dışarıda tesettürlü kızım ama evde kendi halimde firdevs yöreoğlu gibi geziniyorum. bazı yorumlar okudum evde karısının süslü hallerinden rahatsız olan erkekler varmış diye ben evde tek başıma açıkken giydiğim şeyleri giyerim makyajlı falanım yani. neden erkekler eşlerinin evde böyle olmasından rahatsız olur yorumunuz var mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 539 cevap paylaştı. Lütfen yanlış anlamayın. Lafım ortaya.
Benim gibi bir erkeğin hayalisin sen. Evleneceğim insan kendini bana saklamış ve öyle devam edeceğini söylüyor. Evde eşine istediğini yapabilir, istediğin gibi giyinirsin.
Eşin olacak adam hanzo çıkarsa, Senin gözünün dışarda olduğunu zannedebilir.13 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler üzerime alınmadım zaten lafın ortaya olduğu belli. ben çok şikayet gördüm kadınlardan eşim evde şunu giydim çıkar dedi falan ondan açmıştım bu soruyu tedirgin oldum ben de kokoşum yani ister istemez.. peki bu durumda eşin ilgisinin azalması gibi durum söz konusu olur muydu
- +1 yıl
İlk başta dediğim gibi, Anlayışsız, kendine güveni olmayan ve sizi taşıma kapasitesi olmayan bir HANZO ya düşerseniz. Herşeyi yanlış anlar, onun için süslendiğinizi değilde başkası için süslendiğinizi sanabilir. Çok sevdiğim bir abim vardı. Oğlum cahil adamı ne ski, nede skil derdi. Ayı dediğin zor canavar.
Soran+1 yılanladım ama evlilik öncesi sinyaller veriliyo zaten bunu kadının anlayıp anlamaması mesele çok teşekkürler
En İyi Cevaplar
+1 yılben tışarda tesetürülü degilim ama normal bir giyim tarzım var evde senin dedigin gibi giyiniyorum ve eşimin cok hoşuna gidiyor... kadının dışarda bakımsız olmasını ya da nasıl diyeyim dikat çekici giyinme sini istemeyen erkek kıskanç ola bilir bunu mantıklı karşılıya bilirim ama eşinin evin içinde ona karşı seksi ve güzel alımlı giyinmesini istemeyn bir erkete bence kendini o kadına karşı kendini yetersiz bulan bir erketir ve hiç sevmedigim bir erkek tipidir pasif denilen erkek tipi
111 Yorumla
Soran+1 yılböyle eşlerden şikayetçi kadınlar gördüm ondan sormuştum soruyu aslında sebebini o kadar güzel analiz etmişsin ki.. yetersizlik duygusundan doğan sıkıntılar bunlar bu hiç aklıma gelmedi ama çok haklısın. peki siz ne zamandır evlisiniz aranızda hiç ilgi azalması soğuma vs oluyor mu. Allah daim etsin mutluluğunuzu
- +1 yıl
5 yılık evliyiz eşim aniimasyoncu bende arada işi yogun olursa yardıma gidiyorum ama bu sene pandemiden dolyı cogu otel açılmadı işler zayıftı... ilişkimiz iyi hertürlü fantaziyi yapıyooruz canlı tutmayta calısıyoruz 3 bilemdin 4 ayda bir daha iştahlı olsun diye sexs orucuna giriyoruz 10 günlük sonunda dehset seyler oluyor
Soran+1 yılben ilişki konusunda aşırı tecrübesiz ve utangacım çünkü evlenmeden önce yaşamayı kendi açımdan doğru bulmuyorum bir el bile tutamazken bu konuda çok sorun yaşayacağımı düşünüyorum malesef.. bu fanteziler vs nedir ne değildir inan bilmiyorum.. ama değişik şeyler öğrendim şu an senden
- +1 yıl
