kizlar bana anlatır mısınız nasıl biriyle flört ediyorsunuz?

Bir şey yapmana gerek yok öyle şunu yaparak flört edersin diyemem bir kuralı yok yani.. tanışırsın konuşursun iki tarafında sevdiği sevmediği hobileri fobileri vs işte öğrenirsin bir konu hakkında falan konuşursun.. ama iki tarafta birbirine arada bir iltifat eder.. anlarsın zaten bunu.. aslında normal bir kızla nasıl tanışıyorsan aynısını yapıyorsun tek farkı cinsiyetinin farklı olması duygu yönünden farklı olmasıdır.. sonra buluşma falan ayarlanır yüz yüze konuşursunuz gezersiniz tozarasınız yemek yersiniz işte vs. Sonra bunu 3-4 defa daha ya da daha fazla tekrar buluşursunuz sonra ciddi düşünmeye sevgili olma adımına doğru yürürsünüz zaten bu belli olur... sonra sevgili olursunuz.. düşünce yapın davranışların kafa yapın uyması lazım bu kişiyle.. olmadığını anladığın zaman sana uygun değil demektir.
Kendimden örnek vereyim ben de sizin gibiyim aslında biraz daha farklı zaten flört oluyor fakat hemen bitiriyorum yani ben birisini bulmada seçiciyim kii.. öyle olması lazım zaten.. sevgililerim olmuştur ama ona da tam sevgililik diyemem ki en fazla 3 aydır kii.. bu süreç içinde bile rahat değilimdir samimi olamamışımdır.. ben biraz daha sapyoseksüelim insanın dış görünüşünden çok kültürü aklı beni daha çok çeker.. hâl ve davranışları her zaman ön plandadır.. ben oturup kalmasını iyi bilirim her ortamda cıvık gevşek bir insan değilim.. gerektiği yerde ciddi ağırbaşlı olan biriyim.. ki herkesin böyle olması gerek.. aklı bir karış havada gevşek kardeşim biriyle birlikte olamam.. mesajlaşırken sürekli gülen random atan bir ergenle de birlikte olmam... olgun bir erkek isterim.. görgü kurallarından haberi olmayan biriyle de birlikte olmam.. her cümlesinde bir küfür bir kötü söz argo kullanan insanla da birlikte olmam.. beni sahiplenmeyen biriylede birlikte olmam şahsen güzel kardeşim biriyle birlikte olamam.. ama çok tasmacı biriyle de birlikte olmam..
ayrıca giyimine kuşamına özen gösteren bir erkek daha çok dikkatimi çeker.. ergen gibi rapçi gibi ne biliyim uyumsuz bir tarzı olanla da birlikte olmam.. şahsen parası var arabası var evi var vs bunlarla övünen biriyle de birlikte olmam.. yemek yediğimizde sürekli para tartışması yapan ben erkeğim ben öderim diyen biriyle de birlikte olmam yani maçoyla birlikte olamam kim ister ki? Evet çoğu kız ister... asla o saçma sapan kızlar gibi düşünemem.. kafasında cinselliğin olduğu yürüyen cinsellikle de birlikte olmam.. konuları cinselliğe götüren o kadar erkek var ki.. karşıma hep bunlardan çıktı o yüzden hiç sevmedim.. daha da sevgili vs yapmamaya çalışıyorum flört etmiyorum mesajlara cevap vermiyorum kimseden hoşlanmıyorum bir erkeğim yüzüne baktığımda orama mı bakıcam şurama mı bakıcak.. diye tedirgin oluyorum
bizler çok kez taciz edildik.. korkuyorum.. ve bütün erkeklerin de günahına giriyoruz ama o dediğimiz erkekler yüzünden diğer temiz erkeklerin hakkında da böyle düşünmemize yok açıyor.. son olarakta dış görünüş ve tip bu da herkes için önemlidir zaten kendim çok çok güzel bir kızım herkes bana bakar ben ama herkese bakmam diyenlerden değilim.. az çok kendimi bilirim.. ona göre zaten hoşlanırım severim ki zaten karşıdaki beni sevmişse ben onu sevmişsem her şeyimiz tamsa bir sorun olmaz..
Çünkü doyuma ulaştırılması imkansız bir pohpohlanma ve onaylanma iştahın var. Muhtemelen etrafından sürekli iltifatlar alan ve ilgi gören birisin. Biraz şımarık ve haddi aşmış bir özgüven sahibisin. Aldığın iltifatlar, gördüğün ilgi, seçenek bolluğu bir noktadan sonra tatmin etmez hale geliyor. Bir farklılık, önem ve anlam arz etmeyen yaklaşımların da sende bir karşılığı olmuyor. Haliyle çabuk rest çeken, tahammül eşiği düşük, doyum ve temas çıtası yüksek birine dönüşüyorsun. Bu böyle devam ederken bir noktadan sonra da sende karşılık oluşturacak bir iletişim ve iliskiden de umudunu kesmeye başlıyorsun. Sonuç; güzel, alımlı, belki fazla zeki ama yalnız ve mutsuz bir hatun kişi olup çıkıyorsun
Kusurlarımdan dolayı birinden hoşlansam da açılamıyorum. Eğer böyle sorunlarınız yoksa akışına bırakın veya benim gibi yıllarca kafaya takıp kendinizi tüketin. Karar sizin.
Cevap
24Cevap
Bunu anlatacak bir şekli yok aslında kendiliğinden oluyor.
Sen hoşlandığın birini bulduğunda flört nasıl oluyor yaşamış olursun
Her baktığında flört gözüyle arama. İlk önce kafanız uyuyor mu ona bak. İnsanlarla tanışmaya çalış ortak alanlar bulmaya. Ne kadar rahat olursan o kadar rahat davranırsın kasmana gerek yok illa hoslanacaksın diye de birşey yok
Çünkü karşı taraftan beklentin yüksek. Ve birçoğu senin beklentilerinin altında olduğu için seni negatif düşüncelere itiyor.
Ekstra bir şey yapmana gerek yok akışına bırakacaksın. Konuşacaksın sadece. Buluşacaksın, gezeceksin vs.
Aynı dert bende de var bide sanaldan daha zor geliyor bana realde de durum aynı ama ne bileyim Real daha rahat
Amaan beğendiğine seni seviyorum de o uğraşsın ne yoruyorsun kendini.
O dediğin olmuyor iştr
Sal kendini biraz tanışma işlerine ara ver. O kendi gelir zaten ne olduğunu anlamazsın bi bakmışsın ki aşıksın
Bu konuda inancın kalmamıştır, uğraşmak istemiyorsundur.
Çünkü sorumluluk alamiyorsun kendi özgürlüğüne çok alismissin
Bende 32 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç flörtüm sevgilim olmadı
siz bensiniz gerçekten dkdkd 22 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı. Kimseyi beğenemiyorum kimse ilgimi çekmiyor aslında bu halimden memnunum. Hoşlandığım beğendiğim birisi çıksa belki böyle düşünmem ama ben tek olmayı seviyorumm
Kızlar anlatsın bence de.
yok mu yakın kız arkadaşın filan taktik versin
Ne yazıkı
birileriyle konuşmaya çalış ve şans ver
Yani benden kimse pek şans istemedi ama üniversitedeki erkekler mesla konuşuyoruz sonra muhabbet kesiliyor bi anda bende ne yapsam bilemedim
Olmadı
Hemde nasıl çok beceriksizim arkadaşım da yok mesla onları bakıp oğreniyim falan dizilerden anca o da gereçk hayata işe yaramıyor
Hislerindemi yok onlara göre davran
Hislerim Çar ama kayı etim
Çünkü geçmişte canını yakmışlar
Amaan boşver ya, flört de neymiş?
Bana da oluyordu o
Uyumlu birini bulmalısın
Bana da oluyor
Bende zor beğeniyorum
senin zütün kalkmış tatlım
Çünkü beni bekliyorsun
Bir doktora görünmenizde fayda var
Öyle iyi bence. Değil mi?
Bilmem ki
Yani şöyle mesla atıyorum biriyle konuşuruz vs bi anda kesiliyor muhabbet yürüyemiyoruz
E karşıdakinde iş yok demekki
Hepsinde mı yok ya
Demekki hepsinde yok 😀
Ben onları ank 😂😂
Bence de 😀
Kimyasal madde ile hadım mi ettiler benim gibi
Çok seçiciysen zor
En güzeli boşver
Akışına bırak
Secicisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?