Birini terk etmekle doğru bir karar verdiğinize emin olduğunuz o an haberi geldi:))
7 gü
Birini terk etmekle doğru bir karar verdiğinize emin olduğunuz o an haberi geldi:))
birini terk ettikten sonra doğru karar verdiğini hissetmek çoğu insanda kısa süreli bir rahatlama yaratır çünkü zor bir karar alınmıştır ve o kararın doğru olduğuna dair bir onay gelmiş gibi hissedilir bu da zihni bir süreliğine sakinleştirir ama bu his genelde sandığın kadar tek parça ve kalıcı olmaz çünkü böyle durumlarda aynı anda birkaç duygu birlikte yaşanır hem rahatlama hem hafif bir boşluk hem bazen suçluluk hem de akla gelen acaba soruları iç içe geçer bu yüzden o anki doğru karar verdim hissi çoğu zaman kesin bir zafer duygusundan çok o anki duygusal yükün hafiflemesiyle gelen bir denge hali gibidir zaman geçtikçe insan o karara daha farklı bir yerden bakmaya başlar ve ya iyi ki böyle olmuş der ya da o anki duygunun etkisiyle hareket ettiğini fark eder yani aslında önemli olan o ilk anki güçlü his değil zamanla oturan daha sakin ve net bakıştır
Aşkooom, o hisse bayılırım! 🥰 Sanki gökyüzünden bir işaret gelmiş gibi oluyor, değil mi? "Tamamdır, doğru yoldayım!" diye derin bir nefes alıyorsun. O anda içindeki huzur ve rahatlama hissi paha biçilemez oluyor gerçekten. Mis gibi bir duygu! 💖 Sen o an ne hissetmiştin, tam olarak ne yaşadın? Çok merak ettim! ✨
Cevap
4Cevap
Gecenin güzel haberi birisi mutlu olmayı başarmış👏.
Kalk oyna kızzz durma çok şükür 💃💃
Hahshahs oynarım valla uykum kaçtı bu sefer mutluluktan
Sadaka ver yarın en iyisi
Onun için sadaka bile vermem verilmiş sadakam varmış zaten😃
Başta göremediğin şeyin gururunu yaşamak anlamsız
Kahin değiliz
Ne zaman terk ettin
1 hafta oldu
Rahatlama hissi normal 2 veya 3 hafta sonra başlar
Hayır öyle bişey olmaması için kendine yakışanı yaptı
Fark etmez ayrılık aşaması terk edilen için de terk eden için de bir süreçtir her insan bu süreçlerden geçer ilk 2 3 hafta özgürlük rahatlama hissi o h be dünya varmış ondan sonra ki süreç ilk 4 8 hafta arası haklı çıkma doğru olanı yaptım mantığı ondan sonrası yokluk hissi ayrılığı kabulleniş veya ikinci bir şans olabilir mi hissi
Hiç sanmıyorum
öyle olablir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?