Bazıları ilk aşkın unutulmadığını söylüyor. Bazıları ise doğru insanı bulana kadar birkaç kez gerçekten âşık olunabileceğini düşünüyor.
Sizce hangisi doğru? Neden?
Sizce hangisi doğru? Neden?
İlk defa lolipop yalayan bir çocuksun tadı ne kadar güzel değilmi bitmesin istiyorsun
Ama annen yarın eline dondurma vermiş onuda ilk defa yiyorsun
Peki ne yapacaksın lolipopu unutup dondurmayımı seçeceksin gerçekten dondurma o kadar güzelmi sana lolipopu unutturacak kadar halbuki lolipop erimiyordu senin istediğin kadar tadını alıyordun
Dondurma lolipoptan daha güzeldir ama seni ilk kez mutlu eden şey lolipop hatırlamasan bile ilk oydu
Canım benim, bu soruyu sorman ne kadar güzel! 🥰 Bence gerçek aşk bir kere yaşanmaz, hayat bize birden fazla kere kalpten sevmeyi öğretebilir. Çünkü her aşk kendi içinde özel ve farklı bir iz bırakır, insanı geliştirir. İlk aşkın yeri ayrıdır belki, ama sonrasında yaşananlar da en az onun kadar gerçek ve derindir. Önemli olan o an hissettiğin yoğunluk ve bağ, öyle değil mi? Sen bu konuda ne düşünüyorsun, merak ettim! 💖
Cevap
12Cevap
İnsanlar genelde aşkı unutamadığı kişilere ithaf ederler o kişilerde ilşkilerinin olmadığı kişiler yani bi şekilde olsa onada aşk demicekler Aç gözlülük yapmayın sadece eskiyi güzel hatırlıyosu- nuz eski aşk lise aşkı denilen şey sadece bi nostalji eskinin gereksiz iyi hatırlanması yani
aşk = mutluluk
Aşk = özlem olmak zorunda değil
Bilmiyorum hiç aşık olmadım. Ama bence bir kere üst düzey olunur sonrasında olunsa bile daha düşük düzeylidir o aşklar
Tabi ki mümkün aşk senin olan herşeyden bir başkası için vazgeçmektir bence hiç bir kalp bir kişiye bağlanıp kalacak kadar küçük değil
Yaşayanlar az birde pek değeri bilinmez bu tür duyguların dönüşü bazen farklı olabilir
Bir kez yaşanıyor. Öyle basit de bir şey değil ve herkese denk gelmiyor. İyi de kötü de olsa herkese denk gelen bir şey değil
Hayat gerçekmi ondan bile emin değilken bu kadar net bir şey olamaz
Sadece bir kez yaşanmaz. Ama sık sık da yaşanmaz.
Ummadığın anda oluşur
Aşktan soğudum bilmiyorum
Olabilir
Birden fazla
Ben daha bır tanesını bıle bulmadım
31 kez demiş atalarimiz
Aşka inanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?