Sevgilim, eski sevgilisi için ağlıyor. Benim için ağlaması için ne yapmalıyım?

şimdi aşklarim şöyle anlatmaya başlayayım ben çocuk en yakın arkadasmin en yakın arkadasi ve biz ilk tanıştığımızda uzun bi ilişkisi vardı samimi olmamıştık ikinci denk gelişimizde sevgilisiyle ayrılıp barışıyordu çocuk kızdan bıkmıştı kız çok kıskançmış ve çok yorulmuş olduğunu dile getiriyordu neyse aradan bi iki gün geçti çocukla muhabbetimiz aşırı uyuştu arkadas grubu olarak eğleniyoruz çocukla kol kola geziyoruz falan bende çocuğun içinde bir şeyler bitmiş ayrılık mesajları atılmış diye problem etmeden takılıyorum. çocukla biz ne zaman ayrılsak ortak arkadaşımızla başbaşa kalsalar ağlıyormuş ama giden zamanına kızın ona çektirdiklerine kendine üzülüyormuş ortak arkadasimizin bana dedikleri bunlar tabi. acısını ağlamasını biliyordum ama yan yanayken bana iyi geldiği için o da mutlu olduğu için sorgulamadım ve biz daha yakın olduk muhabbet olarak ve elimi tutması bana çok iyi gelmeye başlamıştı zaten çocuk uzakta oturuyordu bir süre yanımdaydı diye derinlemesine düşünmeden hareket ediyordum. ilişkisinin bitmesini üzülmesni sorun etmiyor beraber atlatırız diye düşünüyordum. şimdi çocuk evine döndü biz çok daha yakın olduk bana olan ilgisi gram azalmadı aksine daha çok merhametle şefkat iltifatla yaklaşıyor benimde hoşuma gidiyor uzun zaman sonra amcı olmayan bir erkekle konuştuğum için uzak mesafe tabi arada görüşürüz ama ne kadar idare ederiz ne kadar olabiliriz bilmiyorum yinede ondan çok hoşlanmaya başladım ses tonu bile beni benden alıyor fakat şöyle bir sorun var ki 10 gün oldu kızdan ayrılalı fakat hala ağlıyor ne zaman arasam ağlarken yakalıyorum ve canımı acıtıyor ama başta bunları göze alarak ortak arkadasimizin konuşmamızı istememesine bizi kaybetmekten korkup ağlamasına rağmen göze alarak konuştuğum için ağzımı açamıyorum ne yapmalıyım bir akıl verin onu ağlarken yakaladığımda benden gizlemiyor yalan söylemiyor beraber muhabbet ede ede iyi oluyoruz ama bir yandanda canım yanmaya başladı başkasıyla olan şeyler için benimleyken ağlaması ne yapmalıyımmmm
Sevgilim, eski sevgilisi için ağlıyor. Benim için ağlaması için ne yapmalıyım?