Uzun Süre Bakıştığım Kıza Nasıl Açılırım?

Öncelikle merhaba:
Burayı çok uzun zamandır takip ediyorum. Yaklaşık 4 ay kadardır bir kızdan hoşlanıyorum (evet 4 ay). Fakat ne yapabileceğimi bilmiyorum. Lisede olduğum için ders aralarında, koridorlarda hiç olmazsa kapının kenarında onu görmek istediğim için amele gibi duruyorum. Sırf onu görmek için adım sapığa çıkacak yani. Neyse konumuza gelelim bu kızı ortak girdiğimiz bir dersten tanıyorum ama bir tanışıklık yok ortada, hani olur ya bir iki göz göze gelirsin gidip konuşursun fakat şu an böyle bir şey yapamıyorum. Yani çok büyük ihtimalle ondan hoşlandığımı biliyor. Şu an sizlerden istediğim nasıl bu kızla konuşabilirim ilk önce normal olarak yaklaşmak istiyorum yani "çıkma" adı verilen teklif bana aşırı saçma geliyor. Fakat bir türlü cesaretimi toplayıp herhangi bir şey konusunda konuşamadım hemde onlarca fırsat bulmuşken. Sizce bu kıza nasıl yaklaşmalıyım hem kendinden hoşlandığımı biliyor hem de çok fazla birbirimizi görüyoruz hani yanıma gelip benimle konuşsa herhangi bir yakın arkadaşımmış gibi konuşurum o derece. Biraz fazla uzattığımın farkındayım fakat etrafımda bunu anlatabileceğim kimse yok o yüzden içimi buraya döküyorum. Sizce nasıl yaklaşmalıyım?

Not: Lise 2, Meslek Lisesi. Ayrıca o F şubesinde ben A sınıflar biraz uzak kalıyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Dipnot: Ayrıca konuşmayı bırak yanına gitmem gerekmişti bir derste o 40 dk boyunca üşürken terledim, ellerimin titremesi durmadı buna da bir çözüm bulabiliyor muyuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Yerin altından not: Konuya az cevap geldi geriye düştü görüşlerinizi bekliyorum...
Güncellemeler
+1 yıl
up.
Uzun Süre Bakıştığım Kıza Nasıl Açılırım?