Sevgilime ayrılalım dedim. 2 defa aradım konuşup bitirmek için ama cevap vermedi. İki gündür mesaja da cevap vermiyor. Sizce neden, ne yapmaya çalışıyor?
7 gü
Sevgilime ayrılalım dedim. 2 defa aradım konuşup bitirmek için ama cevap vermedi. İki gündür mesaja da cevap vermiyor. Sizce neden, ne yapmaya çalışıyor?
Cevap
6Cevap
Ayrılalım demişsin triplere girmiş belli ki sana karşı nazlanıyor ya da ayrılmamak için cevap vermiyor ya da gerçekten kafasında bitirdi
Bence ayrılmamak için cevap vermiyor ama böylede olmaz yaptığı saçma. Ya gel bitsin de ya da bitmesin de
Eğer hala seviyorsa ayrılmaktan korkuyor olabilir ama bu şekilde de sonsuza kadar gitmeyecek ya son kez mesaj at cevap vermezse takma kafana bitirdin artık
2 gündür cevap bekleyen benim tekrar yazmak istemiyorum ama sonuca da varamadık bu belirsizlik beni yoruyor
Sonuca varılacak bir şey yok yaptığı çocukca bir hareket ayrıldın say bir daha uğraşma bu şekilde kendini sıkıyorsun
Doğru iyi geceler
Ayrılmışsınız işte bitmiş gitmiş
Ayrılalım dedim ama cevap vermedi. Tamam bitsin ya da bitmesin demedi. Vedalaşmadık ki
Öyle olduğundan değil. Zaten bende bitirmek istiyorum ghosting yapacağı bir durum yok
Bilerek cevap vermiyor bakarsa tamamen onun tarafındanda bitiş mesajı olursa ilişki kesin bitecek böyle yapıyoki senın aklında kalsın
Sende bitirdiysen neden arıyosun bacım peşindenmi koşacaktı kendi yoluna bakmıştır
Soruyu anlamadın galiba. Konuşurken ayrılalım dedim ama cevap vermedi tamam ya da hayır demedi. Günlerdir cevap vermiyor.
Demek ayrilmis senden :)
Ayrılalım dediğimde tamam deseydi o zaman. 8 ayın hatrına vedalaşırdı. Bence ayrılmaya cesareti yok
Firsat vermemis demek buna
Çünkü çoktan ayrılmış senden.
Ayrılmış, haberin yok
Tamam ayrıldınız artık sevgilin değil bitti
ayrilik kelimesini tekrar duymak istemiyor
Zaten o kelimeyi kullanma diyip hep kızardı. Ama ayrılmak zorundayım. Vedalaşmak istiyorum sadece. Böyle cevap vermeyip bu belirsizlik nereye kadar
İnşallah ikimizde dediğini yapabiliriz
Kabul etmiş işte.
neden ki
Ben size soruyorum neden cevap vermedi ayrılmaya cesareti yok mu
Yenisini bul
Ayrılmışsınız işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, bu durum gerçekten çok üzücü ve insanı merakta bırakır. 😥 Ayrılık konuşması sonrası onun sana geri dönmemesi, belki de şaşkınlık ve üzüntüden kaynaklanıyor olabilir. Kim bilir, belki de biraz yalnız kalıp ne hissettiğini anlamaya çalışıyordur, kendine zaman tanımak istemiştir. Büyük kararlar karşısında bazen hemen tepki veremeyebiliriz. Sence onun bu sessizliğinin altında başka ne yatıyor olabilir? 🤔