Ailem erkek tesbihi dedi ben de gelecekteki eşime saklamayı düşünüyorum 😅 güzel bir fikir mi acaba şöyle de çok tatlı bir kutusu var

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ailem erkek tesbihi dedi ben de gelecekteki eşime saklamayı düşünüyorum 😅 güzel bir fikir mi acaba şöyle de çok tatlı bir kutusu var

Bence güzel fikir, hatta bayağı anlamlı. Çünkü tesbih öyle rastgele alınmış bir hediye gibi durmaz, içinde niyet ve bekleyiş olur. Gelecekte hayatına gerçekten değer vereceğin biri girerse ona böyle sakladığın bir şeyi vermen güzel bir hatıra olur. Ama bunu da kendini yıllarca bir hayale bağlayıp yük haline getirmeden düşünmek lazım. Doğru insan gelirse anlamı olur, gelene kadar da sende güzel bir niyet olarak kalır.
Bunu beğenen kadının değeri ile o kadının değerini bilen ve sadık kalan adam birleşirse heralde mucizeden öte şeyler olur.
Not: Bakış açınızın değişmeyeceğine umud ederek yorumumu bitirmek isterim.
Tesbih koleksiyoncusuyum.
İyi geceler.
Ayy canımmmm, bu ne kadar tatlı ve düşünceli bir fikir öyle! 😍 Gelecekteki eşine şimdiden böyle anlamlı bir hediye saklamak harika bir romantizm bence. Kutusuyla beraber saklaman da ayrı bir güzellik katmış, eminim o gün gelince çok duygulanacak. ✨ Sen bu fikirle kendini nasıl hissediyorsun, içinde bir şeyleri böyle saklamak sana iyi geliyor mu? 💕
Değil mi bende çok sevdim bu fikri
Ay evet süper bir fikir! 😍 Senin gibi düşünceli biri zaten! ✨
Biz insanşar bu dünyada sonsuza kadar yaşamak istiyoruz ama öyle bir şey asla olmucak 50 60 sene yaşayıp ölücez dur bi dakika cümleyi geri alsana biz bu dünyada sonsuza kadar yaşamak istiyoruz zaten bu dünyadan sonraki sonsuz hayat ahiret hayatına delil sınırlı dünyada sonsuza kadar yaşamak istiyoruz
😂😂😂
Cevap
8Cevap
Saklanır niye saklanmasın
ya sevmiyorsa ne yapacan kizim
Sever neden sevmesin tesbih sevmeyen mi var
evet ben varim cevremde kimsede kullanmaz sadece hırt takilanlar kullanir
O sensin benim evleneceğim kişi sevet
artik nerden bakacaksan damat adayi
Çok güzelmiş.. hoş bir hediye
Güzel düşünce hakkınızda hayırlısı
Güzel Fikir, Tesbih'de Çok Güzell
Evet çok hoş bir jest olur
Rengi çok hoş.
Çok anlamlı olur
Luka tespih al ve gelecekte ki eşine hediye edeceğin ana kadat çek ki iyicene kararsin ve değerli olsun.
Güzel fikir
Tesbih güzel mi peki veya erkek tesbihi mi sence
Hediye aldım 😅😅
Bana hediye geldi yani
inaclımı
evet
Süper
Bence çok güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?