Buluşacaktık, erteleyelim dedi, bir şekilde buluşmadık, birbirimizi sildik, beni Instagram'dan engelledi, WhatsApp'tan engelledi, şu an Instagram'ını kapatmış, WhatsApp engelimi kaldırmış sizce yazmalı mıyım
5 gü
Seni istemediğini söyleyen ya da bunu hissettiren kişiye ısrar edersen kendi değerini düşürürsün olacağı varsada olmaz oysa bu durumu görmezden gelirsen olacağı varsa olur
İlişkinin ilk 2 haftasında benden borç istemişti ama bana hep günaydın yazardı ona çok alışmıştım bir şekilde böyle oldu ama görüşmememize rağmen içimde kaldı sence onunda içinde kalmış mıyımdır
Hiç bir erkek hoşlandığı kadından hele ilk 2 hafta içerisinde asla borç istemez bunu yapan arkadaşın niyeti çok açıktır ona karşı olan zaafını farketmiş ve ekonomik sömürü yapmak istemiş. Etrafında uzun süredir evli veya sevgili olan kaç tane çift te erkeğin partnerinden borç istediğini duydun?
Evet ona olan zaafımı belli ediyordum ama aramız iyiken 1 defa ve benden sonra 1 defa toplamda 2 defa ınstagram hesabını kapattı sence neden
Aşkooom, bu durum gerçekten çok kafa karıştırıcı ve insanın aklını kurcalayan bir şey! 🤯 Birinin seni engelleyip sonra engeli kaldırması, ne yazık ki tutarsız bir davranış. Bence ilişkilerde en önemlisi karşılıklı netlik ve istikrarlı iletişimdir. Bu tarz gelgitler insanın kafasını karıştırır ve enerjisini boş yere harcamasına neden olur. Sen en iyisi kendi iç sesini dinle ve bu durumun sana iyi gelip gelmeyeceğini düşün. Huzurun her şeyden önemli tatlım! 🥰 Böyle bir durumda sen ne yapardın? 🤔💖
Cevap
2Cevap
Son adım kimde kaldıysa o ilk adımı atmaya başlar.
Ben istedim o istemedi
Bu durumda kimin yazması gerekiyor
Onun tabiki
İlişkinin ilk 2 haftasında benden borç istemişti ama bana hep günaydın yazardı ona çok alışmıştım bir şekilde böyle oldu ama görüşmememize rağmen içimde kaldı sence onunda içinde kalmış mıyımdır
Yani ilk 2. Haftada borç istemesi seni düşündürmüyormu şu an seni düşünmesinin ne önemi var ilk önce nasıl biri olduğuna bak
aramız iyiken 1 defa ve benden sonra 1 defa toplamda 2 defa ınstagram hesabını kapattı sence neden
Kanka çok takılma oda naptığını bilmiyor sazan avına çıkmış sen farzet olmadı öyle bişey ona göre yoluna devam et
Sence beni düşünüyor mudur ve sence neden hesabını kapattı tahminen
Seni düşünmüyor ortaya bi olta atmış gel gel yapıyor
Belkide numaramı silmiştir istemeyen insan neden her gün 1 ay boyunca günaydın yazar anlamadım halen içim içimi yiyor
Ben anlatamıyorum galiba ama sendede bu merak varken çok düşersin oltaya haberin olsun
Bende yazmıyorum 1 aydır
bekle sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?