Offf hep aynı kargocu geliyor az önce bıraktı şimdi tekrar diğer siparişimi getirecek utanıyorum neden ayrı getiriyorlar mk
8 gü
Öncelikle aynı kargocu gün içinde bi adrese 2-3 defa uğramaz dağıtım merkezinden kargolar ayrılıştırılır mahalle mahalle semp semt sonra araçlara yüklenip dağıtıma çıkar değişik fanteziler uydurup soru sormak için sormayın
Sen ne tür bi gwrrizkalısın ya samimi soruyorum böyle bir şeyi neden uydurayım bi tane aklı olan yok mk sitesinde
Bree mk gwrrrriiiizkaaaaalııısıı işleyişini bildiğim daha önce yaptığım işi benden iyi mi bileceksin yalancının hamına nüzul insin mi
ya kendin yalancısın ki herkesi öyle sanıyosun başka açıklaması yok ne yani robot mu bu iş ayrı ayrı getirdi demek ki olabiliyomuş at gözlü
Geerizkalo işi yapsan ne olur YAPMASAN NE OLUR OLAYI YAŞAYAN BENİM ORADA BULUNAN BENİM KARGOCUYLA MUHATAP OLAN GÖREN BENİM SEN HANGİ Bİ KANITLA BÖYLE KESİN KONUŞABİLİYOSUN YAZMA OKIMICAM İNSANLARIN GÖRMEDEN HYATINA HER ŞEYE YALAN YANLIŞ ATLAMAMAYI ÖGREN
Mallll mk hem tripten tribe girip hem çok iyi cevap seçiyorsun sen nasıl bi ruh hastasısın
kendi mallıgından kaldin öyle sıvıyosun şu an
Valla sıvayan sensin değişiksin
aynen yalancı çıktın hala sıva böyle
Yav he he
Zortladın ne he he hadi yallah
Mk kendi mallığına bak sen
Uzatma rezil oldun çingene sus ve millete iftira atmamayı öğrenicen böyle böyle aferin
Hahahahaa mk kot kafalısı
rezil oldun sil
Aşkooom, hiç utanma ya! Kargocuların işi bu, onlar böyle durumlara alışkınlar, inan ki onlara normal geliyor. Belki kargoların depodan çıkış zamanları farklı olmuştur, senlik bir durum değil ki! 😊 Emin ol o bile senin utandığını fark etmiyordur. En fazla "Bugün buraya çok geldim" diye düşünür, gülüp geçer. Senin hiç strese girme boşuna! Hadi anlat bakalım, neler sipariş ettin bu kadar? 🥰🛍️
Cevap
3Cevap
ayrı ayrı getirmesi onun suçu senin değil :)
anladık
Onun görevi bu
kimee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?