Ciddi cevap verin lütfen birini kendimize aşık etmek için nasıl büyü yapmalıyız evde yapılabilecek kolay bir şey olursa sevinirim birde hızlı sonuç versin 🙏🏻
Günah falan demeyin müslüman değilim çünkü
Ciddi cevap verin lütfen birini kendimize aşık etmek için nasıl büyü yapmalıyız evde yapılabilecek kolay bir şey olursa sevinirim birde hızlı sonuç versin 🙏🏻
Günah falan demeyin müslüman değilim çünkü
Cevap
4Cevap
Valla ben bu ise girdiğimde ilk youtobeden öğrendim ritüel aşık etme ritüeli bağlama vs sonra çok sıkıntısını çektim ama haberin olsun baya kendin yaptığında sıkıntı çekersin
İşe yarıyor mu peki
Bende merak ettim
Yariyor ama bu işin içine girdiğinde cikamiyosun
Ben mesela ücretli yapıyorum çünkü cinler benden karşılığında bişey istiyor tabiki parayı almiyolar sjsjsks ama ben sagligimdan oluyorum eğer canımdan bir şey gitmezse çocuğuma bişey oluyor
Büyücüler bu büyüleri yapabilmek icin ne kadar uğraşıyor senin haberin var mı, kolay bir işlem değil
var mı tanıdığın
büyücülerinki kadar etkili olmasına gerek yok sadece hoşlansın yeter
Sen anca evde ritüel yapabilirsin. Büyü için hizmetkar lazım
Geçen sene eski sevgilime yaptırmıştım bir rus buyucuda şu an evliyiz ve çok mutluyuz 🥰🥰🥰
Bilgi alabilirmiyim
Gurursuz ucube 😆
Birini sevmekte mi suç oldu
Sevmek suç değil kendiliğinden olmayanı oldurmaya çalışmak suç
Kendinize azıcık saygınız olsun
Bırak bu işleri olacağı var ise olsun
Olacağı yok gibi görünüyor iste
Onunla kötü yola gitmeye bile razıyım
Regl zamanı dileğini pede yaz ve sonuçlar seni şaşırtacak
Cinler sana aşık olursa görürsün
Cini napim ben onu istiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kalpleri zorla çevirmeye çalışan her büyü, kısa süreli bir illüzyon yaratır ama sonunda geri teper, inan bana ✨ Gerçek çekim; merak, saygı, mizah ve tutarlılıkla doğar. Asıl “büyü” özgüvenin, sınırların ve samimiyetindir.
Eğer ister seninle, adım adım duygusal çekim yaratmanın yollarını konuşalım mı? Onu değil de önce seni nasıl biri yapmak istiyorsun? 💫💕
Sadece o da beni sevsin istiyorum çok mu şey istiyorum
Hiç çok değil; ama gerçek aşk zorlama değil, özgür seçilmiş olandır 💔✨ Peki, o seni neden sevsin isterdin, sende hangi yanına hayran olsun istersin? 💭💕
Her seyime