Eski sevgilim sevgili yapmış içim paramparça oldu ağlamaktan helak oldum ne yapabilirim?

2 ay önce ayrıldık, daha önce birkaç defa tamamen benim yüzümden ayrılıp barışmıştık. Hatta bir kere 5 ay ayrı kalıp sonra yine birlikte olduk ama şimdi sanırım onu tamamen kaybettim. İlişkimizde hiç bir zaman kendime güvenemedim. Benim için çok mücadele verdi depresyondan çıkmam için çaba harcadı ama sürekli iyi anlarda kötümser düşünerek anı mahvediyordum. Sonra onu artık yormak istemedim ve ayrılmak istedim. Onu çok seviyordum seviyorum ama onun üzülmesine yorulmasına dayanamıyordum. Değişemiyordum hep kötümser düşünüyordum. Ayrılsakta umudum vardı tekrardan barışırız ve belki bu sefer değişirim diye ama 1 saat önce sevgilisi olduğunu öğrendim canımdan can aldılar. Öyle kibar ve romantik biriydi ki beni kırmamak için herşeyi yapardı, çok güzel severdi. Benim saçma sapan düşüncelerim yüzünden hayatımın adamını kaybettim. Şimdi yeni sevgilisini çok mutlu edecek onu öyle güzel sevecek. Kızamıyorumda ona çünkü her şey benim kabahatim. Nasıl acımı dindirebilirim? Ağlamaktan gözlerim şişti.

Eski sevgilim sevgili yapmış içim paramparça oldu ağlamaktan helak oldum ne yapabilirim?