en güzelini yapıyorsun inşalah aklı başında bişriyle evlenirsin aşırı tutcu ya da aşırı sapık olmaz birde erkeler evlenince çok degişiyor dikat et fantazi meselesine gelince onlar eliligin ikinci aşaması sexs konusunda heycan kalmdıgında yapılcak şeyler sen onlara kafa yorma sen evlencegin kişinin evlendikten sonra nasıl bir insan olcagını tartnmmya bak
Soran+1 yılsenin eşin evlenmeden önce nasıldı evlendikten sonra nasıl değişti. ya da şöyle sorayım erkeklerde imza atıldıktan sonra ne tarz değişiklik görülüyo genelde
- +1 yıl
ben şanslı olanlardanım galiba eşim göründügü gibiydi ve fikirlerinde olsun huylarında olsun bir degişme olmadı ama benlşe acık konuşmuştu mutfakta aşçı yatak ta fah.. olcak kadın arıyorum bende senin bir dedigini iki etmem demişti durumu iyi eşimin çok zengin olmasa rahat bir yaşamımız var ben çok garibanlık çektim çoçuklumda olsun okulumda olsun herkez okulda gezip eylenirken ben geceleri tekstil atalyölerinde çalıştım çok canım sevgilim oldu ama şimdi rahatım eşimi seviyorum sonuçta beni rahata kavuşturan o oldu
Soran+1 yılaslında en başında olanı olduğu gibi konuşmanız olgunluğun göstergesi bak ben buyum evlenince de bu çıkacak benden bil öyle evlen veya evlenme demiş gibi oldu ikinizin durumu.. ama ben bu konuda her türlü geride başlıyorum bir kere tesettürlü olduğum için zaten bana rahatça konuşmayacaklar belki geçmişleri hakkında da yalan söyleyecekler ben kabul edeyim diye.. sizin adınıza o kadar sevindim ki.. evlendikten sonra erkeklerde ilgi azalması mı olur yoksa başka tür değişmeler mi
- +1 yıl
yaşın kaç sorması ayıp olmassa
Soran+1 yılben 23 yaşındayım daha çömezim diyebiliriz :DD
- +1 yıl
yok öyle çömezlik filanda sabır etceksin tanıstıgında cevresini kendin arstır evlenecegin kişinin
Soran+1 yıltecrübesizim yani erkeklere karşı her anlamda onu demek istedim. tabi ki araştıracağım ama evlendikten sonra bambaşka yüzü çıkabilir endişesi de var gerçi bir anda sürpriz yumurta gibi çıkmıyolar tanışma flört vs aşamada sinyalleri veriyolar ama. bence en önemlisi annesi babası hakkında dedikleri çünkü babadan gördüğünü kendi de yapacak çoğu erkek böyle
+1 yılbişi sorcam büük memeli kadın
ALLAH Korkusu Olan Eş (ALLAHI Çok Seven ve ALLAHIN da Çok Sevdiği Bir Eş)
Bekaret (BAKİRELİK)
İmanlı Bir Eş (Dini İnançlı)
Güven Sadakat Karakter Sahibi Bir Eş
Güzellik
Eş adayı Kriterlerim bunlardır
Argo kullanmayacak
Müslüman bir kadın gibi hanım hanımcık olacak
kriterleri içeriyor musun içeriyorsan dm at tanışalım seninle06 Yorumla
Soran+1 yılhhahahahaha esra erola çık kriterlerim budur diyeceğim de evlilik programları kapatıldı hshshshs
- +1 yıl
Pardon nesi komik dediklerimin?
Soran+1 yılburası kısmet arama platformu mu
- +1 yıl
dediğim kriterler mi hoşuna gitti hayırdır ama doğru sen müslüman olmadığın için sana komik gelebilir ama ben Müslüman bir insanım ALLAH Teala ne emrederse ona göre yaşamaya çalışan bir Müslüman Erkeğim gül sen gül zavallı şey
Soran+1 yılyahu diyorum ki burası kısmet arama platformu mu bunun dinle ne alakası var
- +1 yıl
tamam neyse kapatın konuyu hanımefendi
+1 yılSaçma geldi, eşine de süslenmeyecekse bu kadın ne yapacak? Kendi için de süslenebilir tabii, bu ayrı bir tartışma konusu ama eşine de dışarıda olduğu gibi olacaksa ilişkinin ne heyecanı, güzelliği kalır bilemiyorum.
