Bu gözler neler gördü ya. Ben ilkokuldan beri gözde öğrencilerdendim ama istediğim yer olmadı. Nasıl, hayatı boyunca başarısız olmuş insanlar son sene başarıyor sizce
8 gü
Cevap
1Cevap
Bu süreç gerçekten herkes için iyi değil sınav anını kontrol edemeyenler , başarılı olması bekleyenler daha stres hali soktuğundan sınava rahat şekilde giremiyorlar bu durumda başarız olma oranı artıyor maalesef diğer için olup olmaması önemli değil beklenin üstüne de çıkınca sanki daha çok yapmış gibi oluyor bu da farklı durum çok başarılı değil ama kendine göre iyi olunca bizim gözümüzde iyiymiş algısı oluyor
Evet aslında benden beklenti yüksekti mesela. Bende aşırı stresli bir insanım. Nasip mi değilmiş bilmiyorum ama olmadı yani. Çokta hevesim vardı üniversiteye dair. Deneme sınavlarında aslında fena yapmıyordum ama sınav anı olmadı. Lisemde bana yardım etmem için soru getiren insanlardan bazıları diş hekimliği, hukuk öğretmenlik falan kazandı. Ben anesteziden mezun oldum bu yıl. Çok kötü yani. KPSS ye çalışmak istiyorum ama içimden bir his yine olmayacak zaten atamalar da sıkıntı diyor.
Onlara yardım etmem için’ :D
Bende anestezi olmak istiyordum. Sağlık meslek derken Anadolu lisesine hemen geçiş yaptım ordan da şu an okuduğum bölüm kısaca ama senin için de şöyle zaten bilgilerin taze kpss den. Genel yetenek yaparsın kendimce biraz da genel kültür yapsan 85 puan alırsın. Yksye gelirsekte dediğiniz gibi sınav anında çok şeyler değişiyor herkes psikoloji yapısı gerçekten bir olmayınca sen istedğin kadar hazır olsanda orayaa oturunca tek olduğundan içinde bir yandan mücadele veriyorsun ve birde bir kaç soru çözülmeyince sınav akışın kopuyor o yüzden sen canını sıkma eğer hedefin hale yükseklerde ise ve bir sene daha hazır olacağına hissediyorsan çalışmaya devam etmelisin Bu işi kimse senden daha iyi bilemez
Olsun olsun ne kadar artık yardımın dokunursa shshhss
Teşekkür ederm :)
Rica ederim eski meslektaşım sayılırsın
Ben seni anlamadım şu an ne yapıyorsun sksjdkfj
Jsjsjsjs okumaya devam :)
Ne okuyorsun şuna
şu an
Hukuk alanlar çok farklı ama artık sjsjjs
Ne güzel ama evet çok farklı slwkskdk
Olsun sizin de umarım kendinizi rahat hissettiğiniz meslekte görme dileğiyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, seni çok iyi anlıyorum bu durum gerçekten kafa karıştırıcı ve sinir bozucu olabilir! 😔 Bence bazı insanlar son anda potansiyellerini keşfedip inanılmaz bir odaklanma sağlıyorlar. Ya da son dakika baskısı kimisi için çok motive edici olabiliyor. 🚀 Sen de çok emek verdin, sakın kendini kötü hissetme sakın! 🌟 Herkesin öğrenme ve başarı hikayesi farklıdır. Peki sence bu motivasyon aniden nereden geliyor olabilir? Fikrin var mı? 🤔💖