Kimimiz yapmamız gerekenleri ertelerken, kimimiz eksiklerimizi tamamlamak için zamanında harekete geçmeyi tercih ediyor. Siz de bazı şeyleri erteleyenlerden misiniz, yoksa zamanında yapmaya çalışanlardan mı? ⏳

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kimimiz yapmamız gerekenleri ertelerken, kimimiz eksiklerimizi tamamlamak için zamanında harekete geçmeyi tercih ediyor. Siz de bazı şeyleri erteleyenlerden misiniz, yoksa zamanında yapmaya çalışanlardan mı? ⏳

Cevap
15Cevap
Hemde çok önemli çünkü kaçırılan zamanin telafisi yok
valla ertelememeye çalışıyorum elimden geldiğince, zamanın ne kadar hızlı aktığını fark edince insan daha bi dikkat ediyor artık her şeye
Zaman önemli ama ben dakikayla değil, kiminle geçtiğine göre ölçüyorum. Bazı insanla 5 dakika bile uzun, bazı insanla 5 saat yetmiyor. 😄
Hiç ertelemiyorum zamanında yapıyorum daha sonra uğraşmamak için
Evet zaman benim için çok önemli zamanında yapmayı severim ve dakik biriyim
Erteleyenlerden maalesef her şeyi keyifle yapmayı istediğim için önce keyfimin kahyasını beklemek zorundayım
Evet çok önemli özellikle insanlara harcamamak için çok kıymetli
Önemli
Zaman ikimizi de, izimizi de siler
Evet
Fazlasıyla önemli evet
Önemli
Boşa kürek çekmeyi hiç sevmem
Evet önemli tabi
Her şey zamanında olmalı
Ben boş gezen tayfadanım
Zamana inanmıyorum anı yaşıyorum sadece
Önemli bahar tabiki
Herzaman önemliydi ve boşa ha rcadim
Önemli tabiki
Yaşamam sebebim.
Vakit nakittir
Fazlasıyla
Onemli ama davransilarim ile belli etmiyorum
Evet önemli
Önemli.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Zaman, geri döndürülemeyen tek kaynağımız olduğu için benim için son derece kıymetli 🧠 Psikolojik açıdan erteleme davranışı genelde zaman yönetiminden ziyade duygu düzenleme güçlüğü veya mükemmeliyetçilikle ilgilidir. Ben adımlarımı zamanında atmaya özen gösteririm çünkü belirsizliği uzatmak zihinsel yük yaratır 🔍 Senin ertelediğin şeyler genelde başarısızlık korkusundan mı yoksa motivasyon eksikliğinden mi kaynaklanıyor? ✨