Eşim kendi işinin patronu olmasına rağmen aşırı yoğun çalışıyor.24 saatte kendisini uyku hariç gördüğüm yarım saati geçmez. İşten gelir sonra bazen müşterisiyle buluşması gerekir o işi biter arkadaşıyla görüşür yine eve geç gelir. Artık bıktım bütün gün evin duvarlarını bekliyorum resmen ve daha 1 buçuk yıllık evliyim. İşe gitmesini yine bir yere kadar çekebiliyorum ama işinin geç bittiği gün ne bileyim arkadaşla görüşmek nedir veya gidip araba falan yıkaması çok saçma neden erken çıktığın bir gün yapmıyorsun. Neden evde karın olduğu aklına gelmiyor. Onu nasıl yola getireceğim bilmiyorum. Gec geldiği için birşey desem hemen kızıp gidip yatıyor. Artık çok yoruldum..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
bence eşiniz evliliği kabullenememiş daha. etrafında kardeşi babası var mı? yani aynı işyerinde mi çalışıyorlar?
ben de ilk yıllar eşiniz gibiydim. işkolik, onunla ilgilenmiyordum. neden öyle yaptığımı da bilmiyorum. kafam dolu olduğu için. bir yandan işler, bir yandan ailemin baskısı. sağlıklı düşünemedim. ama şimdi 24 saat beraberiz. kendi işimi kurduk ve beraber çalışıyoruz.
işyerine gidin ziyaret edin. orda vakit geçirin. ne yaptıgına bakın, sizi devamlı görsün bilsin. kabullensin01 Yorumla
Soran+1 yılBabası ve abisi aynı işi yapıyorlar. Babasiyla gün içinde bazen beraberler. İşi baya stresli. Babasina, işçilerine ne bileyim müşterisine sinirlenip benden çıkardığı çok oldu hiçbir zaman ses etmedim. Tek istediğim biraz daha anlayış
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. güzel bir şekilde konuşman gerektiğini düşünüyorum.. onun , senin içinde bulunduğun durumu anlayabilmesini sağlaman önemli.. ama eve geç gelince neden geç geldin diye dırdır eden kadın gibi değil.. tüm gün duvarlar arasında onun gelmesini bekleyen , onun sevgisine ihtiyacı olan onu özlemiş kadını olarak.. güzel bir üslupla.. veya en azından orta yol bulunup, bazı gecelerini sana ayırmasını.. bazı geceler arkadaşlarıyla görüşmesini sağlayacak şekilde anlaşa da bilirsiniz.. güzel bir üslupla konuşursan , bunu sağlayabilirsin bence.. öncelikle birinci önceliğinin eşi olmasını anlamalı.. sen arkadaşlarınla çıkıp gittiğinde , ben karanlık bir evde senin dönmeni bekliyor yapayalnız falan... 3 gece arkadaşlarıyla çıkıyorsa 4 gece seninle evde kalsın.. veya bazen gittiği yere seni de yanında götürsün falan.. bunlar anlaşılabilecek şeyler.. ama kavga eder gibi değil.. neşeli bir anınızda , sırnaşarak alttan alarak falan..
03 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir zaman arkadaşlarıyla görüşmesine birşey demedim. İstedigi zaman gidebilir ama bugün uygun zamanda yapmıyor işte. Daha az önce konuşmaya çalıştım cevap bile vermedi gitti yattı ben daha ne yapabilirim
- +1 yıl
akşamleyin yorgun bir adama bunları söylemeye çalışırsan , dır dır olarak algılar.. keyifli veya özel bir anınızda, alttan alttan alarak , ve adamı germeden söylemeyi deneyebilirsin.. bir yerde okumuştum, çok doğru bir önermedir aslında.. kadınlar tüm gün biriktirirler söylemek istediklerini, ve akşamleyin eşleri eve geldiğinde başlarlar konuşmaya.. erkekler de tüm gün iş stresi ve yorgunluktan sonra, eve geldiklerinde tek istedikleri şey sükunet ve sessizliktir.. bu yüzden erkekler der ki akşamları karım dırdır ediyor.. kadınlar da der ki , kocam çok ilgisiz beni dinlemiyor.. her iki taraf da kendince haklı.. ama sonuç? diyalog bozuluyor.. bilmem belki eşini ikna edebilirsen 3-5 günlük bir tatile gitseniz , ikinize de iyi gelebilir.
