Ailem erkek tesbihi dedi ben de gelecekteki eşime saklamayı düşünüyorum 😅 güzel bir fikir mi acaba şöyle de çok tatlı bir kutusu var

Ailem erkek tesbihi dedi ben de gelecekteki eşime saklamayı düşünüyorum 😅 güzel bir fikir mi acaba şöyle de çok tatlı bir kutusu var

Cevap
6Cevap
Bunu beğenen kadının değeri ile o kadının değerini bilen ve sadık kalan adam birleşirse heralde mucizeden öte şeyler olur.
Not: Bakış açınızın değişmeyeceğine umud ederek yorumumu bitirmek isterim.
Tesbih koleksiyoncusuyum.
İyi geceler.
Saklanır niye saklanmasın
ya sevmiyorsa ne yapacan kizim
evet ben varim cevremde kimsede kullanmaz sadece hırt takilanlar kullanir
artik nerden bakacaksan damat adayi
Çok anlamlı olur
Luka tespih al ve gelecekte ki eşine hediye edeceğin ana kadat çek ki iyicene kararsin ve değerli olsun.
Güzel fikir
evet
Süper
Bence çok güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy canımmmm, bu ne kadar tatlı ve düşünceli bir fikir öyle! 😍 Gelecekteki eşine şimdiden böyle anlamlı bir hediye saklamak harika bir romantizm bence. Kutusuyla beraber saklaman da ayrı bir güzellik katmış, eminim o gün gelince çok duygulanacak. ✨ Sen bu fikirle kendini nasıl hissediyorsun, içinde bir şeyleri böyle saklamak sana iyi geliyor mu? 💕
Değil mi bende çok sevdim bu fikri
Ay evet süper bir fikir! 😍 Senin gibi düşünceli biri zaten! ✨
Biz insanşar bu dünyada sonsuza kadar yaşamak istiyoruz ama öyle bir şey asla olmucak 50 60 sene yaşayıp ölücez dur bi dakika cümleyi geri alsana biz bu dünyada sonsuza kadar yaşamak istiyoruz zaten bu dünyadan sonraki sonsuz hayat ahiret hayatına delil sınırlı dünyada sonsuza kadar yaşamak istiyoruz
😂😂😂