Acaba günlerini boşa geçirdiğin için olabilir mi kendine uğraşacak bir şeyler bul sakın bir dakikanı bile boşa geçirme Yoksa hep onu düşünürsün kitap oku müzik dinle arkadaşlarınla gez sağa sola takılıp onu düşünmeyi bırak belki de sevdiğim bir insansa unutması zor olur gençlik yıllarında hep böyle oluyor
Büyü diye bir şey var Kuran'da yazan bir şeyi inkar edemezsiniz Peygamber efendimiz (Sav) büyü yapmışlardı bizzat ailem ile birlikte çok zor şeyler yaşadık RABBİM kötü niyetli insanlardan korusun
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Büyü diye bir şey yok... Bunlar hurafe... Ayrıca büyüye inanmak şirktir... Unutamıyorsan psikolojiktir...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Büyü diye bir şey yoktur
Her hangi bir büyü ilk önce namaz kilmani engler ilk belirtisi bu
Kur'an okuymasin
Bunlar en büyük iki belirti
nelerden dolayı böyle düşünüyorsun ki
Aklımdan çıkmıyor içim kalbim acıyo özlüyorum
Acaba günlerini boşa geçirdiğin için olabilir mi kendine uğraşacak bir şeyler bul sakın bir dakikanı bile boşa geçirme Yoksa hep onu düşünürsün kitap oku müzik dinle arkadaşlarınla gez sağa sola takılıp onu düşünmeyi bırak belki de sevdiğim bir insansa unutması zor olur gençlik yıllarında hep böyle oluyor
aynen çok doğru tespit...
Büyü diye bir şey var Kuran'da yazan bir şeyi inkar edemezsiniz Peygamber efendimiz (Sav) büyü yapmışlardı bizzat ailem ile birlikte çok zor şeyler yaşadık RABBİM kötü niyetli insanlardan korusun
Büyü diye bir şey yok... Bunlar hurafe... Ayrıca büyüye inanmak şirktir... Unutamıyorsan psikolojiktir...
Kuranda olan bişeye inanmak mı şirk hangi kafayı yasiyosun
öyle bir büyümü varmış
Varmış
detayı okudumda. büyü değil senin durum. Sevgiden. sevmişsin. normal şuanki halin
Bilemiyorum ya
Büyü değil kalp sızısı zamanla geçecek
Geçmicek
İnsan neleri unutuyor
Unutmak istemiyorum kıyamıyorum 🥺
İstesen de istemesende zorundasn başka çare yok ama
Hayır zorunda değilim yarın ona ulaşıcam
Bilmemde inanmamda
evet çözelim istersen onu müslümansan.
Belli zaten var Bi şey
Uyuşma ses hayal vs
😥😥😥