22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ben de böyle düşünüyorum
- +1 yıl
Dm.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
41Cevap
+1 yılerkek asıl evınde kepaze paspal halde gezıp dısarıya cıkarken suslenen kadından hazetmez sızın yolunuz dogru olan ve bunun tesettur ilede alakası yok.. kadının vazıfelerınden bırıde esıne guzel gorunmek
21 Yorumla
Soran+1 yılbu aslında erkeğin de vazifesi karşılıklı güzel görünmek sünnettir. teşekkür ederim peki zamanla eşine ilgisi azalır mıydı bu durumda
+1 yılne kadar şanslı kocan olacak 😁 yani hep evde topuklularla bihter ziyagil gibi mi karşılayacaksın vaheyy 🤣
benimkisi de çok şanssız o zaman çünkü ben muhtemelen onu tayt sweat ya da pijamalarımla karşılarım herhalde 😒14 Yorumla
Soran+1 yılya canım hshshshshshs. benim huyum bu dışarıda şimdi giyemiyorum ya kapandım diye bari evde hevesimi alayım diye.. içimde bir istek kalmasın açılmaya gitmesin mevzu Allah korusun.. elitliğimizden ödün vermeyiz hshshs... ama tayt sweat rahatlığı hiçbişeyde yok sen de arada takıl matmazel gibi
- +1 yıl
en iyisini sen yapıyorsun canım :) dediğim gibi kocan çokta şanslı ayrıca dinen de kocaya süslenmek var doğrusu seninkisi 😀
Soran+1 yılestağfurullah canım teşekkür ederim ne diyeyim Allah karşımıza güzel eşler çıkarsın her birimizin inşallah bize de şanslı hissettirsin aminnn
- +1 yıl
Amin ecmain canım :) en önemlisi herşeyin her kişinin hayırlısı
tam tersi bence yani eşim hiç olmadığı gibi giyinsin isterim dışarda giymek isteyipde giyemediği minisinden tut da gece elbiselerine ne isterse zevk duyarım yani bence bunun tersini düşünen bir erkek zannetmiyorum olsun
18 Yorumla
Soran+1 yılpeki zamanla eşine ilgin azalır mıydı
- +1 yıl
yoo hicte gunden gune artar bile he dersen mesela 1 yil sonra bilemi azalmaz o zamanda ayni seviyede tutarim ama asla azaltmam ona olan askimi , ki kendim icin soyleyim 23 yil gecmis bir sevgilim olmamis evlenicem ve eve gelince esim boyle kiyafetler le karsiliyacak beni heralde bir 40 yil daha usanmadan ayni sevgiyle bakarim ona
Soran+1 yılçok yorum gördüm sıradanlaştı ilgi azaldı vs diye bunun sebepleri neler o zaman
- +1 yıl
duygu dene sey ates gibidir bir anda yanar ama harlamazsan soner ve kulleri kalir ve bir ruzgar alir goturur onu , ama sen icindeki aski alevlendirirsen onu sondurmezsen istersen 50 yil yasayin beraber gozlerine bakinca sanki o ilk gunku gibi olursun , elini tuttugunda sanki o ilk gunki gibi sana ilk kez biri dokunuyo gibi olursun , ama insanlar bir zaman sonra sevgilim dedigi bir omur yoluna yoldas olucam dedigi insana asker arkadasi gozuyle bakiyor icindeki o atesi canli tutamiyor sebebi de bu iste
Soran+1 yılpeki bunu hep canlı tutma yolu nedir ve sadece benim çabamla da olmaz karşımdakinin de sevgisini ya da dediğin gibi aşkını alevini her neyse sönmemesi için ne olması gerekir
- +1 yıl
bu sevdigim dedigin kadina ne gozle baktiginla ilgili hayatimda biri olsun evleneyim bir evim arabam olsun gozuyle bakarsan sevdigine olmaz , ama onu puzzle ini tamamlayan parca gibi , yurudugun yolda elinden tutan arkadasin gibi gormek , o olmadiginda evdeki sessizligin icine isledigini hissetmek , onu hergun arzularcasina sevmek gerekir gozlerine baktiginda dalip gitmek gerekir , bir ilaca ya da yonteme gerek yok buyuk bir kalple sar onu oda seni kucaklasin oyle alistirki kendine senin eve gelmedigin gunlerde rahat edemesin , sen evinde yokken basit bir tas parcasindan farki olmasin o binanin
Soran+1 yılben sevince güzel severim ama böyle insana denk gelip gelmeyeceğimi nasıl anlarım o eski aşklar mazi oldu insanların çabuk tüketildiği devirde yaşıyoruz
- +1 yıl
malesef haklisin medyanin yasadimiz cevrenin sayesinde omurluk sevenlerin sayisida nadire dustu herkez bir kusur arar oldu mukemmeli bulucam diye , kasina gozune takilmadan bir omur sevmek kalmadi malesef o konuda diyecek biseyim yok bol dua et asla pes etme dogru insani bulana kadar umarim denk geliriz
Evde misafir gelince fileli çorapların oturmadığın sürece bunu sorun yapacak eşin olacağını düşünmüyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılHahahahaha fileli çorap olmazsa olmaz
+1 yılyani sevgili gizli
bu durumunu söylersin eş adayına sorun edecek ise evlenmezsin olur biter10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOdunluk potansiyeli yuksek olabilir bu birinci sebep
İkincisi bazi yorelerde erkekler arasında
" Tanga giyen"
" Dantelli ic camasiri tercih eden"
" Suslenen makyaj yapan"
Kadin yolludur gibi sacma sapan bir inanis var.
