Yazarsa yaz.. yazmaz ise hiç yazma belli ki onun egosunu baya okşayan olmuş zirvede hissediyor kendini.) Emin ol mankenler bile çirkin kadınlar kadar kasmıyor ( sen bekle yazarsa 15 saat sonra cevap ver kısa kısa yaz.
Usta bi ara buna dedi herkes evleniyor senle benim ismimi söyledi kıza evlenirsiniz kız birden git be felan yapmıştı ses çıkarmadım usta diyor ıstıyor bak oda gibi kızda suratıma bakıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Niye kursun ki hayatında biri vardır belki ben sevgilimin korkusundan yere bakarak yürüyorum dışarda bile i
Kızın sevgili yok da bi tuhaf
Olabilir hoşlanmamıştır
Bilmiyorum market zaten en ufak şeyde adı çıkıyor insanın
Ya tarzı değildir böyle şeyler çok samimi olmaya çalışma bence gıcıklanıp tersleyebilir
Koreli erkekleri beğeniyormuş öyle duydum
Numaram ekli onda iş çıkış için yazmıştım eklemiş beni
Dur bakalım zamanla artık ya da
Bilemedim
isterse kurar bırakın şu cahilce tutumlarınızı her gördüğünüz kız sizin olmaz
Benim olucak diye bişey yok zaten neden öyle merak etdim tuhaf duruyor
Numaramı eklemiş iş çıkış için yazmıştım eklemiş
Is arkadaşi ekleyebilir
Koreli erkekleri beğeniyormuş öyle duydum zaten kafa yapısı saçma
Konuşmak isteseydi her türlü konuşurdu bu durumda sende fazla takma kas biraz.
Kas birazmı kaç biraz mı
Tersle biraz kendine gelsin 👍
Numaramı eklemiş knk işten çıkacaktım mesaj atdım kimseye söylememiş geri dönüşte yapmadı sorma eklemiş
Yazarsa yaz.. yazmaz ise hiç yazma belli ki onun egosunu baya okşayan olmuş zirvede hissediyor kendini.) Emin ol mankenler bile çirkin kadınlar kadar kasmıyor ( sen bekle yazarsa 15 saat sonra cevap ver kısa kısa yaz.
2 gün oldu yazmadı hiç kıza iftarda göz teması baktım bakmadı başkalarına bakıyor ben ona bakınca bakmıyor yüzüme
İstemiyor olabilir ya da egonu düşürüyor olabilir kendini iyi gözlemle kendine bak bana niye böyle yapıyor diye sor bunu bulursun.
Ego düşürme nedir ki
Bu kadar mı toysun😀
Evet
Kız en son ne yazdı sen ne yanıt verdin seri yaz. Sonra sana yazdığımı kıza gönder haydi silecem burayı
Kız bişey yazmadı işten cıkıcamı çıkışımı verin dedim gruptan numarasını bulup yazdım soruna geri dönüş yapmadı numaramı eklemiş bu yani
İyi araştırdın mi sevgilisi falan bilmem neyi de olabilir?
Yok heralde bilemedim yoludur belki paralı adam arıyordum
Olum bu nasıl zihniyet yolludur belki paralı adam arıyordur ne demek. Sen baştan kaybettin
Samimiyet kurmak zorunda!
Göz teması kurmuyor
Değil
Mecbur değildir
Tuhaf hareketleri sormak istedim
Numaramı eklemiş gruptan iş çıkışım için yazmıştım sonra eklemiş
Belki ilişkisi vardır, yâda utangaçtır
Usta bi ara buna dedi herkes evleniyor senle benim ismimi söyledi kıza evlenirsiniz kız birden git be felan yapmıştı ses çıkarmadım usta diyor ıstıyor bak oda gibi kızda suratıma bakıyor
Naz yapıyor olabilir senin ona açılmanı bekliyor da olabilir bilemiyeceğim
Diyer insanlarla samimiyetli bana deyil
Ozman boşversene
Niye kursun?
Tuhaf hareketleri var göz teması kurmuyor
Seni öldürmeyi planlıyor olabilir
Bi tuhaf
Kac yasındasınız
Ben 23 o kaç en fazla 25 dir
Ne zamandır tanısıyorsunuz ki
Fazla samimiyet yok bilgi işleme bakıyor ben kasapım kız tezgaha felan gelirken göz teması kurmuyor öyle yani
İş çıkış için yazmıştım eklemiş beni kımseye söylememiş kız numaram ekli kızda
Yarın goruscek misiniz
Görüşme deyilde o işe gelir bende başkalarına samimiyetli benle göz teması kurmuyor iftarda gözünün içine baktım bakmadı