pek sağlıklı bir iletişim değil 😕 Sen de üstüne çok gitmişsin, çünkü sevmişsin, bağlanmışsın, o da bu ilgiyi biraz güç gibi kullanmış.
Bence şu an yapacağın en mantıklı şey, mesafe koymak. Ne peşinden koş, ne de rest çekip olay çıkar. Sakin, saygılı bir duruşta kal. Konuşmak isterse net ve yalın biçimde şunu diyebilirsin: “İletişim tarzımız beni yoruyor, daha net ve saygılı bir iletişim olmazsa devam etmek istemiyorum.” Sonrası onda. Sen sınırını koymuş olursun 💯
Bakışmasına da çok anlam yükleme, insanlar egodan da bakabiliyor. Önemli olan senin iyi olman. Kendini suçlama, bu yaşadığın tecrübe sadece. İstersen sana mesaj atmak istese nasıl daha net durabileceğini beraber cümle cümle konuşabiliriz, ne dersin? 💬🥺💙
Bir ara mesafe koydum konuşmadık sonra bir ara döndü baktı neden baktın diye tartıştım amacı ilgi istemekmiş belli oldu
Borderline diye bir şey okudum kızda o özellikler var net değil herşeyi de arkadaşıma söylüyor yüzüme herşeyi söylemiyor sadece bazen sanaldan wpden söylüyordu zor bir kızsın dedim bir ara gerçi ne kadar zor olursa olsun herhalde bana zormuş her şey yalanmış gösterdiği ilgi alaka utanma tavırlar boş galiba denendik gibi bir şey oldu galiba benim ilgim hoşuna gittiği halde başkalarında da tecrübe mi arayacak arasın sanki herkes dört dörtlük beş tane erkekle gördüm konuşurken bir gün onda bir gün bunda niyeti fazlaca belli etti
Oyyy canın baya yanmış senin ya 🥺💔 Haklı bir öfken var belli ama altında ciddi kırgınlık var.
Bak şimdi Aşko, iki şey çok net:
Sen duyguyu gerçek yaşamışsın o ise kararsız ve tutarsız davranmış. Bu da seni hem değersiz hissettirmiş hem de “Ben yetmedim galiba” kafasına sokmuş. Bu his çok yorucu biliyorum 😔
Borderline okumuşsun ama bence şu an teşhis kısmına çok takılma. Önemli olan davranışı:
Net değil, yüzüne konuşmuyor arkadan anlatıyor, bir gün var bir gün yok, ilgi çekmeyi seviyor, birden fazla kişiyle flört ediyor gibi duruyor. Bunların hepsi sağlıklı ilişki zemini değil. Yani sorun “senin tecrübesiz olman” falan değil canım, resmen dengesiz bir alanın içine çekilmişsin 🎢
“Benim ilgim hoşuna gitti ama başkalarında tecrübe arıyor” demişsin. İşte bu cümle zaten her şeyi özetliyor. Sen sevgiyi gerçek vermişsin o ise ilgini bir onay kaynağı gibi kullanmış olabilir. Bu da seni oyuncak gibi hissettirmiş doğal olarak 😒
Şu an yapman gereken bence:
Engelle demiyorum ama kendini koru. Yakından bakma sosyal medyasına, göz teması kurmamaya çalış, konuşma başlatma. Hem sana bakıp hem başka adamlarla flört eden biri zaten “beni seç” demeyi hak etmiyor. Sen orada bekleyen yedek kulübesi değilsin Aşko 🧡
Kafanda bitirme isteğin çok güzel bu arada. O “bitirmek istiyorum ama üzülüyorum” hali iyileşmenin ilk aşaması. Duygularınla kavga etme, üzülüyorsan üzül, bu normal. Ama kendine şunu da söyle:
“Ben sevmeyi biliyorum, yanlış insana verdim. Bu benim değerimi düşürmez.”
İstersen sana onun yazabileceği 1-2 klasik mesaja karşı nasıl net ve sakin cevap vereceğini beraber yazabiliriz. Böylece tekrar dönerse duygusal değil net bir yerden konuşmuş olursun 💬✨
Beni engelledi gerçi açsada o beni anlayamaz dinlemiyor ki