Etek boyuna gore namus skalasi olan bir ulkede erkeklerden cok da fazla kadinlari anlamasini bekleme...10 Yorumlabana kalırsa çoğu erkek, evde eşlerinin öyle olmamasından hicap duyarlar ve dışarıya yeltenirler, en azından benim çevremdekiler o yönde.
16 Yorumla
Soran+1 yılaa çok ilginç tam tersi durum yani benim okuduğum çokça yorum da bu şekildeydi. görüşün için teşekkürler peki zamanla eşine ilgisi azalır mıydı bu durumda
- +1 yıl
hayır aksine artar.. Ama bazı kadınlar çok bırakıyor kendini, ilk zamanlardaki gibi eşleri için değil dışarısı için süsleniyorlar, erkek daha çok arıyor biliyormusun zaman geçtikçe, karısını istiyor aslında, sonra özen göstermemeler başlıyor karşılıklı, ve çocuklar hayat sorunsalları unutttuyor birbirlerine olan sevgilerini. Benim farkettiğim ve geri döndürdüğüm bir çift var böyle. Şimdi çok mutlular. İnsan sevgiyi de saygıyıda seksi de aşkıda bağlılığıda eşinden ummalı ve göstermeli. İhmal edilmemeli. Çözülünce bu durumlar aldatmalar vs gibi durumlar inan olmuyor.
Soran+1 yılaslında aldatmaların temelinde de bu iletişimsizlik yatıyor karşılıklı sorunların çözülmemesi.. yine de karakter meselesi ama iletişimsizliğin de rolü var. ben kendimi salmam açıkçası ama eşim yaparsa ona nasıl yaklaşım göstermeliyim sence bir erkek olarak bunu merak ediyorum. ve bu ilgi azaldı soğuma oldu vs diyenlerde sebep ne o zaman
- +1 yıl
bana kalırsa bakınız çok karakter meselesinden öte, insanların kadın veya erkek duygularında kaybolurken birilerinin araya girip pansuman görevi görmek isterken beğeni vs. sebeple herşeyin mahvolması durumu. Burdan bir kadın a yazdım bugün çok üzüldüm, evli ama kocası dövüyor. Ama bakın kocamı çok seviyorum diyor. Sonra eşimle olmak istiyorum haftada 3 kez diyor. Ama eşim istemiyor diyor. Ve kadına bir kursta ki eğitmen musallat oluyor. İnsan bu iltifatlar vs. gibi durumlar her insanın hoşuna gidiyor. Ancak Aldatmanın yanlış olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bunu konuştuk, ümid ederim düzelir. Ve vazgeçer o yoldan. Bana kalırsa iletişimsizlik, kişilerin aynı evde yaşarken kişisel bakımlarına eskisi kadar dikkat etmemeleri, pozitif konuşmamaları, iş i eve getirmeleri, birbirleriyle sevişmemeleri konuşmamaları ve ilgilenmemeleri, eskiden birşeyleri birlikte yapıyorlarsa artık yapmamamları : Mesele yemek yapmak, sofra hazırlamak, salata yapmak gibi basit şeyleri bile beraber yapmamaları. Sorunun çözümü aslında bişeyleri birlikte yapabilmekte.. Siz de salabilirsiniz, zaman insanları kimi zaman değiştirir. Buna genel bir cevap verelim. Ümid ederim öncelikle konuşmak ve çözmek için geç kalmamışsınızdır. Önce bunu karşılıklı istemek gerekir. Sonra yaşam şeklinizi beslenme şeklinizi sağlıklı yaşam ile, spor yapma günlerinizi belirleyin. Eşiniz mesela en basitinden duş una dikkat etmiyorsa uyarın. Birlikte yapın. Sporu birlikte yapın. Yemek birlikte yapın.
