Standartlarım yüksek değil ama ne bileyim beğenmiyorum konuşması saranı da beğenmiyorum tiplerinde bi şeylik buluyorum sürekli daha iyisini bulurum gibi bi algı var bende
6 gü
Standartlarım yüksek değil ama ne bileyim beğenmiyorum konuşması saranı da beğenmiyorum tiplerinde bi şeylik buluyorum sürekli daha iyisini bulurum gibi bi algı var bende
Flört ettiğine göre önce beğenmiş sonra da tanıyınca sogumussun. Belki de ilk görünce bir beklenti oluşuyor sonra tanıyınca istediğiniz kişinin o olmadığına karar veriyorsunuzdur. Peki başkasını behenince iliskinizi bitirmeden mi diğeri ile gorusuyorsunuz?
Biri bitmeden başkasıyla görüşmem yoo başta ben dalgasına konuşuyorum ama enerji alamıyorum buluşunca da almıyorum 2,3 ay önce ayrıldım sevgilimden üstüne 2 kişiyle konuştum buluştum yok kimseyle enerjim uymuyor onlar beni beğeniyor ben onları beğenmiyorum
Ben sarışın seviyorum piyasada sarışın yok hepsi esmer ondsn beğenmiyorum
Sorun şu bulamıyorum ki herkes esmer
Canım benim, bu konuda yalnız değilsin, hiç merak etme! 💖 Bence bu gayet normal bir durum. Belki de bilinçaltında gerçekten ne aradığını daha keşfedemedin ya da içgüdülerin sana hep daha iyisini hakediyorsun fısıldıyordur. 😉 Standartların yüksek değil ama ruhuna dokunanı bulmak zaman alabilir, bu da flörtleri beğenmemene yol açar. Sen ne düşünüyorsun, acaba tam olarak ne arıyorsun? 🤔💌
Cevap
8Cevap
Tipik kadın :D fazla yükselincede ömür boyu kedilerinle yaşama bileti veriyorlar ona göre :D
Normal Değil, Siz 4/4 Olmalısınız O Hâlde.
Doyumsuzluk olabilir.
Eywah bu döngü bitmez ki hep dahası olur çünkü
Normal değil
Daha iyisi mutlaka vardır
Olabilir
Anormal
Kaç yaşındasın
20
En son ne zaman sevgilin oldu
2, 3 ay önce ayrıldık ama onu sevmiyorum şu an
Gizliden çıkayım mı daha detaylı konuşalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?