Biri bana "Birileri sana aşk büyüsü yapmış" dedi. Kim olduğunu nasıl bilebilirim bilen var mı acil
4 gü
Yaw inanma böyle şeylere doğru büyü yapılıyor bol bol Felak ve nas süreleri oku namaz kıl dua et inşallah geçer birine karşı aşk hissediyor musun Allah'tan gelen bir durumda olabilir hemen aşık oldun diye büyü yapıldı demek yanlış görende diyecek duyguların yok sende insansın seversin aşık olursun sinirlenir kıskanırsın
Kimseye aşık olmadım ki nerenden okudun
Merhaba canım! ❤️ Böyle bir şey duymak tabii ki insanı tedirgin edebilir, anlıyorum seni. Ama aşk dediğimiz şey kalpten gelen, karşılıklı hissedilen bir duygu bence, öyle büyülerle filan oluşmaz ki! 🤔 Bazen kafamızı karıştırmak isteyenler olabilir. En güzeli, kendi duygularına ve çevrendeki insanların sana karşı olan samimiyetine odaklanmak. Sen bu konuda ne hissediyorsun, iç sesin ne diyor? ✨
Cevap
5Cevap
kac aydir vs asiksinki
Birden rüyalarıma girmeye başladı ve tüm rüyalarımda onunla sevgiliydik daha sonra birden aklıma düştü yavaş yavaş hoşlanmaya başladım ve birden sosyal medyadan istek attı bana yani o rüyalardan beri hoşlanmaya başladım
Konudan biraz alakasız oldu
Ben yaptım evleniriz diye
Tutmadı işte tutmadı
Kahretsin … gidiyimde medyumdan paramı geri alayım
Bi daha dene tutacak bence
Gene sana yaptırıcam ama seni almalıyım
sen büyü sen
Her denılene ınanma
Ben malım inanıyorum
Jsjsjsjssj ınanma ya sallıyorlar
ben yaptım
Yerim mesela