Soran+1 yılgünlük hayatta evi eşi ihmal etmek kısaca diyorsun yani ister istemez herkesin başına gelecek malesef ama sorunları beraber aşmaya çalışmak düşman gibi kavga etmektense sakince birlikte çözüm yolu aramak bence en önemli mesele eşler arası iletişimi sağlayan çünkü iyi zamanda herkes herkesle iyi geçinir asıl mevzu kötü zamanda iyi geçinebilmekte.. çok teşekkürler güzel yorumlarınız için
Hayır ben şahsen eşimin ev de bakımlı oluşundan rahatsız olmam hatta en özel ve güzel halini bana göstermesini isterim dışarda çok kıskanırım ve sınırlarım orası ayrı
18 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler peki zamanla eşine ilgisi azalır mıydı bu durumda.. tesettürlü kadının da neresi sınırlanacak daha orası ayrı sanırım ben sınırlanmam
Soran+1 yılsen bunu isterken karşılığında ne yapacaksın peki
Soran+1 yılinsan olarak çok kompleks yapıya sahibiz sadece mutfak ve yatak odası ile kendinizi sınırlandırıcı konuşmanız ancak kendinizi düşürür iletişim olmadıktan sonra gerisi boş
Aşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı. Sanmıyorum aksine genelde evde süslensin dışarda sade olsun isterler
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurlerr
+1 yılGurur duyması lazım süslü cekici kadına sahip oldugu için
12 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
- +1 yıl
Dm.
Bu yanlış bir düşünce bence. Eşinize karşı tabiki süslü olun. Ama bunu sadece ona karşı yaptığınızı belli edin ve ona o güveni verin. Kişiliğini herkese karşı dişiliğini eşinize karşı sergilerseniz her erkek mutlu olur bundan.
10 Yorumla
+1 yılRahatsiz olacagini zannetmiyorum. Sen kendini nasil mutlu hissediyorsan oyle davran.
11 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim bu konuda net olacağım
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılPofff belasını mı istiyo bakımsız olmandan iyidir dimi ama
12 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle ne demiş firdevs yöreoğlu bir kadın uyurken de kadın olmasını bilecek hshshshshs
- +1 yıl
Kesinlikle öyle🤣🤣
Sevgi saygı kendine özgüven vaaamı? Vaaa diosan devam
19 Yorumla
Soran+1 yılvar tabi ki... peki zamanla eşine ilgin azalır mıydı
Soran+1 yılo soğumaların sebepleri neydi ve hiç aldatmak aklından geçti mi veya yaptın mı
Soran+1 yılpeki hiç aklından başka bir kadın geçti mi gözün kaydı mı hiç
Soran+1 yılyorumunu şimdi gördüm. aklından geçmesi bile korkunç değil mi
Soran+1 yılamin cümlemizin ama psikoloji bozacak kadar büyük dertler yaşarken aklınıza hangi ara aldatmak gelmiş onu idrak edemedim eşinizin aklından geçseydi ne yapardınız
Evet öyle psikopat erkekler var umarım bana denk gelmez evde istersem çıplak gezerim lan sizene
11 Yorumla
Soran+1 yılevett bir de bu konuda ben alttan da alamam kendime süsleniyorum sonuçta kıyamet kopardı o evde
- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır zanetmem öyle rahatsız olması için evin cat kapı olmasılazım kendihalinde kocanla aynı evde koçaların hoşuna bile gider ama eve misafir geldiginde olmamalı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDışarda bol makyajlı süslü değilsen sorun olmaz ama dışarda tam anlamıyla tesettür giyinmiyorsan o maneviyati hissettirmiyorsan sıkıntı
112 Yorumla
Soran+1 yıltam tesettür demek benim açımdan çarşaf demektir ben bu anlamda tam tesettürlü değilim açıkçası pantolon da elbise de giyerim ama günümüz modası gibi saçlar önce belli boyun meydanda öyle giyinmem kapanma emrini eksiksiz yerine getiriyorum ama güzel giyinmeye çalışıyorum. bol makyajlı da değilim genelde makyaj yapmam bazen de rimel ruj belki ipince belirsiz bir eyeliner bu kadar
