Burada çoğu niye bu kadar kötü niyetli?

Biri boyum kısa diye zırlıyor biri sevgilim yok diye zırlıyor biri hiç sevilmedim diye zırlıyor. Teselli veriyoruz ona da köpek gibi cevap veriyor 🤣😂 insanlar size iyilik yapıyorlar motive ediyorlar neden bu kadar kendinizi aşağılık olarak görüyorsunuz ki 😂😂 ben de gülüyorum zorbalıyorum sonra, kendine yetemeyen insanı biz mi kendine getireceğiz?

Kendileri kötü niyetli olduğunuz için herkesi de kendi b*ktan hayatlarına çekiyorlar lol. Sizce?

Güncellemeler
23 gü
Mesela çocuk kısa boyluyum kimse sevmiyor diyo ben de diyorum sıkma canını bence sorun yok önemli de değil boy ama sonra o SİZ KIZLAR HEP BÖYLESİNİZ ZATEEEN diye saldırmaya başlıyor. banane aw 🤣😂 insan olana denk gelmemiş olman benim kabahatim değil, ya da insanlar seni o şekilde de sevmek zorunda da değil illaki seni de çıkar sevicek birisi m*l yaa. Aslında kendi kendini gömüyor ezi*
Güncellemeler
23 gü
Şu aşağılık kompleksi yaşayan erkek ve kadınlara sesleniyorum. Kendiniz gibi g*erzekleri de peşinize takıp saldırmayın biz mutlu insanlara, iki cinsiyete de masum insanlara da saldırmayın 🤣 kendi b*ktan hayatlarınızda iyi batışlar diliyorum ve terk ediyoeum burayı ahajajsjmx
Burada çoğu niye bu kadar kötü niyetli?