Başka bir erkek gözünü korkutsa bırakır mı sizce? Bunu yapıcak kimsede yok etrafımda gerçi kim yapar eli kolu uzun biri lazım
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ne yapacaktıracaksın mesela? Belki de takıntılı olan sensin. Nereden bileceğiz?
Aylardır ona karşı ne bir aramam ne bir mesajım tek bir şeyim bile yok sürekli o bana bir yerlerden ulaşıyor. Engelliyorum yeni yeni hesaplar açıyor
Onu bilemem. Medya daha iyi çözer işi. Ne yaptıracaksın eli kolu uzun birisine?
Arayıp köpek gibi azarlasa düzelir mi dersin
Sanmıyorum.
Ne önerirsin
Cumhuriyet başsavcılığına fiziksel olarak başvur ısrarlı takip ve taciz maddelerinden şikayetçi ol gitmeden kimlik fotokopini ve yeter delillerini yanında götür savcılık bakar çaresine
‘’Israrlı bir şekilde; fiziken takip etmek ya da haberleşme ve iletişim araçlarını, bilişim sistemlerini veya üçüncü kişileri kullanarak temas kurmaya çalışmak suretiyle bir kimse üzerinde ciddi bir huzursuzluk oluşmasına ya da kendisinin veya yakınlarından birinin güvenliğinden endişe duymasına neden olan faile altı aydan iki yıla kadar hapis cezası verilir.’’
@marys282 gerçekten bakar mı? Uzun uzun bekletip bir yere varmaz gibi geliyor
savcılıklar kendisine gelen her dosyaya bakmakla mükelleflerdir hali hazırda hakaret ve veri davam dahi sürmekte, kanıtlayacak delillerin de olursa çocuk oyuncağı olur onlar için. Polise git laflarına aldanma, onlar seni geçiştirir ama savcıdan emir gelirse işlerini yapmak zorundalar
zaten her olay için ayrı savcılıklar var seninkine bilişim savcısı bakar muhtemelen
@marys282 o cezanın verildiğini gördük mü hiç? Güvensem adalate hiç durmam
ben çokça şahit oldum adalet düzeni noksanlıkları olsa da ülkemizde gayet güzel işliyor istisnalar kaideyi bozmaz hukuksuz bir iş yaparsan iştiraktan sen de ceza alırsın çünkü azmettirici konumuna düşersin bu kez haklıyken haksız olursun hem de azmettiren suçu işleyenle aynı cezayı alır. Bu sebeple hakkını yasal yollarda aramalısın
@marys282 küfür haraket yok bu arada sadece bildiğin eski sevgili sözleri gelicem buluşalım konuşalım affet pişmanım vs. Ama aylarca aralıksız. Evime kadar gelmesi bardağı taşıran son damla oldu
Medyadan yardım istemek daha güvenilir geliyor şahsen, çünkü medya da çıkmadıkça hiç kimse harekete geçmiyor.
Hukuk öğrencisi olarak ısrarlı takip diye bir suç var türk ceza kanunumuzun 123/A maddesinde yer alan eğer ki birisi karşı tarafın isteği olmadığını bile bile iki defadan fazla kez mesaj atıyorsa bu suçtur ve mağdurun şikayeti halinde 6 ay ve 2 yıl arası hapis cezası verilir evinize gelmesi ayriyeten konut dokunulmazlığını ihlal suçunu oluşturur. Tercih elbette ki sizin lakin sizin yerinizde olsam hakkımı arardım. Tavsiyelerim esas değildir avukat olmadığım için hukuk danışmanlığı gibi bir vasfım yok
Medyayı tavsiye ederdim lakin kız annesinin bilmemesini istiyor ayrıyeten bunu medyaya sunması halinde karşısındaki kişiyi hedef göstermiş olacaktır. istemeden bir hukuksuzluğa sebep olabilir malum bir şahıs köpeğe zarar verirken kameraya alınıp medyaya atıldığı için medyaya atan şahıs kişisel verileri ihlalden cezalandırıldı
Polisin yakaladığını serbest bırakan mahkeme. Savcı ve hâkimler anayasayı sallamıyor. Kaç tane suçu olan insan serbest kalıyor. Bundan cesaret alanlar uyuşturucu satıcılığına, kadın ticaretine, tecavüze, insan öldürmeye yöneliyor ya da bunu az hapiste yatacaklarını düşünerek yapıyorlar. Sosyal medya da halkı kin ve düşmanlığa sevk eden insanlar birilerinin maşası diye alınmıyor. Adalet, hukuk Türkiye'de çoktan öldü. İşini yapmak isteyenleri ise ya tayin ediyorlar ya da elini kolunu kırıyorlar.
Ülkede yeteri kadar hapishane yok bunun en büyük temel sebebi bu ikinci olarak hukukumuzda katalog suçlar diye bahsedilen bir durum var ki katalog suçlar haricinde tutuklama çok nadiren gerçekleşir. Her gün herkes suç işliyor bu insanları üst üste yatıramazlar haliyle bir kısım insan elbette yargılama öncesinde hüküm giymeden tutuksuz yargılanacak ancak dediğinize katılıyorum bazı suçluların (bkz. katalog suçlar.) gerçekten tutuklanması gerekir. Yanında staj göreceğim avukat 4 bin yılla yargılanan bir müvekkilinin olduğunu söylemişti mesela 4 bin yılla yargılanan bir bireyin kaybedecek başka neyi olabilir ki? Ve bu insan halen tutuklu değildi ancak elbetteki yargılaması sürüyordu.