Cevap sahibi+1 yılEşin evfey süslü olmana rahatsız olmax o zaman helalisin sonuçta
Soran+1 yılteşekkürler peki zamanla eşine ilgisi azalır mıydı bu durumda
Cevap sahibi+1 yılNiye azalsın artar aksine ki çekim de daha fazla olur cinsellik konusunda
Soran+1 yılbu ilgi azaldı soğuma oldu vs diyenlerde sebepler ne olabilir o zaman
Cevap sahibi+1 yılTatmin etmiyordur soğuk yapıyordur, ilgisizlik vs bu tarz şeylerden kaynaklanıyor diye düşünüyorum
Soran+1 yılya ben bu konudan muzdaribim çünkü aşırı utangacım ve tecrübe sıfırın bile altında
Cevap sahibi+1 yılTecrübeyi edilirsin sen yeterki kendini kasma o anki isteklerine servetine bırak sen bile şaşırırsın neler yaptığına ki eşini mutlu edersin baya
Soran+1 yılutangacım işte mümkün görünmüyo pek en azından ilk zamanlarda
Cevap sahibi+1 yılBence ikinci günde alışırsın atarsın o utangaçlıgi şehvet utangaçlıgin önüne geçer
Soran+1 yılpek sanmıyorum bikaç haftayı bulabilir bilemiyorum ya
Cevap sahibi+1 yılSormak istediğim merak ettiğin bir şey olursa istersen özelden de yazabilirsin müsait oldukça cevaplarım senin için sakıncası yoksa

evde süslensen nolcak. birşey demez
20 YorumlaMerak etme evlendigin zaman hele birde arka arkaya çocuğun olduğu zaman bırak süsü uyumak için günleri sayicaksin
31 Yorumla
Soran+1 yılarka arkaya çocuk yapmam hahahahaha yok ya kendime ayıracağım vakit kısıtlanacaksa o işlere girmem sanırım öncelik kendim
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Evde çok doğal bir durum , eşin harici kimse yoksa istersen giysisiz bile gezebilirsin , eşin sanırım biraz dar kafalı biri.
10 Yorumla
+1 yılAklı başında hiç bir erkek eşinin evde süslü olmasından rahatsızlık duymaz. 😏
22 Yorumla
- +1 yıl
Hayır. 😏
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazı yorumlarda okumuşmuşmuş. Yalana bakaq kaç yıldır sosyal medya kullanıyorum “karım çok bakımlı onu babaane donuyla görmek istiyorum Ama o mini etek giyiyor” diyen erkek hiç görmedim.
Saçma sapan ego tatmini sorularınızdan gına geldi.13 Yorumla
Soran+1 yılben zaten karım neden güzel giyiniyo diye yorumlar görmedim. ama bazı kadınların evde şu geceliği giydim bu elbiseyi giydim kocam çok sinirlendi çıkarttırdı yorumlarını gördüm. hatta bundan dolayı trip attım ilişki teklifini reddediyorum yorumlarını bile gördüm. insanlara bilip bilmeden yaftalama yapmak kolay
Cevap sahibi+1 yılÖfff kes boş yapma
Soran+1 yılkes boş yapma mı bu ne biçim üslup
Evde bakımlı olman çok güzel bişey rahatsız olunmamalı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılbence sevinir evde süzlü güzel seksi olunca seni rahat bırakmaz keyiz alır almalıdırda aynı zamanda
12 Yorumla
Soran+1 yılZamanla ilgisi azalır mi
- +1 yıl
azalmaz dahada artar
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. kadin evde suslu olmasi lazim. ama sakin imamla evlenme ev is yan yana oluyo bide susluyum diyon 😃😃😃😃😃
06 Yorumla
Soran+1 yılevlenmem... teşekkürler peki bu durumda ilgi azalması olur mu zamanla
Soran+1 yılbu ilgi azaldı soğuma oldu vs diyenlerde sebep ne o zaman
Soran+1 yılevet öyle de hep süslü görmekten de sıkılır mı acaba diye demiştim bilemiyorum ya.. doğru ama sevmeyen gözü dışarıda olur ama eşim benle severek mi evlendi mantıken mi bunu nası anlarım
Hayır aksine hoşjna gidecektir.. bu sevdiğin insana değer verdiğin ve yalnızca onun yanında böyle giyindiğin için daha mutlu olucaktır :)
03 Yorumla
Soran+1 yılo zaman neden bazı erkekler bundan rahatsız oluyor onu anlamadım. süslenmem onun için değil kendim için yani ben geç kapandım hevesimi böyle atıyorum
Soran+1 yılamin inşallah. teşekkürler
