Merhabalar, iş yerimde yaklaşık 2-3 aydır bir kızdan hoşlanıyorum. 2 aydır da iletişim kurmaya başlatık. Bir birimizi instadan ekledik. Arada bir konuşuyoruz. Onun da bana karşı boş olmadığını hissediyordum (yanıla da bilirim). Yurtdışına gittiğimde gelince çikolata aldım onun için. Verdiğimde çok şaşırdı, beklemiyordu. Çok sağol dedi. Bu yakınlarda da iş ekibiyle toplaşıb şehirdışına piknike gittik. Ora da biraz da yakınlaştık. orada daha da çok hissettim onun da bana karşı boş olmadığını (yanılabilirim yine de). Yüzyüze görüştüğümüzde her şey normal. Ama iş mesajlaşmaya geldikte geç geç cevap veriyor. Zaten öyle çok konuşmuyoruz. Ben biraz acele etmeyi sevmiyorum zaten. Amma konuştuğumda biriyle ben nasıl zaman ayırıp konuşuyorsam karşımdakinden de aynı şeyi bekliyorum. Bu durumda da sanki rahatsız ediyormuşum gibi hissediyorum ve hiç yazasım gelmiyor. Hatta yazdığına cevab bile veresim gelmiyor. Ama cevab yazdığında da kısa kesmiyor. Uzun uzun cevap yazıyor. Sizcr çok mu büyütüyorum yoksa kız bana karşı ilgisiz, devam etmeyeyim mi?
Ps. Çok uzun oldu kusura bakmayın.
Ps. Çok uzun oldu kusura bakmayın.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar