1 yıl süren güzel bir ilişkimiz oldu. Ben en başında sınırlarımı çizdim ve asla ihlal etmedi. Mutluyduk. Son 1 haftada benden uzaklaşmaya, mesafe koymaya başladı. Anlam veremedim. Benden uzaklaşırken de Yahya isminde biriyle yakınlaşıyor, aynı arkadaş ortamlarında bir araya geliyorlardı. Özelde ne geçti aralarında bilmiyorum. Ama 1 hafta içerisinde bana 1 yıl saygısızlık etmeyen, deliler gibi seven, bağlı olan kadın bir anda canavara döndü. Ve sonra öyle bir noktaya geldik ki ya sevdiğim kadını ya da karakterimi seçmem gerekiyordu. Ben de bitirdim. Aslında o da bunu istiyordu. Ayrılığın yükünü benim omuzlarıma bırakmaktı amacı. Ama sonrasında ben yoluma gittikçe bir şekilde beni tekrar kendine çekmeye çalışıyor. Arkadaş kalalım, ilişki istemiyorum ama sensiz de yapamıyorum. Sana çok bağlıyım, senin yerine kimseyi koyamam gibi sözler ediyor. Ama ilişki istemiyorum vb. sözler ediyor. Bir yandan Yahya ile samimi. Aralarında bir şey var biliyorum. Soruyorum, yok o sadece arkadaşım diyor. Beni bir kendine çekiyor, bir istemiyorum diyor. Sürekli arafta bırakıyor. Hayır dedim. Başka biriyle sevgili oldum. Yine bırakmadı. Yine damarıma basmak için uğraşıyor. Ve ondan uzaklaşmaya çalıştığım zaman kendince beni cezalandırmaya çalışıyor. Ya benim istediğim noktaya gelirsin ya da sana düşmanlık ederim diyor. Bazen bunu tam tersi masumlukla yapıyor. Ben, arkadaş da kalamayız, o yaşananlardan sonra seni hayatıma da alamam dedim. 5 saat ağladı. Abartmıyorum bunu. Sonra burnum kanıyor dedi, gitmem lazım dedi. 1 gün sonra geldi, kalp krizi geçirmişim, doktor üzülmemen gerekiyor demiş falan filan. Böyle bir durumun içindeyim. İstiyor ki uzandığı yerde kalayım, ona ilgi vereyim, sevgi vereyim, çırpınayım ama karşılığında o duvar gibi dursun. Bunu reddettiğim zamansa bana ceza vermeye kalkışıyor?
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer