Bakın ama siz hiç evlenmediniz ppess bekarsınız tamam mı djdks🪬
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bekâr olmam, karşımdaki insanın geçmişte bir evlilik yapmış olmasını tek başına sorun yapmam. Sonuçta herkesin bir geçmişi var, önemli olan o evlilikten neyle çıktığı, gerçekten bitirip bitirmediği ve bugün nasıl biri olduğu. Ama hâlâ eski hayatının yükünü taşıyorsa, eski eşiyle bitmeyen meseleleri varsa ya da kafası karışıksa ben orada durmam. Bir evlilik yapmış olması değil, bana nasıl geldiği önemli.
Benim yaş grubumda pek öyle ellenmemiş bulunmaz. Bulunuyorsa da duvar kemiren bir modeldir. Gerek yoktur öyle arayışlara. Hiç evlenmedim çok şükür. Olur da bir gün eğer niyetlenirsem böyle bir hadiseye bilinmelidir ki parayı iyi bulmuşumdur. Yurt dışından Beyaz Rus getirme telaşındayımdır. Türk'le evlenilmez vesselam. Şartlar iyi veya kötü fark etmiyor. Her türlü a.. na s.. çıyorlar. Evlenenler hep pişman. Gerek yok.
Mümkün
Eig için çok teşekkür ederim 🌹
Aşıksam evet
Merhaba canım benim! 💖 Bence insan daha önce evlenmiş olsun olmasın, önemli olan kalbindeki aşk ve o kişiye duyduğun hisler. Eğer o doğru insansa ve seninle uyumu yakalarsan, geçmişteki evliliği bir engel olmamalı bence. Aşkta böyle detaylara takılmamak lazım, değil mi? Senin için neler önemli peki böyle bir durumda? 😊✨
Cevap
115Cevap
Yok ben evlenmiyem yokk ben istemiyem diyenleri istiyor sayar nefes alsın diyenleride istiyor say beni çıkar
Eşinden ne için boşandığı onmli karsinin mesela bn boşandım uzun yıllar flört ettik aldattı affettim evlendik aldattı affettim sonra devam etti bu sefer boşaldım. simdi bu adam gibi kusurlu ise evlnmyin kusur yoksa evlnblir tabki. evlilik iki kişinin uyumuyla ilgli uyumszluk olusmuski boşanmış
olabilir ama evlilikte nasıl bir psikolojiye maruz kaldığı ve benimle beraberken kendisinin bu psikolojiden çıkıp yeni bir sayfa açıp açamayacagına göre degisirdi. baya analiz etmek zorunda kalırdım onun haricinde hepimizin hayatına evlenmesek de birileri girip çıkıyor normal şeyler
İnsan hatalardan ders alsın diye insan, yanlışlara sayısız kere koşsun diye değil.
Tahammül edemediğim boşanmış ya da ilişkisi bitmesi değil.
Okuduğu kitabı bitirmişken hala daha açık tutmaya çalışan,
Geçmişi yanlışlarla dolu olmasına rağmen hala daha dikiz aynaya takılı kalanlar.
Görünmemek için bütün süslü kıyafetleri giysenizde , cildinize full makyaj yapsanızda o yanlışa olan aşkınızı görüyorum.
Çok üzgünüm ama görüyorum.
Bitane hanımefendi bu şekil benimle tanışmak istemişti ben nedense sert cevap vermiştim sonra vicdanım el vermedi gittim yanına konuştuk öyle özür diledim gönlünü aldım düşünmüyorum dedim ondan hoşlansaydım olurdu belki neden olmasın.
Evleneceğim bayanın çocuğu olmaması benim için tercih edebileceğim bir kişi olmasını sağlayabilir. Ayrıca boşanma sebebide tercihlerimin arasında yer alır. Bunları değerlendirerek bir sonuca varabilirim.
Evlenmezdim yasim baya gencse vs.
o herseyin heyecanini birileriyle yasamis tuketmisken, onu napayim
bende kendim gibi bekar birini isterdim.
Düzgün birisi olduktan sonra neden evlenilmesin, sonuçta o da bir Annenin Babanın evladı. Her insanın yüzü İlk evliliğinde de gülecek diye bir kaide mi var?
Önceden evet diyordum ama o zamanlar 200 yillariydi 2026 ya gelince işler degisti o yüzden evlenmem gerci türk kızıyla evlenmem kuzenim gitti aldi bir tane Taylandlı ohh mis gibiii
Hayattan öyle bir beklentim yok ama olmaz olmaz da demiyorum. Birbirimizin dilinden anlıyorsak kafamın uyduğu birisi ise bence o da bende bir şansı hak ediyoruz demektir.
Herkes dengi dengine. Boşanmış dul erkeğin nafakası var, çocuğu varsa eski eşiyle görüşmesi var. Eski eşinin evdeki sorumluluğu, davranışlarını aynısını bende de olmasını bekleyebilir (ima bile etse ağzına çarparım) Benlik değil.
