- Anlatmaya başlıyorum ben 15-16 yaşlarındayken Instagram’dan ortaokuldan tanıdığım birisiyle konuşuyordum (bu arada şu an 23 yaşındayım) ve biz bu çocukla ortaokuldan hatta ilkokuldan beri tanıyoruz birbirimizi ama benim o zaman ona karşı bir hoşlantım yoktu ve onun yakın arkadaşı benden yıllardır hoşlanıyordu ve ben de onunla o zaman konuşurken bir süre sonra bu durumun hoş olmadığını fark ederek (çünkü sonra benden hoşlandığını öğrendim) 2019 yılında konuşuyorduk Instagram'da. Korona zamanı ilişkiyi kestim, korona zamanından sonra bir süre Instagram’ımı kapalı tuttum hiç konuşmadım aramadım sormadım sonra aradan üç yıl geçti açtım hesabı o da benim hesabımın açıldığını görmüş hemen yazdı bana sonra ama ben o zaman bir başkasıyla tanışmıştım o yüzden ona karşı bir hissim yoktu hiçbir zaman zaten olmamıştı zaten sevgili gibi değildik zaten Instagram’da konuşuyorduk ve en son ortaokulda görüşmüştük yani ben şu an üniversitedeyim mezun olacağım mesela ama hâlâ ara sıra aklıma geliyor sizce o zaman hata mı yaptım. Sizce o çocuğun ahını almış olabilir miyim. Ortaokulda hatta ilkokulda küçüklükten beri tanışıyorduk zaten sınıfın en çalışkan iki kişisiydik. Sonra işte 15-16 yaşlarında biz Instagram'da konuşuyorduk 17-18 gibi ben bununla ilişkiyi kestim çünkü sevmiyordum ama ara sıra aklıma geliyor?
23 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer