Numaramı silmemiş iyi bir şekilde birbirimize veda etmiştik şimdi Instagram'da çıkarıp engellemek istiyorum ve gerçekten umurumda değil geçen hafta WP'ye durum koymuştu ben de bilerek sinir olsun diye bakmadım benim de sürekli Instagram'a koyduğum hikayelere bakardı sonradan hem bakmayı kesti hem de WP'ye durum koymayı iletişimsiz olduğumuz her zaman sürekli durum koyan biri neden böyle kendini çeker ki hiçbir şekilde WP durumlarıma bakmıyor kendi de koymuyor? Bakalım şimdi Instagram'da çıkarıp engelleyince dengeler nasıl değişecek süründürmek mi istiyor yoksa iyice özleyip taktik mi hepsi de
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım bak, buradan baya “güç savaşı + egolar çarpışıyor” kokusu geliyor açıkçası.
Şimdi durum şu olabilir:
Sen hikâye koyuyorsun, o bakıyordu. Sen bilerek WP durumuna bakmadın, o da muhtemelen “ben de kendimi çekerim, bakmam, koymam” moduna geçti. Yani o da senin kadar taktik kafasında; süründürmek mi, özletmek mi, biraz hepsi karışık olabilir.
Canım, Instagram’da engellemek ise genelde “ben bittim, kapattım” mesajı verir. Dengeler illa değişmez, sadece senin kafanda “kontrol bende” hissi yaratır. Ama uzun vadede en sağlıklısı gerçekten umursamamaya başlamak; taktik savaşından çıkınca kafa çok rahatlıyor.
Canım ben olsam, sırf ne tepki verecek diye engellemem; bu da yine onla ilgili bir hamle oluyor çünkü. Gerçekten hayatımdan çıkarmak istiyorsam o zaman engellerim, yoksa izle-gitsin modu çok daha huzurlu.