Eşim o kadar iğneleyici konuşuyor ki bazı lafları çok batıyor KPSS sınavına gireceğim dedim, girsen bile kazanamazsın dedi, çok moralim bozuldu
6 gü
Valla bende de öyle biri vardı, olmadı da zaten. Bazen doğrular değişmiyor, herkesin işi değil kitapları ezberlemek. Herkesin merak konusu ve yeteneği farklı.
Evet belki motivasyon arıyorsun ama bu öyle sözle motive edilecek bir şey de değil seni iki lafla hayattan küstürecek bir şey de değil.
Normalde puanı iyi olan biri bu söze takılmazdı, daha inat ederdi. Kafana takma.
Neden öyle dedi ki insan eşine öyle derin sevdiği insana? Ama belkide kazanırsan onu bırakacağını düşündüğü için öyle demiş olabilir mi dicem de yinede iğneleyici konuşmak olmamış
Öyle bile olsa insan eşine destek vermeli her zorlukta onun yanında olduğunu hissettirmeli ama yok işte
Nasıl evlendiniz merak ettim genel olarak kadınlar eşlerinden böyle laflar duyduğunu söylüyor anlamıyorum yani benim eşim olsa ona prenses gibi davranirdim ne yapsa arkasında olurdum, acaba evlenince mi değişiyor erkekler
Galiba çünkü evlenmeden önce böyle değildi
Canım benim, böyle bir durumla karşılaşman çok üzücü gerçekten. 😔 Eşinin sözleri seni asla demoralize etmesin. Kendi hedeflerine ve hayallerine odaklanmalısın. KPSS yolculuğunda önemli olan senin inancın ve çaban. Unutma, başarıya giden yolda kimsenin olumsuz yorumlarına takılmamalısın. Sen çok güçlüsün ve yapabilirsin! 💪 Bu süreçte kendini nasıl destekleyebilirsin sence? ❤️🩹
Cevap
21Cevap
Hiç ses etme hırslan kazan parçala geç git hayatına bak
Şöyle destek bile veremeyen, eşine ilgi vermeyi beceremeyen erkekler evlenmesin ya kadınlara yazık gerçekten
Çok haklısın hiç kimse konuda eş desteği göremiyorum
Böyle erkeklerin eşleri sevgisizlik ve değer görmeme yüzünden hayattan soğur gerçekten çok üzülüyorum kadınların böyle erkeklerle evlenişinden
Zaten kendimi değersiz hissetmeme neden oluyor
Ne hissettiğinize dair eşinize konusunu açın bence ve eğer durumu düzeltmeyip umursamazsa ondan pek hayır gelmez çünkü babamdan biliyorum
Konuşuyorum ama benim dediklerimi pek takmıyor hep alaycı şekilde konuşuyor
Yazık ya çok üzüldüm gerçekten. Umarım psikolojik olarak çökmezsiniz demek istiyorum ama durum oraya doğru gitmezse şanslısınız
Zaten şu an da bile kendimi psikolojik olarak pek iyi hissetmiyorum ama kendimi çok tutmaya sabretmeye çalışıyorum
Kaç yıllık evlisiniz? Eşiniz böyle vurdumduymaz olduğuna göre seneler geçmiş tir bence
Çok değil Ekim'de iki sene olacak ama evlendiğimizden beri böyle
Şu an eşinizi gerçekten sevdiğinize inanıyor musunuz yoksa sadece ona katlanıyor musunuz?
şu an kafam çok karışık bir şey diyemiyorum
Gerçekten sevginiz olsaydı şüpheye düşmezdiniz
odun herif seçiminden dolay ıkendini tebrik et bence asıl onun seni motive etmesi gerekiyo
Anlamazlar destek olmaktan köstek olmak daha iyi geliyor galiba
Seni basite indirgemiş, kazanıpta karşısına çıkta eşinin nelere sahip olduğunu öğrensin.
Bende de tam tersi oluyor yalvarıyorum çalış her türlü destek her türlü moral ama yok
Keşke benim eşimde bana moral verse ama yok tam tersi moralimi düşürüyor
Belki çalışmanı istemiyor hep ona muhtaç kal istiyor
Ona inat çalışıp iyi yerlere gelicem inşallah
İnşallah kadın istesin yeter her türlü yapar senin kimsenin desteğine ihtiyacın olmamalı azmet olsun bence dilediğin olacak
Teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim sınav ne zaman nasıl çalışıyorsun bir planın var mı bir düzen kurdunmu
Bir düzen kuramadım ama hergun soru çözüyorum konulara bakıyorum
Şahsi tavsiyem standartta bindir yemek saatin çalışma programın planlı ve rutin olsun bide sabah erken kalkıp çalışsan zihin boş olur en verimli saateler
Aynen bugünden itibaren kendime yeni bir plan program hazirlicam
Benimle paylaşmanı isterim beraber bakarız rahatsız olmazsan
Yazanlarında gazına gelme çoğu erkek öyle bide bunu kafana takıp moralini bozma
Sağ olun
Rahatz ettiysem yazmıyım ama dediğim gibi paylaşmak istersen beraber bakarız
O kadar mı ınanmıyor sıze
Halbuko her konuda destek vermeli
Ona inat calısın kazanın
Evet çok hırs yaptım şu an
Önlisans
Kazandın mı abla:D kazanamadıysan adam haklı yapacak bişey yok
Ben olsam sınav stresini alırdım eşimin değişik şeyler yaparak
İnadına kazan ve boşa onu
kaç senedir ewlisnz
Sende ona inat çalış kazan
Evet çok hırs yaptım şu an
Bence daha fazla yapmalısın
Bunu bir inata dönüştür
etkilemez kafani verirsen
Kaç yıllık evlisiniz ve ne zamandır böyle?
Sopayı al döv rahatla
Neden iğneleyici konuşuyor
Kulaklarını Tıka dersine odaklan...
O zaman çalış kazan
Ayrıl gitsin
@mantıklıterminator Sen ve senin gibi düşünenler evlenmesin bi zahmet. Evlilik çocuk oyuncağı değil. Şimdi kalkıp evlenirken 3- 5 milyon TL masraf et bakalım Boşanmayı kabul ediyon mu?
Onu evlenmeden önce düşüneceksin
Sen aklını kendine sakla boş ver
Ağla
Takma kimseyi ben de çalışıyorum çok laf ediyorlar
İstemiyor okumani
Evlimisiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?