İnternet & Teknoloji Whatsapp ve Instagram'a girebilen var mı çöktü yine sanırım? Gizemlii___ Takip Et Xper 3 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Offff benim ile alakalı bir sorun mu yoksa çöktü müü🥺 Güncellemeler+1 yıl GELMİİŞŞ SONUNDAAA Whatsapp ve Instagram'a girebilen var mı çöktü yine sanırım? Cevapla Instagram Soruları WhatsApp Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl dünyanın sorunu oldu artık :D 2 4 Yorumla Gizemlii___ +1 yıl Şaka gibi yaaa Yorumla denizkaradeniz +1 yıl burada olmasa kimseyle sevişemeyecektik haklısın :D Yorumla Gizemlii___ +1 yıl Sevişmek değil amacım muhabbet etmek Yorumla denizkaradeniz +1 yıl o da olur :D Yorumla
Asdfghjkl0990 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Tam 1 saatdir çalışmıyor 1 1 Yorumla Gizemlii___ +1 yıl Telefonu kapatıp açtım bende sorun var sandım Yorumla
alican612 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Bende sorun var sanıyordum. Meğersem herkeste var gibi 😒 2 1 Yorumla alican612 +1 yıl Galiba sosyal medyaya bağlı olduğumu ögrendim 😂😂 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. İkisinede girmiyorum şu an 1 2 Yorumla Gizemlii___ +1 yıl Çöktü yine sanırım yaaa Yorumla xunixx +1 yıl Evet öyleymiş galiba okudum bir yerde daha Yorumla
Çakırrrrr Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Çökmüş en yakın zamanda giderilecekmis 1 1 Yorumla Gizemlii___ +1 yıl Umarımmm Yorumla
Muratby33 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Bizde var galiba sorun sende 1 1 Yorumla Gizemlii___ +1 yıl Yaaa neden ki Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 602 cevap paylaştı. Pek kullanmıyorum 1 5 Yorumla Gizemlii___ +1 yıl Neden Yorumla Mr_KaoS +1 yıl Konuşacak kimse yok. İnstagram a da sadece reels için giriyorum bazen de durum atarım Yorumla Gizemlii___ +1 yıl Aynen ben de reels izliyordumm pat diye gitti akış yenilenmedi yazıp duruyor Yorumla Mr_KaoS +1 yıl Artık yarın izlerim bebekleri 😂 küçük tatlılar Yorumla Gizemlii___ +1 yıl Ben yemek ve kedi izliyordum Yorumla
cmondrsv Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Çöktü 1 1 Yorumla Gizemlii___ +1 yıl Amaaaa sıkılırım benn Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 415 cevap paylaştı. Çöktü lanet 😂 2 4 Yorumla Gizemlii___ +1 yıl Offf Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Noldu niye ofluyonn Yorumla Gizemlii___ +1 yıl Sıkılırım benn Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Bende çok sıkıldım ama yapacak bir şey yok artık bekliycezz Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çökmediği zaman yok ki 😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
dünyanın sorunu oldu artık :D
Şaka gibi yaaa
burada olmasa kimseyle sevişemeyecektik haklısın :D
Sevişmek değil amacım muhabbet etmek
o da olur :D
Tam 1 saatdir çalışmıyor
Telefonu kapatıp açtım bende sorun var sandım
Bende sorun var sanıyordum. Meğersem herkeste var gibi 😒
Galiba sosyal medyaya bağlı olduğumu ögrendim 😂😂
İkisinede girmiyorum şu an
Çöktü yine sanırım yaaa
Evet öyleymiş galiba okudum bir yerde daha
Çökmüş en yakın zamanda giderilecekmis
Umarımmm
Bizde var galiba sorun sende
Yaaa neden ki
Pek kullanmıyorum
Neden
Konuşacak kimse yok. İnstagram a da sadece reels için giriyorum bazen de durum atarım
Aynen ben de reels izliyordumm pat diye gitti akış yenilenmedi yazıp duruyor
Artık yarın izlerim bebekleri 😂 küçük tatlılar
Ben yemek ve kedi izliyordum
Çöktü
Amaaaa sıkılırım benn
Çöktü lanet 😂
Offf
Noldu niye ofluyonn
Sıkılırım benn
Bende çok sıkıldım ama yapacak bir şey yok artık bekliycezz
Çökmediği zaman yok ki 😂
Çökmüş hepsi