Soran+1 yılİşkolik adama tatil? Çok diyorum da işlerden fırsat olmuyor yoksa giderdik. Ne zaman işleri seyreklesir bilmiyorum o zamana kadar bekleyip dediğiniz gibi sakin bir anda konuşmayı deneyeceğim. O güne kadar böyle yalnız devam
Bir şey söyleyince hemen kızıp yatıyor ise diyalog yoluna girmiyor ise işin çok zor. Blöflere ve oyunlara kalıyor işin de bunlar da garanti değil daha kötü olması ihtimali de yüksek. İşin kolay değil gerçekten,
010 Yorumla
Soran+1 yılBlöf, tehdit vs asla sökmez. Haklıyken haksız mısım gibi duruma düşüruyor beni öyle yapınca.
Soran+1 yılHiç işe yaramaz öyle şeylere düşkün değildir
Soran+1 yılÇok diyorum. Hastalanacaksin bu gidişle kazandığın tüm paralar sağlığına gidecek yapma etme diyorum ama duvara konuşuyorum gibi oluyor daha çok.
Soran+1 yılHayır yok
Soran+1 yılHayır çok severek evlendik. Bekarken de yoğun çalışıyordu ama işten çıkıp yanıma gelirdi hemen hemen her gün. Şimdi görüşmek daha kolay ama gelen yok
+1 yılEn güzeli oturup sakin bir biçimde durumdan ne kadar bunaldığınızı ve yorulduğunuzu anlatmanız olacaktır.. Sadece konuşurken yükselmemeye özen gösterin.. Böyle giderse ilişkinizin hasar göreceğinden bahsedin ve yalnızlığınızı anlamasını isteyin ondan.. İnsan neden evlenir ki, yuva kurup o insanla hayatı paylaşmak için.. Bunu eşinizden beklemeniz kadar doğal bir durum yok anlıyorum sizi.. Sadece doğru zamanda doğru biçimde iletişim kurarsanız sizin için çok faydalı olur. Eğer problem çözülmezse mutlaka bir terapistten yardım almanızı öneririm.. Umarım en kısa zamanda yoluna girer her şey.. Keyifli geceler..
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim..
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
24Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılGeç gelmediği bir gün ikinizinde sakın olduğu uygun bir zamanda konuş.
Sürekli söylenmek biktirir zamanla daha fazla uzaklaşır. Üzüldüğünü onunla zaman geçirmek istediğini söyle00 Yorumla
+1 yılKocan Allah katında senin her türlü ihtiyaçını karşılamak zorunda. Senin karnını doyurmak, kıyafetini almak, ruhun ve bedeninin ihtiyaçlarını gidermek zorundadır. Sana ilgi göstermek, sevmek, saygı göstermek, şefkat göstermek, koruyup ve kollamak zorundadır. Bunlar karşılıklı değerlerdir. Eğer seni cinsel olarak doyuramıyorsa ve ilgi - şefkatte bulunmuyorsa bunları arama, bulma ve giderme hakkın vardır.
00 YorumlaBu konuyu uygun bir şekilde kızmadan anlatıp, senin onun ilgisini, sevgisini beklediğini, gün boyunca beklediği için çok özlediğini söyleyerek yola getirebilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmaya yanassa varacağım nokta zaten o
+1 yılBirbuçuk yıl önce sana zaman ayırabilmiş ve evliliğe ikna etmiş. Şimdi zamanı yok diyorsun. Belki zamanını birbuçuk yıl önceki gibi kullanıyordur.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden önce bana zaman ayıyordu neredeyse her gün
- +1 yıl
İşte ben de onu anlatmaya çalıştım şimdi başkasına ayırıyordur.
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Cocuk sahibi olmayı düşünmüyor musunuz belki bu onun eve ve sana bağlanmasını sağlar. Ama şu da var eğer ki düzeleceğine inanmıyorsan ve sonu boşanma olacaksa buna hiç kalkışmaman daha doğru.
00 YorumlaAl karşına güzelce konuş eğer dinlemezse trip at boşanmakla tehdit et hala yola gelmiyorsa son çare boşanmak
02 Yorumla
Soran+1 yılBöyle kavga durumlarında ben tehditvari konuşunca hepten çıldırıyor benimde ağzımı acasim gelmiyor fazla duygusalim ağlamaklı oluyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılCezbetmek için neler yapıyorsun. Onu etkilemelisin. Şahsen bende işim ile meğgul olmayı tercih ediyorum.. Yatakta odun gibi duran kadındansa iş daha zevkli. En azından onu unutuyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılAslında o konuda farklı şeyler denemek isteyen de benim ama o çok rutin. Zaten bir görev gibi görüyor he olsun bitsin tarzı. Yani cezbetcem diye giyinip suslensem yorgunum deyip dönüp yatması çok daha yüksek bir ihtimal.