+1 yılZaten boyle olman lazim es neden rahatsiz olurki bu durumdan
111 Yorumla
Soran+1 yılöyle yorumlar okudum çünkü tedirgin oldum. peki zamanla eşine ilgin azalır mıydı
- +1 yıl
Hayir tabiki neden azalsin her erkegin istedigi dusunce var sende bunu yapan kadin sayisi yok denecek kadar azdir sanirim
Soran+1 yılçok yorum gördüm zamanla sıradanlaşıyo monotonlaşıyo diye bunun sebebi ne o zaman
- +1 yıl
Hep ayni takilma arada degisiklik yap farkli tarzlar giyin davranisin bile farkli olsun ki seni. farketsin tabiki onemlinolan aradaki fazla munasebet olmadan
Soran+1 yılnasıl fazla münasebet olmadan derken
- +1 yıl
Yani aradaki mesafeyi sen koru fazla uzerine gitme dogal ol bide cok sevdigini belli. etme erkekler uzerine titreyen kadinlardan cabuk sikilir unutma
Soran+1 yılevlendikten sonra zaten sevginden emin olur daha bunun pek ihtimali kalmaz ki acaba seviyo mu sevmiyo mu diye
Soran+1 yılbir de eşe sevgi gösterilmeyecekse kime gösterilecek
- +1 yıl
Ya oylede sen olayi anlamadin cok gosterme her an yaninuzerine dusme o senin uzerine gelsinki tadi ciksin erkek uzak durur bir zaman sonra onundiyorum tabiki biliyodur sevdigini yani cilve yap ama ondan adim bekle aslinda tam anlatamiyorum🤦
Soran+1 yılyani bir iki gün sen gidersen mesela yanına oturursan bir iki gün de bırak o gelsin diyosun veya her ilişkiye istekli sen olma.. dışarıdaki hayatını da ihmal etme anladım aslında sanırım. teşekkür ederim doğru mu anladım hshshshs
- +1 yıl
Evet dogru anladin burda disiligini iyi ve zamanli kullanirsan sen kazanirsin
- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılEtmeyecek birini bul derim seni öyle kabullenen ama asorisida zarar
04 Yorumla
Soran+1 yılaşırısı neden zarar olsun. ve aşırıdan kastın nedir
- +1 yıl
Eşinin hani evde bu şekilde davranma dediği şeyleri kisitla kendinden sonuçta evde özeldir her şey yapabilir özgürce de aşırı olarak hani çıplak VS gibi
Soran+1 yılevde niye anadan doğma gezeyim hshshshshs
- +1 yıl
Yahu var öyle deliler var 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖküzün tekiymiş onu diyen. Eve gelmişsin hatun on numara bakımlı insanın içi açılır zevkle eve gelir.
016 Yorumla
Soran+1 yılaz değil bunların sayısı ondan artık sordum. çok şikayet var kadınlardan bu noktada.. teşekkürler peki zamanla eşine ilgisi azalır mıydı bu durumda
Cevap sahibi+1 yılNe azalması artar. Bakımsız olunca zamanla azalıyor.
Soran+1 yılbu ilgi azaldı soğuma oldu vs diyenlerde sebep ne o zaman
Cevap sahibi+1 yılCinsel ve duygusal yetersizlik olduğu zaman iki taraf içinde geçerli. Soğuma başlar.
Soran+1 yılcinsel konuda kendimi yetersiz bile hissedemiyorum evleninceye kadar bu konulara tamamen kapalıyım çünkü
Cevap sahibi+1 yılOnu da evlenince görürsün. Bazı şeyler yaşanmadan öğrenilmez.
Soran+1 yılhaklısın ama aşırı utangacım
Cevap sahibi+1 yılZamanla aşılıyor merak etme. Sadece sorun o olsun ah severek evlenirsen daha kolay aşarsın. Tavsiyem sevdiğinle evlen.
Soran+1 yılben sevdiğimle evlenirim ama o sevdiği ile evlenmiş olur mu bilemem hshshshs nasıl anlaşılır
Cevap sahibi+1 yılMerak etme erkek sevdimi, çok uğraşır, senle evlenmek için, kolay anlarsın
Soran+1 yılbu mantık evliliğinde de olmaz mı temiz kız saf kız bilmem ne kız diye düşünüp
Cevap sahibi+1 yılMantık evliliğinde üstüne düşmez. Bir iki naz yapar kaçar gider.
Soran+1 yılçok teşekkürler bunu aklımda tutayım değerli yorumların çok yardımcı oldu. ilişki durumun neydi bu arada
Cevap sahibi+1 yılBoşandım 11 yıllık evlilikten sonra.
Soran+1 yılboşanma sebebiniz neydi ve severek mi evlendiniz mantık evliliği mi
Cevap sahibi+1 yılÇok uzun hikaye boşver.
