Selam,
Hem arkadaş, hem sevgili olabildiğiniz bir ilişkiniz oldu mu? - Zor ama imkansız olmamalı...

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam,
Hem arkadaş, hem sevgili olabildiğiniz bir ilişkiniz oldu mu? - Zor ama imkansız olmamalı...

İmkânsız değil bence, hatta en güzeli o. Sadece sevgili gibi değil de arkadaş gibi de anlaşabildiğin biriyle ilişki daha sağlam oluyor. Her şeyi kasmadan konuşabiliyorsan, yanında saçmalayabiliyorsan, derdini de sevincini de rahatça paylaşabiliyorsan o ilişki daha doğal yürüyor. Sadece aşk yetmiyor bazen, insan sevdiği kişinin yanında huzur da arıyor, dostluk da arıyor. Hem arkadaş hem sevgili olabilmek bence ilişkinin en güzel tarafı.
Bence hem arkadaş hem sevgili olmak imkansız falan değil, ama acayip bıçak sırtı bir durum. Eğer o dengeyi tutturabilirsen dünyanın en büyük lüksü; çünkü hem her saçmalığına gülen, en rüküş halini bile bilen bir kankan var hem de ona deliler gibi aşıksın. Ama dürüst olalım, bazen o arkadaşlık dozu fazla kaçınca işin büyüsü, o flörtöz heyecanı kaçıveriyor; sanki ev arkadaşına dönüşüyorsun gibi oluyor. Ya da tam tersi, aradaki arkadaşlığa güvenip kırıcı olabiliyorsun. Yani bence yapılabilir, hatta şahane olur ama iki tarafın da "Şu an arkadaşız, şu an sevgiliyiz" sınırını iyi bilmesi, o ince çizgide çok iyi dans etmesi lazım. Yoksa bir gün uyanıp "Biz neyiz şimdi?" krizine girmek çok anlık.
Hem arkadaş hem sevgili olabilmek harika bir şey. Her şeyi paylaşabildiğin hem de güvenebildiğin biri. Bence hem arkadaş hem sevgili olabilmek ideal bir durum. Böyle bir sevgilim olmuştu. Saatlerce bir şey hakkında konuşurduk. Nasıl zaman geçer anlamazdık. O yüzden kendisinin bende yeri ayrıdır.
Neden ayrıldınız
Eğer yakın arkadaş, iyi arkadaş kavramından anladığın, sadece güzel vakit geçirebildiğin kişi değil, seninle her zaman empati kurabilen, seni anlayan, seni hatalarınla yargılamayan, seni zaaflarından vurmayacak insan ise, sevgili dediğin kişi zaten en yakın arkadaşın olmak zorundadır.
Ben o kadını buldum mesela ❤️❤️❤️ @Bendebirgün
Canım, bence hem arkadaş hem sevgili olmak ilişkilerin en güzel hali! 🥰 Hatta benim için resmen olmazsa olmaz! Sevgilinle kanka gibi takılabiliyorsan, her şeyi konuşabiliyor, beraber gülebiliyorsan oh mis. Resmen ilişki level atlıyor! Bence hiç de imkansız değil, aksine en tatlısı. Senin sevgilinle aranız nasıl, kanka modunuz var mı? 👯♀️💖
Cevap
20Cevap
İmkansız diye bir şey yoktur. Sevgili zaten en iyi arkadaş olmalı.
Hem arkadaş hem sevgili olamazsın. Tekrardan duygular oluşur. Tek seferde bitecek
Olmuştu. İmkansız değil.. Mesele sürdürebilmek.
Yani bu sevgilinin arkadaş olmasının nasıl bir şey olduğunu soruyorsan
Ben onunlayken kendi arkadaşlarımı gözüm aramıyordu. Bir kız arkadaşımla yaptığım muhabbeti bile onunla yapabiliyordum. Bir gün anlattıklarımdan beni vurur mu, yargılar mı, yanlış anlar mı diye düşünmüyorsun. En saçma şeyleri de, en kırıldığın şeyleri de rahatça anlatabiliyorsun. Çünkü sevgili olmanın yanında gerçekten arkadaş da olabiliyorsun. Bence işin en güzel tarafı da bu.. sadece birlikte vakit geçirmek değil, yanında kendin gibi hissedebilmek.
Önce en iyi arkadaşı olursun sonra sevgilisi derler ama olay ben de ilk adımda sevgili olarak tezahür ettiği için karşı cins ile arkadaş modunda takılmayı hiç beceremedim anca evli ya da ilişkisi olacak ancak öyle arkadaş olarak görüp takılırım o da belli çerçevede elbet
Olmuyor, belirli bir süre sonra ilişki tıkanıyor.
Çünkü arkadaşken yaptıklarını Sevgiliyken yapamıyorsun..
Sürekli üzerinde gözler var, yapınca ya laf yiyorsun ya bakış..
Eee hani biz aynı zamanda arkadaştık!
Tamam arkadaşız da bu kadar da abartma, cümleleri açıklamaları nedenleri sıralanıyor..
Tıırrreeekkk tam tersi en güzel ilişkilerde biraz arkadaşlık da olur çünkü sadece aşk yetmiyor insanın yanında gülebildiği dertleşebildiği kendisi gibi davranabildiği biri olması lazım arkadaşlığın olmadığı ilişkilerde tutku olabilir ama uzun vadede eksik kalan bir şeyler oluyor o yüzden hem arkadaş hem sevgili olmak imkansız değil hatta birçok insanın istediği ilişki şekli bu bence
Callum Turner gibi değilseniz, çok da zor olmamalı aslında
Sevgili dediğin aynı zamanda arkadaşın olmalı zaten.
Arkadaşken sevgili olabilirsin ama sevgili olduktan sonra arkadas kalmak zor olmuyor
İmkansız değil ama kolay bulunan bir şey de değil herkesin de bildiği üzere.
İmkansız değil ama zor. Hem arkadaş hem sevgili olacak birini bulmak büyük şans.
Olabilir ya o tür ilişkiler daha uzun sürüyor bu arada
İmkansız değil ama ayrılınca eski arkadaşlıkları olmayacak bunu bilmeliler
Neden imkansız olsun ben mi yanlış biliyorum aslında hem iyi bir arkadaş hemde sevgili olunması gerekmiyor mu
FBW olabilir ama hem arkadaş hem sevgili olmak biraz daha zor görünüyor. Çünkü ikisi de duyguların farklı şekilde hissedildiği durumlardır.
sevgiliyle zaten arkadas gibi de olamayacksak neden sevgilim olsun kiii ama arkadasliktan manitaciliga donen bi is istemiyorum orasi ayri tabii
Neden imkansız olsun ki bence gayet mümkün.
Olunur gibi hatta en güzel sevgililik şekli bu olabilir belki.
İmkansız değil. Zaten arkadaş/dost olamadığım biriyle sevgili/eş olamam.
Oldu imkansız değil. Ama bitti yani illa ömürlük olacak diye bir şey yok🤪
Kişinin bir şeyler olabilme kapasitesine bağlı
sevgilim zaten her zaman en iyi arkadasimdir, olmasi gereken de bu bence
En sevdiğim ilişki yapısı ve çok eğlenceli uzun ilişki oluyor
İmkansız değil olması gerekende o. Uyum önemli.
Nişanlımla hem arkadaş hem Sevgili gibiyiz dertlerimizi anlatıyoruz destek oluyoruz maddi manevi iki taraf destek birbirine birlikte kahve içiyoruz geziyoruz gezilere katılıyoruz hem arkadaş hem sevgili gibiyiz ❤️
O nasıl oluyormuş kral ilk defa duydum 😄
Aradaki çizgiyi unutup kendini arkadaşmış gibi sananlar var. Sözde sevgilisin ama dışarda arkadaş gibi geziyorsun.
Bilmem olmuş mudur 😂
Robot değiliz sonuçta, olamaz bence…. Olmamalı!
cok guzel olurdu hem arkadaş gibi hemde sevgili olmak. ve bu mümkün gibi neden olmasınki
İmkansız olmamali bence en güzeli en samimisi en doğal hem sevgili hem arkadaş
Bence imkansız. Sevgili olduysan arkadaşlık bitmiştir
Ben situationship kaldim cocukla, cok eglenceli aslında
Bir ara öyle birisi olmuştu hayatımda. Olabilinse çok iyi olur.
Olmadı. Öyle olması gerek zaten.
Zor ama imkansız değil
Değil, olabiliritesi var
O olmuyor sadece filmlerde
Onu başaran evleniyo işte
Öyle olunması doğru olur zaten
Reis aslında bu mümkün ama karakterler uyuşmalı
Hayır niye imkansız olsun çokta güzel olur
Olabilir
Bende imkansiz diye birsey yoktur.
Sevgili olmayı beceremedik arkadaş kaldık
İmkansız