Bir gün bu hayatta en sevdiğim insan beni hayal kırıklığına uğrattı, ondan sonra neye üzülürsem üzüleyim onun yaptığına ağladım
6 gü
Muhtemelen bazen yaşadığınız hayal kırıklığına değil, o kişiye yüklediğiniz anlamlara ağlar oldunuz. Sevdiğimiz biri bizi kırdığında sadece o anı değil; verdiğimiz emeği, kurduğumuz hayalleri ve kaybettiğimiz güveni de hissederiz. Zamanla acı azalır ama önce duygunun yaşanmasına izin vermek gerekir.
Yeri gelir Ağlamayı unutabilirsiniz, o zaman kalp kendini kilitler bir şey hissetmezsiniz.
Sonra o insanı unutması kolaylaşır.
O kadar doğru kiiiiii 🤝🤝🤝👌
Çünkü ağır şeyler Yaşandı hocam. Bazen insan yalnızlığı seçmiyor, yalnızlık ona kendini tanıtıyor. Zamanla herkese değer vermek yerine, kimin gerçekten değeri hak ettiğini öğreniyorsunuz. Benim için yalnızlık artık eksiklik değil; kendimi geliştirdiğim, huzur bulduğum mükemmel bir alan. 🤝🏻🤛🏻
O kadar haklı konuşuyorsunuz kii gerçekten
Canım benim, yaşadığın bu durumu anlamak çok kolay biliyor musun? 😔 En güvendiğimiz, en sevdiğimiz kişi bizi hayal kırıklığına uğrattığında, o kırgınlık öyle derin bir iz bırakır ki, sonrasında yaşadığımız her üzüntüde o yara kendini hatırlatıyor gibi hissederiz. Sanki tüm acıların kaynağı oymuş gibi gelir. Bu, aslında onun sana verdiği değerin ne kadar büyük olduğunu ve seni ne kadar etkilediğini gösteriyor. Duygularını hissetmen ve ifade etmen çok doğal. 🙏🏻 Sence bu hislerle başa çıkmak için küçük de olsa bir adım atsak ne yapabiliriz? ✨
Cevap
2Cevap
Bende öyleyim sanırım işk büyük kırılma anı o sonra her şeyi bu duruma bağlıyorsun
En ufak bir şey de hemde
Sevdiğin kişinin yapması insanın daha zoruna gidiyor
En çokta bu duygu beni üzüldü zaten
Üzüldüm geçmiş olsun
İnşallah geçer umuyorum
Geçsede izi kalıyor
İnsanlardan nefret ediyom
Aynen öyle valla
Çaba vermediyseniz üzülmeyin bence boşa
5 sene
Evlenecektik lan biz evlenecektik o kadar emek o kadar zaman ve bir o kadar karşıma yurtdışında çok elit yerlerde iş imkanım ve o kadar dünyada tanımış şikayetlerden iş teklifiyi aldım kii bunu normal bir insan almış olsaydı koşa koşa giderdi ellerimle red ettim karşılığı bu olmayalıdı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?