İlişkide sürekli ayrılmakla tehdit eden, hakaret eden erkekle devam etmeli miyim?

3 yıla yakın oldu ilişkim var başlarda yaşım küçüktü ve çok olgun düşünebilen biri değildim çok hatalarım oldu çok kavgalar ettik sevgilim kavga ettiğimizde çok çabaladı uğraştı ben naz yapardım ve şu an tam tersi oldu en ufak şeyde sevgilim hemen uzatıyor büyütüyor küfürler hakaretler ediyor ve bunu yapma dediğimde de tahammülüm kalmadı artık diyor yaparsan yine duyarsın diyor sevgilim aşırı takıntılı biri her şeye çok takılıyor sanırım çoğu kavga da bundan çıkıyor ben bir kız olarak ne bir trip atabiliyorum ne naz yapabiliyorum ne de başka bir şey bunları her yaptığımda hep kavga sebebi ben oldum karşılığında da hep suçlu oldum ve artık ne bir trip ne bir naz yapamıyorum özellikle son zamanlarda asla ama asla kavgadan sonra o kadar ağır laflardan küfürlerden sonra asla hiçbir şekilde gönlüm alınmadı yaptığım hata olmasa bile kendi çok takıntılı olduğu için hata oldu ve bunu bir yüzünden özürler diliyordum her seferinde beni uyardığı konuları bazen yapıyordum evet hatam vardı ama hepsi böyle değildi ve benden bir kere bile özür dilenmedi edilen o kadar laflar yüzünden ve şu anda ayrılmakla tehdit ediliyorum sürekli kafasında kurmuş ve bana diyor ki beni böyle bitirdin sen gidince ben napıcam bunu düşünüyor muş bu ilişkinin oluru var mı?
İlişkide sürekli ayrılmakla tehdit eden, hakaret eden erkekle devam etmeli miyim?