Cevap sahibi+1 yılSenin kocanında benim karımında canı cehenneme o zaman. Lanetler.
+1 yılOnu biraz kendine çekmen seninle ilgilenmesini sağlanan lazım. İstersen yardımcı olurum
02 Yorumla
Soran+1 yılAdam. eve mı geliyor da ilgilencez
- +1 yıl
Geldiği zaman yapacaksın ufak ufak
aman s... kafanı dinliyorsun boşa takma ya her gün eve erken gelip seni uğraştırdıgını düşün bide.
06 Yorumla
Soran+1 yılAma böyle hayat geçmiyor
Soran+1 yılBütün arkadaşlarım başka şehirlere dağıldı. Tabiki bazen çıkıp geziyorum ama dön dolaş yine evdesin bekle gece yarılarına kadar
Soran+1 yılYine çok çalışırdı ama bana da zaman ayırmasını bilirdi. Şimdi zaten evlendik kaybetmem diye düşünüyor galiba
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılDüşüncesiz bir kocaya sahipsin, Allah sabır versin.
04 Yorumla
Soran+1 yılİşte onu nasıl düşünceli yapabilirim olay bu.
- +1 yıl
Kadınlık cazibeni kullan,
Soran+1 yılÖyle şeylere düşkün değil. Zaten eve gel ye yat olayı bu.
- +1 yıl
Düşkün olmadığı için bu durumda demek ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşkolik kocalar zordur. Ne kadınlığını hissedersin ne sevildiğini. Onun için sadece evi temizleyen ve ona yemek yapan hizmetçisin onun gözünde. Evliyim ve kadınlar böyle ilgisiz bırakılmamalı
00 Yorumla
+1 yılBaş etmene gerek yok adam alfa erkek gayet başarılı sen adamı kıskanıyorsun. Sonuçta sen ihtiyaçlarını karşıladığı birisin seni SATIN aldı diye ilgi göstermek zorunda değil. Dış kapının mandalısın haddini bil.
04 Yorumla
Soran+1 yılSana güleyim de boşuna gitmesin🤣
- +1 yıl
Kendi haline gül. ;)
Soran+1 yılSana gülmekten fırsat kalacağını sanmıyorum 😁
- +1 yıl
Sen öyle san hahahahahha.
+1 yılİyi yaşam için çalışırsın, şikayet eder. Az çalışır az kazanırsın gene şikayet eder. Hayatında biri olunca çok daha zor ya. Yalnızlık daha iyi
01 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir zaman para para diye tutturmadim ben para herşey değil. Kendini bu kadar paralamadan çalışınca da iyi kazanıyor. Zaten asıl olay işinin geç bittiği günlerde araya başka şeyler sokup hepten geç gelmesi
+1 yılHerşey para değil bence, çalışmak iyidir fakat aşırısı herzaman zarardır, eğer eşine zaman ayıramıyorsa yazıklar olsun diyorum
00 Yorumla
+1 yılİşten geldiğinde yeterli ilgiyi göster ya da ona bu durumdan rahatsızlık duyduğunu söyle
00 YorumlaBabamda öyle annemle tek olsalar işten çıkmaz ama bizim için eve geliyor erkenden
00 Yorumla
+1 yılSen de cık gez toz onu bekleme
112 Yorumla
Soran+1 yılGece yarısına kadar nerde gezcem ki gündüz bazen çıkıyorum da dönüş yine evde bekleyiş
- +1 yıl
Önemli olan kocana seni beklemiyorum imajı vermek gece de uyursun umursamadıgını bi sekilde göster ona
Soran+1 yılO zaman da uyandırıp yemek sorar 😁
- +1 yıl
:/ bu ne bu koca mı davar mı
Soran+1 yılikisinden de biraz karışık
- +1 yıl
Hahshshshs 😂durum hiç komik değil ama diyaloğunuz komik ona güldüm yanlış anlamayın ciddi olmak gerekirse madem işinin patronu paranız vardır. Arkadaşın dediği beklediğini belli ettirme bol bol para harca güzellik merkezlerinden çıkma alişverişlere doyama. O çalışsın sen kendini arşa çıkar o kadar güzelleş bakımlı ol ki öyle olunca ya harcadığın paradan diklatini çekersin ya da büyük değişiminden
Soran+1 yıl@Just1member trajikomik daha çok 😁😁 Aslında kendimi övmek gibi olmasın derler ya benimki de o hesap görünüş olarak fena değilimdir. Eşime çevresinde de "karın çok güzel" vs şeklinde söyleyen oluyor çok ama onun pek umrunda değil böyle şeyler. Para harcama konusuna gelince onu da ben yapamam ya çok savurgan biri değilimdir.
- +1 yıl
Ol işte harca güzelliğine güzellik kat hatta ehliyetin yoksa ehliyet al kocan işten gelince arabayı al gez gece yarısı. Eşinde merak etsin hesap sorsun sende dersin sen bana vakit ayırıp benimle gezmiyorsun bende tek başıma geziyorum geceleri de
Soran+1 yıl@Just1member kız sizden korkulur 🤣🤣
- +1 yıl
🙈🙈😂Sen kıyamıyor musun koca ya da parasına az kıy kıy. O sana kıyıyor sana robot gibi davranıyor sende o yokmuş gibi bekarmışın gibi onu yok say
Soran+1 yıl@Just1member Kıyarım da beceremiyorum o sıkıntı var bende çok isterdim azıcık gaddar olaydım
- +1 yıl
Peki nereye kadar gidecek bu şekilde ot gibi yaşanırmı ki dul yaşamakla böyle yaşamak arasında bir fark yok o seni görmüyorsa sende onu görme bekar gibi yaşa derken yane aldat felan demiyorum yanlış anlama hani baba evindeli gibi prensesler gibi süslen püslen alışveriş yap dediğim gibi ehliyet felan al kadınlar matinesine katıl kurslara git vs vs
+1 yılZor durum evliliğin nasıl gidiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılNormalde çok iyiyizdir ama yazın özellikle hiç zaman ayırmiyor
- +1 yıl
Sorun orda zaman ayırmaması kötü yazında ozelikle ayırmamıs gerekir
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. En çok görülen aldatma sebeplerinden
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle birşey düşünmüyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Onu baştan çıkar geldiğinde değil sabah
00 Yorumla
+1 yılAllah Kolaylık Versin
Soru Ciddi mi00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO adam değişmez bir an önce kurt olmalısın
00 Yorumla
+1 yılDeğişmez kendimden biliyorum
00 YorumlaGüzel güzel konuş sana birşey sormak istiyorum?
02 Yorumla
Soran+1 yılSor
+1 yılOğlak burcu mu
01 Yorumla
Soran+1 yılYay
+1 yılGörücümü evlendiniz
010 Yorumla
Soran+1 yılHayır çok severek evlendik
- +1 yıl
Noldu yani içine bakınca fikrimi değişti ya da sahip olunca, adam resmen eve gelmemek için bahane arıyor
Soran+1 yılBahane araması için sebep yok ki. Sesimi bile yükselten bir insan değilim hep alttan alırım ama al buyur işte. Adam çalışmayı çok seviyor evde karım var beni bekliyor diye düşünmüyor ki
- +1 yıl
Napıyo gece vaktine kadar çalışıpta, bahane arayana bahane çok kuzum
Soran+1 yılİnanın bilmiyorum. Yorgunluktan ölüyor ama ertesi gün daha az çalışayım demiyor. Umutsuz vakayiz galiba
- +1 yıl
Bilmiyorum yani normal değil hırs yapmak kötüdür siz çocuk bile yapamazsınız muhtemelen de ayda bir ancak birlikte oluyorsunuzdur
Soran+1 yılÇocuk diye başımın etini yiyor ama ben istemeyecegim hiçbir zaman bu gidişle
- +1 yıl
Çocuk yoksa kocada yok o zaman diyor, senin olay çözüldü işte
Soran+1 yılHayır şuanda istiyoruz zaten ama birbirimizi gördüğümüz yok ki. Bu gidişle istemeyecegim diyorum
- +1 yıl
Hee ok yapacak bir şey yok zaten olma şansıda yok adam eve gelmediği için
+1 yılEvlendiginde issiz ve gucsuz biri miydi?
00 YorumlaEdilmez aldatılır.
00 YorumlaSıkıntı 🙄🙄
00 Yorumla
+1 yılİşin zor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılabka iliski zormu evlencem
10 YorumlaEkle konuşalım
00 Yorumla
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı