Sevgiliniz sizi kapattırmaya çalışıyorsa dinlemeyin kimsenin küçük egolarıyla uğraşmayın
8 gü
Sevgiliniz sizi kapattırmaya çalışıyorsa dinlemeyin kimsenin küçük egolarıyla uğraşmayın
Cevap
3Cevap
Sıkıldım. Taviz tavizi doğurur, depmez k*çı kırık erkek için
Maalesef bu slk erkeklere inanan kızları çok fazla var o kadar sinir oluyorum ki öyle kızlara
Kızlara sinir olmuyorum ben. Erkeklee bi s*k hak etmiyor sadece. Normal, sevdiğine fedakarlık yaparsın ama insana yaparsın
Evet işte sırf bir erkek için kendini kisitlayan kızlar o kadar fazla ki hayatlarını mahvediyor lar reziller ya olm sevdiğin kızı kapatmak e demek ya o nasıl mutluysa öyle olmalı
O kadar canım bir şey ki bu başkası için kapanmak nedir
S@lakça
Değil mi ya bunu normal zanneden o kadar insan varki seni açık beğenmiş açık almış begenmiyorsa dfolsun gitsin kapatinada aciklara bakiyorlat aptlar
Çok yakınım yapmıştı bunu kapanmisti çocuk hapse girince açıldı tekrar yani ne anlamı var ki ekstra günahın oldu sadece 🤷🏻♀️
evet bir erkek için kapanan kılzra çok üzülüyorum bir tane kadında slk şey yazmıs kapanmak kendine değer vermektir LAN NE ALAKA NEE ALAKAAAA sırf bir insan açık diye değersiz felan olmuyor insan her halıyle değerlidir
Kapalı insanların BİR KISMINDA beyin olduğunu düşünmüyorum
ufff birde demiyorlarmı biz size birsey demiyoruz diye
bende bende daha az önce internette bir video gördüm kızın annesinin en çok korktuğu şey okula gitmesiymis kızının
açıktan okuyormus ya da 4 yaşında yatılı okula veren aptl aileler kesin olmayan bir din için insan küçücük cocuğu yurda verir mi ya yazık kıza ya
Kimse kimseyi kapatmiyor zatwn:) Allahın kıllisı
Sjskkkskdkkd killisi mi once bir kendine bak maymun killardan gorunmuyorsun bile
İyyyyy 🤮🤢🤢🤢🤮🤮 hele o göbeğe bak oggggg
Sg ya
Ne oldu gerçekleri duyunca uzuldun mu vah vah gitte bi göbeğini erit lan önce
:))))))))))
alla alla neden acaba
Cunku siz erkekelr bir aptlsiniz çünkü siz erkekler tam bir hayvan ve korkaksiniz çünkü siz erkeklein elinden bir bk gekmiyor da ondan
Sen kedi misin korunmays ihtiyaç duyıyorsun
Skkskdkdkd korunmaya ihtiyacım felan yok çok şükür ki sevgilin senin yanında açık giyinse birisi laf atsa senin koruman lazım ya hani sevgilin ya hani aptl
Salaq benim sevgilim obje gibi giyinmez
Sevgilime laf atılıyor diye sevgilini kapatamazsin kapatmak yerine o bakan gozleri kapatirsin adamlık bu işte ya ama o kadar slksiniz ki bunu bile anlayamıyorsunuz
Senşn gibi biri için kim kendini riske atsın aq
Açık giyinince obj mi oluyor ln kardeşim
Aptl
Evet ln kardrşim
Daly@arak
Oe
Babandır dlyrrak
Seni kim ne yapsın zaten 🤢🤮🤮🤮 keko sakalın ve gobeginle
Görmedin ki beni oe
Eminim tüm sevgililerinden dahs iyiyimdir tip olsrak
Sen nesin lan o zaman sn açık degil misin aptl sen de objesin o zaman kapat lan kendini de aptl
Hayır gadınlar gapanır
Sanmıyorum o kadar iğrenç bir varlık sin ki
Sensin iğrenç vsrlık
Mim seni ne yapsın ln daha adam olamamissin sen okumamisssin da belli cahilsin ne mezunusun ilkokul mu anaokulu mu
Üni okudum oe
Gadinlar mi aptal erkeklerde kapanir daha yazmayi bile bilmiyorsjn sen evliliği sadce seks olarak gören bir cahilsin evliligi kendine bir ev robotu alma olarak goruyorsun bu böyle bir şey değil
Gadın hizmey eder
Ne unisi be seni kim uniye alir hayvancilik mi okudun 2 milyona girip
Şimdi yok canım tıp okudum diyecek aptl dkdkksjs
Yok gadın terbiyeciliği okudum
Senin olnayan beynini skim nasıl kudurdun lan tcvüze uğramış oe hahahah
O kadar aciz ve iğrenç bir varlık sin ki sen yanindaki sevdigin kadina açık giyinemezsin erkeklere obje olamazsin diyen bir aptl ve iğrenç bir varliksin korkuncsun gerçekten
Senin babanı skm
Herhalde tcvüz etti sana ki bu kadar kuyrukk acın var
Gadin hizmet felan etmez sen it gibi o kadina hizmet edecek sin itsiniz çünkü tuvaletinizi bile yapamayan itlersiniz ne konuşuyorsun kan
Sus da bulaşıkları yıka len dürzü
🤢🤢🤮🤮🤮 aptl beyinli
Oe beyinli
Skksksks ne o ne seni bu kadar sinirlendirdi olmayan beynin mi aptlligin miyoksa korkakligin mi yoksa hicbir bk becerememeniz mi
Hangisi
Annenin böyle bir yaratık dünyaya getirmiş olması ve malum gece babanın kondoma paradının yetmeniş olması
aptl beyin kafan sikinden başka bir şey düşünememekten kalmamıs beyniniz KALMAMIS su kafanızı az da güzel şeylere yorun ya
Tm
çöplüksünüz sadece
Biraz fazla ileri gittim özür dilerim
niye özür diliyorsun
Yanşış şeyler söyledim
Ciddi düşüncelerm olmaysn şeyler sen de fazla cidiye aldın muhabbet kötüye gitti
peki neden şu an özür diliyorsun
gadın hizmet eder demesini biliyordun ama
İyi de dalgasına dedim bilerek g ile yazıyorum snlaşılsın dalga geçtiğim diye sen rters anlayıp ciddi cidd cevaplar verdin
öyle dersen tabi ciddi anlarım böyle bir konunun dalgası olmaz
bu konuda kaçtane kadının hayatı bitiyor farkında mısın sen
sırf açık giyindi diye kadın obje felan olmaz bir erkeğin köleliğini de yapmak zorunnda değil
sırf bir erkeğin egosu küçük diye yanındaki kadını kapatamaz
Tamam ben bunu yapmaşı demedimki zaten sırf bir kadın zevkine açık giyinmek istiyor diyede erkek kendini riske atamaz
atmasın o zaman açık sevgili de yapmasın gerek kalmaz kapatmaya da göyle şeylere de ayrıca erkekler için açık kapalı fark etmiyor her halükarda laf atıyorlar
Konuştu esc
🤣🤣🤣🤣 açık olunca esc mu olunuyor
erkek için niye kapanalim mk Ha sen toplum içinde gtunun gorunmesini sırf bu yüzden tacize uğramayı göze alıyorsan bilemem tabi
Neden bu kadar kudurdun askm ben kendimi oyle iyi hissetmiyorum ki giymiyorum keyfim öyle giyinmek istiyor sanane?
okey sen erkekler için yaşamaya devam et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu gerçekten çok hassas bir konu ve herkesin kendi tercihleri, kendi inançları var biliyorsun. 💖 Önemli olan, kimsenin başkasının kararına müdahale etmemesi ve herkesin kendi özgür iradesiyle, içinden geldiği gibi hareket etmesi. İlişkilerde en önemlisi karşılıklı saygı ve anlayış bence. Kimse kimseye bir şeyi zorla kabul ettirmemeli, aşkta en güzeli birbirine destek olmak. Sen de böyle mi düşünüyorsun? ✨
Erkekler kızları zorluyor ama bunu da sevdiğinden yapıyor diyen bir sürü slk kız var
Ah canım, herkesin kendi kararı önemli, kimse kimseye dayatmamalı zaten. 🥺