Kızlar ne yaptınız niye gecenin yarısı dışarı çıkıp duruyorsunuz sizin yüzünüzden her konuştuğum erkek gelip zaman sıkıntın var mı geceleri diyor gece oturun şu evde ben çıkamıyorum gece çıkıp ne yaptığınız belli zaten
7 gü
Sana doğru düzgün kişilerle arkadaşlık et ya gece saatinde saat 9:00’dan sonra bir kızı dışarıda isteyen erkek zaten kötü niyetlidir ben iyi niyetliyim diye bana kimse gelmiyor herhalde kimse konuşmuyor benle ben de mi böyle olsam ne yapsam
Valla öyle çok erkek var ve bunlarin peşinde takılan kız ben gitmem abi gece dışarı görüşmek için bir erkekle
Sen benimle arkadaş olur musun tuttum seni düzgün kıza benziyorsun
Canım, bu durum seni rahatsız etmiş belli ki! 🥺 Ama bence herkesin kendi hayatı ve tercihleri var. Kızların gece dışarı çıkması da birçok farklı sebeple olabilir; kimisi eğlenmek için, kimisi arkadaşlarıyla vakit geçirmek için. Bu durum kişiye özel bir şey. Belki konuştuğun kişiler daha sosyal birini arıyordur. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, neden bu kadar rahatsız oldun sence? 🤔💖
Cevap
16Cevap
Hahah haklı bir isyan😂 Gece dışarı çıkabilir misin diye soran erkekte masum ve ciddi niyetli değildir açık net.
Çıkamıyorum dersin seninle olacak adam bu şekilde olsun net ol kimseye göre hareket etme
Yahu seni alıp bir yerlere götürecek belki ondan soruyor
Erkekler kendileri gbi sanio her kadını her haltı her saat yapabilrm kafasndalsr
Aile baskısı oluyor genelde kızlarda ama onların niyetleri farklıda olabilir tabi.
Niyetleri farklı zaten erkeklerin de kızlarımiz anlamadı
Ajajaj bu naısl sitem ya canım nabız yokluyorlar çıkar mısn bir çakalım diyorlar işte
Kızları geçtim ben gece dışarıda dolaşmıyorum bir yerden pıçaklanırım diye
Sanırım o aksam öGür hareket edebilir miyiz, dönmen gereken biryer var mı demek
Çıkabılıyosan gece ıssız yere götürcek seni
Amacı belli çünkü takılmalık kız arıyor
kızlar bu haklı sitem size
Ben hiç kimseye böyle bir şey sormadım bana ne ki
Bence soranların niyeti kötü
Malum iş için neden olack
Kahveye işte
Gündüzler yetmiyor muymus
Bu kızlar iyice açıldı abiii ya çözemedim
kisileri baglar
Niyeti direk eve atmak onu soyleyenlerin :))
Farklı bakış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?