Hayır yapmam aileme ve düşüncelerime ters.
Tabiki evlenirim ne var ki bunda.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yani bu konuda aslında yargılı olmak istemiyorum hayatını ve kaderim bizlerin neler getireceğini neler güldüreceğini hiçbir zaman tam anlamıyla bilemeyiz Ama şu gerçeği konuşmak gerekir eşinden ayrılmış kadınların genelde psikolojik olarak Güven problemleri ve belli bir zaman sonra evliliğe karşı soğuk oldukları söz konusu olabiliyor bundan kaynaklı olarak hayatı boyunca hiç evlenmemiş ben, yani açıkçası benim gibi hiç evlenmemiş biriyle evlenmeyi daha iyi tercih ederim Ama mesela evlenip boşanmış insanlarda birbiriyle evlenmesi birbirini anlaması açısından daha sağlıklı olabileceğini düşünüyorum.
boşanmış çocuklu birine bile içim ısınmıştı ama sonra bi şey oldu bitirdim o da ısrar etmedi öyle bitti gitti yani belli olmuyo seversem bi şey görmüyo gözüm evli adamı da sevmem tabi şimdi gözüm bi şey görmüyo derken lfksjdfljk ama bu tarz şeyleri sorun olarak görmüyorum
Kadınları anlamak zor
neden
Çünkü kararsızlar
sen evlenip boşandın mı istemiyolar mı seni
Hayır ben hiç evlenmedim
Süpersin
Kadınlar evlenirim derken erkekler evlenmem demiş gerçekten aşık olan evlenir aşkı sevgiyi başka yerlerde aramaya gerek yok
Kadınlar yuva kurmak mutlu olmak ister erkekler günü birlik bir hayat ve özgür yaşamak ister
Günü birlik isteyen evlenmesin zaten takılsın kafasına göre
Evlenirim
Cevap
9Cevap
Evet evlenirim benim için aşık olmak önemli çünkü
Tabi ki evlenirdim ama neden boşandıktan önemli bunu bilmem gerek ayrıca çocuk eski esle aradaki bağlantıdir cocukta olmamalı. Eşi rahmetli olmuşsa cocugunada kendi çocuğum gibi bakarım sorun etmem
Çok güzel düşünce
Önceden evlilik yapıp boşandığı için şüpheli olurum bu yüzden istemeyebilirim.
Ya bendende boşanırsa gibi kadında sorun olabilir diye düşünürüm tabi adamdada olabilir ama ne bileyim sonuçta bilmediğim bir şey için kadın suçlu olur
Tecrübeli olur belki daha iyi olur
İyi düşünmek lazim
Güven , ilgi, sevgi vs … tam anlamıyla birbirimizi tamamlıyorsak olabilir.
Ama şunu gözardı da edemem, neden ve için boşanmış …
Evliliginin ne nedenle bitmiş olması önemli olurdu eğer sevmişsem. Hayır demek büyük konuşmak olur. Ama ilk ihtimal olarak düşünmezdim çünkü kendim de hiç evlilik yapmadım.
Başımıza ne gelir bilinmez belki sen de bu durumda olabilirsin
Elbette olabilirim. Garantisi yok. O yüzden büyük konuşmuyorum.
Evlenirim yeter ki kız beni sevsin ben de seversem bu iş olur ama kızın hâlâ o adamda gönlü varsa benle olmasın çünkü hep içinde bi üzüntü kalır
Mümkünse feleğin çemberinden geçmiş, milletin mazasına meze olmuş olsun. Neden? Çünkü beni kaşar paklar
Çocuğu yoksa evlenirim
gayet normal bir durum
İstemem
Beni bozmaz.
Neden olmasın ki ama ayrlima sebebi önemli
Saçma bence
Dur sen daha guccuksun
Pardonda acaba neyim kucuk🙄💀
Yaşın 🐢
Çocuk yoksa ortada sorun yok bence
Bence de
Evlenirdim