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. dışarda kapalı evde eşine karşı açık olman iyidir. boşver
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tam tersi hoşuna gider
11 Yorumla
Soran+1 yılcanım çok yorum gördüm aksi yönde ondan sormuştum teşekkür ederim
Bence bu güzel birşey her halinle bakımlısın işte ne güzel
10 Yorumla
+1 yılmevcut seni değil kafasında tasarladığı seni seviyor ise sorun olur.
10 YorumlaBence tam tersi böyle bişey erkeklerin çok hoşuna gider
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılMerak etme seninde 6 ay sürecek hevesin sonra polar pijamayı geçirip gezecen
01 Yorumla
Soran+1 yılben yapı olarak süse meraklıyım anlık heves değil her zamanki ev halim bu bekarlıkta
+1 yılbir erkek karısını aldatıyorsa veya karısıyla arasındaki kıvılcımlar sönmeye başlıyorsa ona aşık olmamak için böyle şeyler yapabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılerkek karısını aldatıyosa süsle püsle uğraşılmaz anında mahkemeye verilir. ben iyi giden evlilik için sormuştum bunu
Gizli Üye(36-45)+1 yılcok iyi iste.. seni alan sansli
110 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsanmam ama hep ahnj olma renklendir.. bakimli cilveli ol.. aklini al
Soran+1 yılbu durumda soğuma ilgi azalmasından şikayetçi olanlarda sebep ne sence
Cevap sahibi+1 yılya esini begenmiyor ya da esi napcagjni bilmiyor
Soran+1 yılinsan neden beğenmediği bir kadınla evlenir
Cevap sahibi+1 yılbegenerek evlenir.. ama evlendikten sonra insanlar degisir. mesela sen cok guzelsin ama yatakta isteksizsin.. nolcak esin senden soguyacak gibi dusun
Soran+1 yılben bu konularda çok tecrübesiz ve utangacım eşime ilk zamanlar rahat olabileceğimi sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılanladim tesetturlu olup senin gibi olanlar ilgimi cekiyor.. eskiden cekmezdi. konsabilirmiyiz özelden
Soran+1 yılhayır hahahha
Cevap sahibi+1 yılhaha ne ya. nuri alconun yanindaki kotu kadinlar gibi
+1 yılGayet normal neden rahatsiz olsun ki
10 YorumlaTam isdediyim gibi bayilirim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence cok guzel olur..
Rahatsiz da olmaz.10 Yorumla bilemedim.. rahatsız olunacak bir durum göremedim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKeşke her güzel olurmu öyle
11 Yorumla
niye olsunki saçma
11 Yorumla
Soran+1 yılcanım çok yorum gördüm bu şikayete dair bir kadın kullanıcı az önce erkeğin yetersizlik duygusundan kaynaklı diyerek son noktayı koydu cidden
Gizli Üye(25-29)1 ayNasilsan öyle kal disardada süslü ol evdede. Tabi erkekler genelde evde daha süslü ol diyolarmis ama nekadar dpgru bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılEder diye düşünüyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Geçim sıkıntısına bağlayabilir
Soran+1 yılNe alaka kendi maaşımla kendi susumu alacagim
- +1 yıl
O zaman ayrı belki dışarı karşı fazla süsleme diyebilir kıskanabilir
+1 yılBundan rahatsız olan görmedim
01 Yorumla
Soran+1 yılben görmüştüm ondan sormuştum teşekkür ederimm
Gizli Üye(30-35)+1 yıletmez bence erkklre suslu sever
10 Yorumla
+1 yılEşin rahatsız olabilir.
10 Yorumla
+1 yılİçinde ne varsa ona sunacağından dolayı sorun yok.
10 YorumlaEşin karar verecek ona
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Evlen önce :) kocam düşünsün...
00 Yorumla
+1 yılideal eş adayı..
11 Yorumla
Soran+1 yılpeki zamanla eşine ilgisi azalır mıydı bu durumda
Gizli Üye(25-29)+1 yılneden olsun ki?
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle çok yorum görmüştüm ondan
- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılesıne sorman gerekır benı rahatsız etmez
10 Yorumla Aşk olsun Niye soru ne diyeyim ya
00 Yorumla
+1 yıleden var etmeyen var
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSalak olduklari icin
10 YorumlaSanmam
10 Yorumla
+1 yılben olsam ederdim
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılhayır neden etsin