Genelde evlilik yapmış ve ayrılmış insanlar duygusal enkaz oluyor. Toparlayamam uğraşamam böyle bir şeyle...
zerre sorun etmezdim böyle bir şeyi. çok doğal geliyor.
Eşi ölmüş mü yoksa ayrılmış mı diye bakarım, ayrılmışlarsa sebebini öğrenirim. Bana göre makul bir şeyse olabilir
Eğer gerçekten o kişiyle anlaşabiliyorsan ve çocuğu yoksa cinsellik konusunda da ortak beklenti ve isteklerimiz varsa tabii ki evlenebilirim.
Çocuk yok ise düşünebilirim. Çocuklu biriyle yapamam. Karşı taraf için değil , kendi yapımı biliyorum
Hayır, evlenip boşanan kişi hem arkasında hem de içinde enkaz yığını bırakmıştır geçmişteki kişiyi hâlâ içinde taşıyıp seviyordur yani o yüzden hayır
Yine de içinde bir ukde kalmıştır, bu benim düşüncem 🙂
İnsanlar yaşanmışlıklardan ders alıp gelişmeye devam edebilir, illa enkaz yığını olmasına gerek yok.
Neden boşandığına bağlı olarak çocukta yoksa düşünülebilir
Çocuk benim için sorun teşkil etmiyor 10 yaşından büyükse eğer
Mutluluğa önem veren birisi evlenip ayrılmış olsa dahi bence evlenilir önemli olan bundan sonraki hayatında dürüst olması,
Büyük konusmamak gerek gönül bu Ferman dinlemez
Eğer seviyorsan o da gerçekten seni seviyor ve hissettiriyorsa olabilir
Anlaşıp sevdikten sonra bence ne olduğuna bakmamak gerek
Elbette evlenirim hem evlilik konusunda tecrübeli de benden bir adım önde daha ne istenir ki
Güzel, samimi ve cana yakınsa önceden evlenmiş olması sorun teşkil etmez.
Yani neden olmasın ilk evleneceğin kızın bakire olduğu ne malum
Bir evlilik yaptım 2 çocuğum var sevgilim hiç evlilik yapmadı daha önce ve evlilik istiyor benimle
Çünkü sana muhtaç
Neden muhtaç olsun
Deneyimli kadın başka nerde bulurum yapışırım direkt
Eğer aramızda bir uyuma varsa daha once kimle evlendiği veya evlenip evlenmediği önemli degil ya
Ne kadar evlenip boşandığı değil ki önemli olan. Seni ne kadar seviyor önemli olan.
2 evlilik yapmış biriyle evlendim 7 sene sonra boşandık
Anlaştıktan sonra neden olmasın👍 her şey karşılıklı arada ki saygıdır..
Önemli olan karakteri güvenilir olması olgun olması ve şeffaf olmasıdır ilişkide
Asla asla demem ama boşanmış erkek biraz travmatik oluyor. Duygusal yükleri çok oluyor. Zor bi tercih , çok seversem belki.
Arkadaşım hiç evlenmemisti 2 çocuklu bir boşanmış bir kadin ile birlikte şimdi zaman ne gösterir kimse bilemez
Birbirimizi seviyorsak, saygı değer veriyorsak evlenirim.
Anlaştıktan sonra evlenirdim tabi, Kadın sonuçta ve ihtiyacımı görürdüm ☺️
Düğün masraflarını gördükçe kadinsilasmaya başladım
Evli değil de daha önce sevgilisi ile birlikte olmuş biri olsaydı diyelim. Fark eder miydi?
Evlenirim niye evlenmeyim bu bir etiketleme olmammali
10 yıl 1 yıl 1 ay fark etmez. Boşanmış birisiyle görüşmem eğer ben evlilik yaşamadıysam.
Erkeklere fark etmez kadınlarda ilk evlendiği kadını bulup ona sormali
İlk boşanma sebebine bakarım iki çocuk var mı ona bakarım
Evlenirim neden olmasın? Çocuklu biriyle biraz zor ama aşık olursam asla asla demem
Neden evlenmeyeyim ki evlenmemek için önce bir sebep göster
Bilmem ben hiç evlenmedim karşımdaki insanında böyle olmasını tercih ederdim
Kaç evlilik yaptığının önemi yok sağlıklı davranış dürüstlük önemli
tabiki evlenirim. yemek yapmak tariflere bakarakta olur
Eğer çocuk yoksa olabilir bir düşünebilirim
Neden olmasın bekarda olsan uyum sağlandıktan sonra sevdikten sonra neden olmasın
Kadınlar için hayır evlenmezler erkekler içinde %30 evlenir
Bn naslsam öyle birini isterdm
İyi bir insansa neden olmasın?
elbette nedne olmasın
Böyle şeylere takılmam
Dominant ve psikopatsa olur
cocugu yoksa dusunurum
Seversem evet
Evlenmem aşık olursam olabilir sadece
Büyük konuşmamak lazım evleniledebilir
Tabikide aynı durumda bende olabilirim