O zaman hukukçular siyasetçilerden hapishane talebinde bulunacak.
Umarım ki devletimiz hapishane sayılarını arttırır
@marys282 kesinlikte kaybedek bir şeyi yok. Ailem duymaması gerekiyor. Dediğin gibi bir dilekçe hazırlayıp delilerle gitmem gerekir. Maladef ii çığrından çıktı. Ayrıca kendisi asker kaçağı bunun bir artısı olur mu bilmiyorum
Eminsen onu da yaz ekstra askere alırlar
Bu siyasetçiler ile zor. Zira bunlar tam olarak suçluların dışarıda olmasını isteyen kesim. Bir devleti yıkmak için tam olarak ihtiyaç duydukları şey kaos.
Şikâyet et. Askerler alıp götürsün.
Hukuku siyasetçiler yönetmiyor efendim her görüşten her fikirden hakim savcı var. Kendine göre ayrı kurum/kurulları kuruluşları var bağımsız yargı düzeni gerçekten belli başlı şekilde işliyor ülkemizde
Eminsen asker kaçağı olduğuna şikayet et, emin değilsen iftiraya girer o da ayrı bir suç
@marys282 eminim tabi ki. E devletten ss bile atmış bana gidicem vs diye Atmadan öncede zaten biliyordum
@marys282 teşekkür ederim biraz olsun içime su serptin
Bundan sonrası sende o halde resmi bir dille dilekçe evrakını doldurup delil fotokopilerini ekleterek en yakın savcılığa verirsin.
Bu yüzden mi Sinan Ateş'in asıl katilleri alınmadı? Siyasetçiler tam olarak hukuku parmağında oynatıyor. Hepimiz isteriz temiz bir hukuk olsun ama dünyayı düzeltebilmek için bu çarpık düzenle yüzleşmeliyiz.
Ne demek efendim umarım mezun olup atanabilirim hukuka olan güveni biz yeni gençlik sağlayacağız hukuku kötüye kullanan insanlar var ama bizim gibi iyiler de çıkacak
Yolun açık olsun 😸.
Dosya hakkında geniş çaplı bilginiz olmadan yorum yapmanız çok absürt olur, her zaman için sizin doğru dediğiniz hukuk dilinde yanlış olabilir. Örneğin bir kişinin suç işlediği sabit bile olsa elde edilen delil hukuka aykırı bir şekilde elde edildiyse karşıdaki kişi bundan ceza almaz. Kanun ve yargılama usulleri hakkında öğrenim görmüş olmanız gerekir bu yorumları yapabilmeniz için
@marys282 💕
Yanlış anlamayın sizi yargilamiyorum umarım daha güzel bir hukuk sistemi kurulur ülkemizde lakin realistik çapta bakacak olursak şu an için ehven-i şer, iyi günler dilerim hepinize 💖
Komando Kemal'e yapılanları dinlemenizi tavsiye ederim 😸.
Ayrı bir mevzu, fetullahçılar ülkeyi bir örümcek ağı gibi sarmıştı ve evet istemesek de hukukun içinde siyasilerin kölesi ve maşası kişilikler var. Umarım bağımsız ve siyasetten arındırılmış bir hukuk sisteminin oluşturulduğunu zamanımızda görürüz
Umarım. Dileğim o yönde.
Bu kadar olay oluyor dikkat et ailene bildir polise şikayet et engelle heryerden
Uzun zamandır her yerden engelli. Anneme anlatabildim durumu sadece polise gitsem de işe yarar mı bilmiyorum açıkçası
Git tabikide görüyorsun olanlari
ben varım, nerde yasıyorsun ıstersen yanında olurum hıcbır sey yapamaz sana
bıçağı taktılar mı görürsün fazla delikanlı olma
@AhmSev hıcbr sey olmaz
Adresini ver adını soyadını ver onun çözeriz
Konuyu anlat yardımcı olabilirsem olayım
Polise git devir kötü
Söyle bana anasını...
Kades
İyi akıl ettin indirecegim şimdi
Olmaması hata hemen lütfen
Senin de kolunu bacağını sokaklardan bulmayalim
Sağol güzel psikoloji bozuyosun
Şimdiden gerçekle yüzleş ki sonra pişman olma
Onun için dedim yanlış anlama
Polise git
İşe yarar mı dersin küfür hakaret falan yok ama sürekli rahatsız ediyor kapının önüne kadar gelip beklemiş beni
Ya bişey yaparsa uzaklaştrma aldır
Uzaklaştırma ne işe yarıyor ki herkes yine kafasına göre takılıyor
Ailemin kulağına gider diye polise gitmekten çekiniyorum
Polise git
Mafya mısın ya sen
Nerdensin