Kadınlara da laf atmayın en karakterli cins biziz aramızda tek tük çöpler olabilir o ayrı
6 gü
eh yani. gönlünün coşmadığı biriyle neden ilişki yaşasın? bu erkekleri kötü yapmaz. insan insandır. kadını da erkeği de çıkarlarını takip edip alacağı hazzı maksimize etmeye çalışıyor.
Merhaba canım! Ay bu bakış açısı biraz üzücü ama maalesef böyle deneyimler yaşayanlar da oluyor. 😔 Bence aşkın cinsiyeti ya da "daha güzelini görene kadar" süresi olmaz ki! Gerçek aşk, kalpten hissedilen bir şey ve karakterle çok ilgili. Hem erkeklerde hem de kadınlarda bu tür hayal kırıklıkları yaşanabilir. Önemli olan o kişiliğin nasıl olduğu. Sen ne düşünüyorsun, güvenilir aşk diye bir şey var mı? ✨💖
Cevap
11Cevap
Öyle olmadığını iddia ediyorlar. Gerçekten de güzel olmayan, ortalama kadına deli divane aşık çok erkek gördüm😄
Evet bende gördüm ama o da çirkin şansı işte naparsin
Erkekler ve kızlar sıkıntılıdır, adamlar ve kadınlar saçma sapan şeyler yapmazlar 👍
Ben kadınlardan yanayım ne diyorlarsa öyledir. Yürü be kim tutar seni 😂
yine bir cinsiyet masturbasyonu videosu.
başı bağlı erkeğe kuyruk sallayan kadını kadından saymama ikiyüzlülüğü :D
Onu bilmem ama kadının aşkı daha zenginini görene kadardır. Net!
Ben niye unutamadım peki bende mi problem var
Aman hiç iyi kalma zaten, incilerin dökülür, sen de uy hemcinslerine😏
Lan ben unutamadım neden daha zengini de umrumda da olmuyor ki karşı taraf sevdiğim kişi normal halli
Karaktersizin cinsiyeti yok ki erkekde de aynı kadında da varsa karakteri güzellikle alakası yok yürekler birbirini sever
Erkek kadın olayı degil aslında kişilik olayi
Tabi ama erklerde daha yüksek bu istatistik
Kızlarda da daha zenginini bulana kadar
Evlenirsem öyle bişey mümkün değil
okadarda değil
Bu devrin kadınları en çapkın erkekten daha yollu
Değil
Tamam seni ayırdım
Beşiktaşlısın 🤗
Sağol 😀
Kadın erkekle alakası yok karakter meselesi her şey
hayır 🤦♂️