Aldatıldım galiba, yoğun işi ve soğuyan tavırları varken yeni kızla takipleşmesi sizce ne anlama geliyor?

Bu sürekli yoğun çalışıyor az da kazanmıyor yani kendi işleri falan bile ona 250/300 kazandırıyor ayda ama üstüne ek işe girdiğini demişti. Bana tatile gideceği için ben de tamam dedim. Sonra ilgisi zamanla azaldı soğuk yapmaya başladı, aradığımda konuştuğumuzda habire çok sıkıldım sıktın daraldım gibi şeyler diyordu. Dün saatlerce ulaşamadım başına bir şey geldi sandım. Aradım bunaldım artık vs dedi ayrıldı, kafamı toparlamak istiyorum dedi. Benimle sevgiliyken zaman bulamayan adam şu an bile benden ayrıldığı günden beri yani dün full çevrimiçi. Beni takipten falan da çıkarmış, her yerden yeni biriyle takipleşiyorlar. Takipleştiği kişi kız, içime de doğmuştu hissediyordum hala öyle hissediyorum. Sizce hayır, şerefsiz. Başı boyun posun karakterin olsa bir kuruşunu bile harcattırmadım, sadık olsun sevsin gerisi geçici dedim.

Aldatıldım galiba, yoğun işi ve soğuyan tavırları varken yeni kızla takipleşmesi sizce ne anlama geliyor?