Size eski bir olayımı anlatıcam?

Ben bi ara gündüzleri uyuyup geceleri zombi gibi ayakta dikildiğim dönem, bizimkileri dinlemeden gece dışarıya camdan saçlarımı tarayıp atıyordum.(1. Katta oturuyoruz) bu bir süre böyle devam etti ve herseferinde camdan attım taraktan toplayıp. Bunu yapmaya başladığımdan beri camdan kediler görmeye başlamıştım ve kedilerin bakışları ve sayısı anormalleşmeye başlamıştı. Bi gece (yine saçımı attığım bir gece yarısı) sol tarafta bizim salonumuzun camının altında iki tane beyaz, siyah benekli kedi gördüm. Kalktım gittim salona camdan baktım sonra odama geri döndüm hatırlayamadığım bir sebeple. Geri salona döndüğümde kardeşimi kanepede uzanırken buldum, o kadar kısa sürede gelmesine anlam veremedim. Sonra çıktım karşı kanepeye camdan baktım kedilere telefonun flaşını tuttum, sinirden sövdüm biraz çünkü sürekli görmeye başlamıştım ve beni o korkutan şey oldu. Göz hizamın biraz altına bakıp gözlerimi kırpıştırdığım anda bi baktım kediler yok ve bununla birlikte bir fener kapatma sesiyle kaybodular. Gitseler yürüseler anlarım çünkü camın ordan ayrılmadım. Sonra geriye sendeleyerek korkudan kardeşimin bacaklarının üstüne düştüm. Ne düşünüyorsunuz cin miydi onlar?

Size eski bir olayımı anlatıcam?