Sağlıklı ve zeki bir insan halini tavrını beğenmediği biriyle sevgili olup sonra onu değiştirmeye, ona yasaklar koyarak sevmediği şeyleri yapmasını engellemeye çalışmaz. Bu tipler kendilerini dünyanın merkezi sanan, aşırı kontrolcü, hastalık derecesinde kıskanç kişilerdir. Aman aman, evlerden ırak. 🙂#beyazorkidem😘
Yasak getirmek... Bu ifade normal şartlarda, devleti yöneten kişi veya kurumlar tarafından getirilse bile insanı irite eder. Olağanüstü bir durum olmadığında, yetki sahibi kişi veya kurumların bile bunu yapmasına tepki gösterilir. Peki, sizinle aynı pozisyon ve yetkiye sahip birinin size yasak getirmesi, ne kadar kabul edilebilir bir durumdur. Gerekli zihinsel yetiye sahip her insan, kendi kararlarını kendisi verebilir. Buna sizin müdahale etmeniz kadar saçma bir davranış olamaz. Bu aynı yamanda partnere yapılmış bir saygısızlıktır. Onu ciddiye almamak tır. Kimse kimsenin hükümdarı değildir. Her birey kendisinden sorumludur. Siz sadece kendi yorumunuzu katabilir, fikrinizi söyleyebilirsiniz. Yasak getirmek kimsenin haddi değildir. Yasak getirilmeye çalışılan kişinin de biraz onuru varsa, öyle bir partneri derhal terk etmelidir.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kadınının yeri zaten evidir, Kocasının yanıdır flörtler ve sevgililer zaten ne kadına nede erkeğe değeri göstermiyor, seven adam, sevdiği birisi olmasa dahi sevme niyeti olan adam evlenir, aynısı kadın içinde geçerli, saadetli bir aileyi de kadın çekip çevirir kimse kusura bakmasın g.. Başını açıp ortalık malı gibi gezenden de ne anne nede delikanlı bir adama yar olmaz, Kıskançlık meselesine gelince insan sevdiğini sahiplenir sever gerçek sevgi sahiplenme gerektirir, eğer birisi sevdiğini kıskanmıyorsa gerçekten sevmiyor demektir, Kimseyi de zorlayıp bu şekilde yaşayacaksın demek gibi bir şey olamaz eğer aile gibi olmak ve sevdiği adamı rahatsız etmeyecek şekilde giyinmek uymuyorsa yol veririm gitsin, Ben zaten çarşaflı peçeli bir kadın arıyorum nokta kadarcık yerden teni gözükmesin istiyorum, kendi isteğiyle heryerini bana hiç bir yabancı erkek bakmasın diye kapanan insanlar var, Hem Allahın tesettür emrine en güzel haliyle uyuyorlar hemde ayrı bir asaletleri oluyor, Karımı da çarşaflı istiyorum Allah nasip ederse 😁
Erkekler, kontrolcü olmasın. Kadınlar da soyunup dökünüp dışarıda gezsinler itin kopuğun içinde ondan sonra da katil olalım. Ya arkadaşım boxerle plaja gittiği için erkeğini döven kadın biliyorum ben ya ne anmatıyorsun yavrum sen. Kıskançlık, azıyla çoğuyla insani bir duygudur. Domuz muyuz biz sevgilimizi kıskanmayacağız, g. doş muyuz biz yanımızdaki kadını dekolte açık memeleri sallana sallana sokakta gezdirecez. Oldu olacak üçüncü de ayartalım, swingere de götürelim. Merak etme hiçbir kıskanç adam senle sevgili olmaz. Senle flört edecek adam Amerikalı George tarzı geniş bir adamdır yani. Hiçbir şeyine karışmaz öyle adam. Bu akşam Mervelerde kalacam deyip Mehmet'in evinde 3 gün konakla. Merak edip de aramaz yani. Kusura bakma da sen kendine sevgili değil çantada keklik arıyorsun canım.
Hayır getirmem. Laubalilik derecesinde olmadıktan sonra kısıtlamam, çünkü kendimde kısıtlanmayı sevmem. Zaten ister istemez insan nerde nasıl davranacağını bilir, dikkat eder kendine. Nasıl benim ondan önce bir hayatım var ise, onunda var. Hele bazıları kesinlikle arkadaşlarınla falan görüştürmüyor. Bu nasıl bencillik anlam veremiyorum.
Birde bana göre özlerinde güvensizlik vardır güvenmezler hayatındaki insana ve bu yüzdendir ki bunu kıskançlık maskesi altında sunuyorlar işte bazıları da ya sevgilim beni kıskanıyor işte ne hoş diye düşünüyor ama kısıtlamak kıskanmak değildir kıskanmak sahiplenmek o benim demektir bunu ilk başta o kişiye sonra da herkese göstermektir diye düşünüyorum
Sevgilime yasak getirmiyorum ama bir ilişkisi olduğunda nasıl davranacağını bilmediği yerde söylerim. İlişkiye başlamadan öncede beklentilerimi dile getiririm.
Hayır değiştirmem, beni değiştirmesinede izin vermem zaten en başından kabullenemeyeceğim biriyle sevgili olamam sevgili olduktan sonra bana ters davranışları olursa ayrılırım ama kimseye sahibi gibi davranmam sonuçta o da bir birey ve eminim kendi kararlarını alabilecek kadar beynini kullanıyordur. Aynı zamanda bu kendinden taviz vermektir öyle bi ilişkide yürümez bu çok ney
Hiç bir konuda yasaklamaya, kısıtlamaya gerek yok. Karşınızdaki yetişkin bir birey, ne zaman, nerede, nasıl davranması gerektiğini bilmeli. Kimsenin bekçisi olmaya gerek yok, alabildiğine serbest bırakın ki, ne kadar sizinle olmak istiyor, ne kadar gözü dışarıda/başkasında görebilesiniz. İşte tam da bu yüzden kıskançlığı aptalca bulurum. Sen kısıtlamasan başkasına gözü kayacaksa zaten s. tirsin gitsin.
Bir eşim bir kızım var ve ne onlar beni bu konuda huzursuz edecek bir durum oluşturur nede bunca yıl benim bir tedirginliğim olmuştur Olgun görgülü insanlar nerede ne zaman ne giyileceğini bilir Bende bir kez olsun karışmış değilim
Sevgilim yok ama olsa diyelim ne haddime ki yasak getiriyim. Ben onu o şekilde sevdiysem , ömrümün sonuna kadar da o şekilde severim. Arkadaşlar gönül eğlendirmek için arkadaşlık kurmayın. Bunun vebalini ödeyemezsiniz.
Benim sevgilim s zaten haddini bilir neleri yapması gerektiğini neleri yapmaması gerektiğini zaten bilir yasak koymaya gerek alma yasak koymam gereken bir şey varsa zaten sevgilim yasaklara karşıyım
Birbirine puzzle parçası mükemmelliğinde uyan çift olmak çok zor, insanlar zamanla elbette bazı şeyleri kendine göre değiştirmeye çalışır, fakat bu durum karşılıklı ve düşük seviyeli olmalıdır
Karşındaki kişiyle yasaklar getirmek için onu kontrol altına almak için onun sahibiymiş tribine girmek için ilişki yaşanmaz. Birlikte mutlu huzurlu ve herşeyi paylaşabilmek için yaşanır ilişki 👌
Özgürlüğüne düşkün bir insan olarak yapacağım işler değil. Bunu genelde erkekler yapıyor. O şekilde aşık olduysan sonrasında değiştirmeye çalışmak ikiyüzlülüktür
Yasak getirecegini kimse eski sevgilim olur. Tarzim giyinisim davranisim vs her ne hosuna gitmiyorsa bunu bir iliskiye baslamadan önce insan düsünmeli. Basladiktan sonra kendi istedigi duruma getirmek icin baski yapmak igrenc bir davranis
Birbirimize yasak getirdiğimiz bir konu yok. Birbirimizi olduğumuz gibi kabul etmişiz. En önemlisi birbirimize güveniyoruz."Kıskançlık"kelimesinin arkasına saklanıp hayatı çekilmez hale getirmiyoruz.
Öncelikle sevmedigim davranışları varsa değiştirmeye çalışmam sevmediğimi ve bunların bana ters geldiğini ona bildirim oda halinden memnun ise yolun başında ayrılırım uzatmam kendimi de onu da üzmem
Hayır sevilen kadına yasak konulmaz onu ancak dağdan inme görgüsüz erkek müsveddeleri yapar.. Kaldı ki kültürlü ve kişilikli bir sevgili, oturup kalkmasını ve giyinmesin
Hiç karışmam bana karisilmasini da istemem. Zaten onu sevdiysem olduğu gibi kabul etmişimdir. Küçük kiskancliklar olur tabi ama o da sahiplenme duygusundan