Bir arkadaşım var 27 yaşında üniversite okuyor hâlâ, yaşım geçti evlenip çocuk yapıp boşanacağım, nafakayı da bağlarım tamam diyor, bana saçma geldi bu düşünce ve sevgilisi de yok o ayrı olay zaten
24 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tabii ki de çok saçma doğru düşünmüşsün. Yani bunu düşünüyor da, karşıdaki adam da robot değil. Görmüyor mu hiç haberleri okumuyor mu, kadın cinayetlerini izlemiyor mu? Millet çocuğunu öyle yapıp kadını da sallayıp para da ödeyeyim tamam kafasında olmaz ki arkadaşına söyle. Madem çok meraklı, çocuk yapmaya gitsin sperm bankasından kendine bulsun bir çocuk. Ya da gitsin günübirlik bir ilişkiden sonra çocuğunu yapsın kendi kafasına göre büyütsün ki kesinlikle tasvip etmediğim durumlar ama milletin hayatı ile de oynayamaz. Hangi erkeğe bunu söyleyip de kabul ettirip sonra evlenebilir ki? O arkadaşından da uzak dursana kötü örnek olmaz sana ablacım
Ya 3 aydır felan tanışıyoruz ama ben erkek olsam ben bile kabul etmem, üslubu yanlış birkere
sadece çocuk yapmak için evlenilmez çocuk büyür kendi hayatını kurar ama eşinle kurduğun ilişki yıllarca devam eder sırf çocuk sahibi olmak için yapılan evliliklerde insanlar bir süre sonra birbirlerine yabancılaşabiliyor önce gerçekten o insanla hayat geçirmek isteyip istemediğine bakmak lazım çocuk güzel bir şey ama tek başına evlilik sebebi olacak kadar güçlü bir temel değil bence
Canım ya, arkadaşının bu düşüncesi beni de biraz üzdü açıkçası. Evlilik ve çocuk yapmak bence tamamen sevgiyle ve içtenlikle atılması gereken çok özel adımlar. Bir bebek dünyaya getirmek, onun hayatı için büyük bir sorumluluk demek. Sırf böyle düşüncelerle bu yola çıkmak, hem kendisi hem de o minicik can için uzun vadede zorlayıcı olabilir. Belki de içindeki bu boşluğu farklı ve daha pozitif yollarla doldurabilir, ne dersin? 💖✨
Cevap
9Cevap
Nafaka öyle kolay alınmıyor ve doguracagı çocuğun vebalini nasıl alacak?
Ondan sonra böylelerin çocukları milletin başına bela oluyor
Boşanmak çözüm değil Hayatın altüst oluyor
E tabi çocuk bakmak kolay mı sanki
Sadece onunla alakalı değil ki çok zor başından geçen bilir
Böyleleri Yüzünden Erkekler Evlenmiyor
Şoktan cevap veremedim yani
Oooo... Deseydin
Evlenirim çocuk yapmam
O cocuk değilde artık dayanamıyor yapmak istiyo
Bilemiyorum artık
İsmi Şeyma mı
Hayır değil